35

Да напомня:

преди 9 месеца

Оня, който уби двете момичета до НДК се оказа човече със десетки регистрирани закононарушения преди убийството. Полицаи му занесоха стълба, за да се скрие в апартамента си, ни лук ял, ни лук мирисал, добре че беше останалата в колата маратонка, та го заковаха. Сега е този - пак двойно убийство, само че след едно единично, извършено миналата година. И пак на свобода. Къде е Рашков, който се хвалеше, че е реформирал МВР на 99%? Защо политиците мълчат по тази ескалация?

34

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата тази трагедия е с участието на някакви ***, занимаващи се просттитуция и дрога. Момичето на 18 г. се изживявало като еротичен модел пред един убиец, а младежът пък веднъж му дал 10 хил. лева, а преди дни като не му дал 15 хил. за да изчезне в чужбина получил оловото. Е как да жаля за тези? Моралният релативизъм ги е погубил, защото ако тези млади хора имаха морални устои щяха да са живи. Всеки, които допусна компромиси с морала лека-полека отива към дъното.

33

Анонимен

преди 9 месеца

разберете най-после НЯМА чадъри за *** и Пульо. Затова има хора с 20 висящи присъди. Това да те вкарат в затвора, означава държавата да те издържа. Не е толкова лесно... Съдиите не вкарват всеки. Подбират такива, които или е много лошо или е с медийно внимание.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам откъде са ви известни тези факти, но би трябвало да са били известни на съответните органи преди време.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Изтрепва са лошия матриял

30

Бургазлийче15

преди 9 месеца

До 33 - Ми много ясно, бе баткааа! От година съм на хормон на растежа, и според теб - КОЙ върти треватани фетите в нашето даскало - АЗ! И така. Станал съм. Аз съм урден вече!

29

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 33Ама ти батка ли си бил ве мен, бургазлийче нас рано...хахахахаха :)))

28

Анонимен

преди 9 месеца

Е... тук вече се знае кой е съдията който покрива убиици, наркоразпространители срещу много пари разбира се. Интересно дали някой ще си направи труда да провери ???

27

До 32

преди 9 месеца

Не е полицай, а милиционер цитирания от теб. Ние в България полицаи нямаме, имаме милиционери

26

В.

преди 9 месеца

Щом не се разследват качествено тежки престъпления, това е системен проблем. Ако има изградена система, трудно някой ще направи такъв пропуск!!

25

Василев

преди 9 месеца

Кутията на Пандора е отворена още през 90-те години, когато полицията и тайните служби създадоха,организираха,контролираха,финансираха,направляваха престъпните силови групировки, които създадоха тази отвратителна атмосфера на насилие,простащина,агресия,чалга-простотия!И това никак не е случаен процес, а е с политическа протекция от БКП, която беше работник на КПСС!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 9 месеца

13, 'тука е БЪЛГАРИЯ! Само за вървежни батки, мутри, генгста и газета! Разбра ли!!! Слабите не се толерират! Не оцеляват! Само силните!' -- стани и ти батка бе! отде на слабите ще им се дава нещо което не са заслужили ????

23

Анонимен

преди 9 месеца

Още 3-4 жертви и ще бъде наказан за24 часа

22

Анонимен

преди 9 месеца

На нормалните граждани, искаши да се защитят от бабаитите (защото очевидно на милицията не може да се разчита) разрешително за огнестрелно оръжие им се отказва. Защото нямали доказана необходимост!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Те органите на реда докато се задействат, то всеки ще избяга, нема чадър за некакви никаквици ***, просто бавно дейстат, освен ако не им наредят от най-всисшо ниво :)))

20

Анонимен

преди 9 месеца

Риторичен въпрос. Има. И всички трябва да бъдат изловени, уволнени, съдени и вкарани в затвора. Но няма как да стане понеже тия които трябва да го направят са същите като тях чадъродържачи.

19

Вече Имигрант

преди 9 месеца

Последните няколко години в Бьлгария на 100% всичко е излязло от релси! Прибирам се в Германия и никога няма дасе вьрна в блатото!

18

Анонимен

преди 9 месеца

полицията в българия е хомофобски настороена...преди броени дни в софия са намерени телата на две момчета(най-вероятно са имали интимна връзка).няма протести,няма разледване,няма медии...пълна мъгла.

17

ЗАЩОТО Е ЧОВЕК

преди 9 месеца

НА НАШ ЧОВЕК.

16

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 19. Надай са Пено на пиян феншуй. Всеки гледа само такива неща да го подминат и не се интересува от нищо.