35

до 31

преди 9 месеца

По мое мнение когато е дрогиран или пиян е умишлено убийство. Щом се е напил като мотика или се е назомбил като извънземно, а след това се качва в колата и убива - си е убийство с умисъл. Всеки знае, че пиян човек или дрогиран човек има нарушени рефлекси, представи и общо взето в главата им е боза.

34

До 31

преди 9 месеца

Тя и руската ролетка е игра на случайностите. Утре ако прострелям някого в главата, може ли да кажа пред съда, че в барабана съм имал само няколко патрона и няколко позиции са били празни и съм го оставил на случайността?

33

Христо Христов

преди 9 месеца

"Не може един убиец на пътя да има повече права от нас..." - що да не може? Умрелият умрял, пък убиецът страда цял живот от това. Трябва да мислим за живите. Това са ЕС ценностите за които 90% глосуваТЕ.

32

400те шева

преди 9 месеца

що не се надигнаха срещу убийците на пътя? лесно манипулирани хора докато политиците се изказват срещу насилие срещу жените и никой не пита за чекмеджета и измрели много хора от некадърно медицинско обслужване и орязани клинични пътеки

31

До 18

преди 9 месеца

В почти цяла Европа намалиха максималната допустима скорост на автомагистрала до 110-120км/ч. Но там скоростта е константа, а не като при нас - тук 80км, там 90, едикъде си 110 или пък 130. И естествено по един нагъ.зил се милиционер след всеки безумно сложен знак с радар. Да, и пътищата им коренно се различават от нашите. Но там се мисли за живота на хората, а при нас мисълта е за попълванете на касички и чекмеджета.

30

Анонимен

преди 9 месеца

По пътищата никой не убива нарочно.... някого, а това се случва случайно или поради липса на разум, умения, умора или злоупотреба с алкохола или наркотици ... Няма как да се класифицира по друг начин освен този който е в момента...

29

Анонимен

преди 9 месеца

То закони има в БГ, стига некой да ги спазва, или си мислела подобие на жена, че синчето ти подобие на мъж е супермен :)))

28

СМЕХ...

преди 9 месеца

НИКЪДЕ НЕМА ПОДОБНА ГЛУПОСТ---"убийство по непредпазливост"------УБИЙСТВОТО СИ Е "УБИЙСТВО" И СЕ ЛЕЖИ "ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, РЕД И ЗАКОН"!!!АЙДЕ СТИГА ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИГАВЩИНИ С ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Христо Христов

преди 9 месеца

"Шофьорът, който уби моя внук, е ходил до трети клас на училище, с 61 наказания на пътя. Смятате ли, че такъв човек трябва да се движи по пътищата?" - ако гласува за ЕС, значи гласува да може.

26

До 18

преди 9 месеца

Да, може със 130, но въпроса е къде са камерите? След някой хубаво обрасъл в гъста растителност знак, временно ограничаващ (незнайно защо, или по-точно напълно знайно) скоростта до 90км/ч. Прелитащите с по 180-200 лачени БМВ-та, не ги ловят естествено.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Има лесно ве подобие на жена, не му давайте превозно средство, докато осъзнае, че това не е само превозно средство, това си е един вид ковчег :))) Българина е толкова смо тан, че като почне да кара некаква бричка, забравя за опасностите :)))

24

Анонимен

преди 9 месеца

Тия от системата ги убива ли са?

23

Анонимен

преди 9 месеца

По-кротко на пътя просто. За да не ви се налага да давате подкуп или да плащате кръвнина. Лъскавата кола не означава лъскаво житие-битие. Все по-често е обратното, както казва народът: "Голяма фирма - бедно положение", "На гол тумбак чифте пищови". Родителите му няма какво да ядат, той яхнал БМВ и си мисли, че е голямата работа. Само комплексираните хора смятат, че колата им вдига статуса. Номерът минава пред силиконки, но дотам

22

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да се поиска височайшото съгласие на феминистките, които имат право на всичко! Те са много по-важни от всички хора на земята! Първо трябва да се спаси животът на жените, пък мъжете не са толкова важни.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Та питам,къде е превенцията? Наркомани и алкохолици зад волана.Безсмъртни с по над 9 живота зад волана. Коли,които ще се разпаднат от собствената си тежест летещи с по 150км/ч по магистралите с гуми 15ти сезон.Възрастни хора на по 70-80 години зад волана.Хипертоници и хора със сърдечно-съдови заболявания зад волана.Слепи и глухи хора зад волана.18 годишни младоци мислещи се за кръвни роднини на Шумахер зад волана.Плюс магистрали с лунни кратери,изтрита маркировка и *** знакова сигнализаци

20

Анонимен

преди 9 месеца

Умрелия умрял - ДЗИ да плаща 1 милион застраховката :)))

19

Искате ама все

преди 9 месеца

гласувате за фалшивите! Затова ще е така докато се научите да гласувате не по препоръка, а по убеждение! И докато не се убедите, ще е страдате! Това е реалността! Има достатъчно примери, така, че може без показно!

18

до 12

преди 9 месеца

На магистралата може със 130км.ч. Глобили са Ви за ниска скорост.

17

до 10

преди 9 месеца

Строенето на пътища е работа на пътищарите, а не на премиера и президента. Ама Борисов обърка цялата Държава и унищожи институциите.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Час по-скоро да се въведе еврото само това е гаранция за правилното развитие на държавата!