120

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната глупост. Гледа се средна заплата въя всички дейности...трябва да се гледа длъжност по длъжност..ама чиновника го мъри:)

119

Аз

преди 9 месеца

До Повечето коментариИ къде в статията пише, че е за една и съща работа?

118

До 123

преди 9 месеца

същото и тук, ама с половете разменени

117

ами жените и те

преди 9 месеца

да работят като тираджии и строители с мъжете вместо чистачки, камериерки, сервиртьорки, продавачки и тогава ще има равноправие в заплащането. Пак поредния кьорфишек дето го пускат от много години колко са онеправдани че се пенсионират 5г по рано и живеят средно до 80 г а мъжете до 71г с пенсия на 67г

116

Повечето коментари

преди 9 месеца

се отклоняват от темата, а тя е НЕРАВНОТО заплащане за ЕДНА И СЪЩА работа! Тази несправедливост все още съществува навсякъде, включително и в САЩ. В България все пак хората плямпат повече и нещата се разчуват, но в САЩ не само не е прието да говориш с колегите си за заплати, но в много случаи става дори "нездравословно", ако го направиш. Но и там рано или късно изтича инфо и е отвратително да научиш, че получаваш много по-малко от некадърния си и/или мързелив колега-мъж когото носиш на гърба си

115

До 121

преди 9 месеца

да, най-добре да не работят, а само да цоцат на социалки, да си друсат и да трепят хора по пътя

114

До 116

преди 9 месеца

То и мъже не работят тези професии, а само неудачници. Не знам как може себеуважаващ се човек да се гордее, че работи като носач или геврекчия.

113

Анонимен

преди 9 месеца

Хей, администраторите вижте коментар 27. Нормално ли е това изказване? Ето такива мачовци са насилницитe.Dnes.bg.толерирате ли това? Трябва ли да се показват думи с такова отношение?

112

ще,ще..

преди 9 месеца

До АнонименЩе.По новите тезиси,ще раждат.

111

До 113

преди 9 месеца

По принцип В Търново е селце и не бих живял сред бразилци, но 80 хиляди евро за апартамент там си е 6 от тотото.

110

Анонимен

преди 9 месеца

колко жени работят в строителство? колко са шофьори С категория? колко бъхтят с палетни колички? колко работят в хладилни камери или бачкат по товарни кораби?

109

Анонимен

преди 9 месеца

"Много ясно,виждсли ли сте някъде жена да работи повечемот мъж"========През последните 20 години откакто работя съм имал много колежки на същата длъжност. Винаги искат да им се помага, което означава, че трябва да оставиш своята работа за да й свършиш нейната, а в случите, когато се оправя сама, винаги след нея трябва да оправяш поразиите, които е сътворила. Обясняваш им 5 пъти, 6 пъти, 10 пъти, на следващия път пак прави каквото си иска. И чака същата заплата като твоята.

108

Demonaz

преди 9 месеца

Айде ново 20. От една седмица са новите опорки за правата на жените,а преди беше кромид19. Изведнаж по заповед само статии за жени "жертви" на мъжете си насилници. Просто като по команда. Има ли жени,които работят опасни професии очевадно не. Друго си е да изкарват пари от салончета за красота или секретарки по цял ден да си клатят краката. Да се махате с този феминизъм. Щом искат равни права и пари да ходат да млатят с лопатата като всички останали.

107

Може би

преди 9 месеца

То един апартамент във Велико Търново за 80 квадрата за 3-членно семейство искат 80 хиляди евро вече... как се изкарват тия пари, как се оцелява, ако нямаш роднини или не си на някаква висока позиция с 4-5000 заплата. Имаме късмета с жената да сме на добри доходи, но всеки ден тука е борба, а приятелите в чужбина са в пъти по-спокойни и живеят много по-уредено. Скоро и ние може да сме към Терминал-2, тука живота не си струва.

106

Анонимен

преди 9 месеца

Нормално е, миньорите трябва да вземат повече от секретарките!

105

Анонимен

преди 9 месеца

Ами тежките, гадни, вредни,опасни и непрестижни професии, в които заплащането заслужено е по- голямо се вършат от мъже. Или според вас миньор и продавачка трябва да взимат еднакво?

104

Емили

преди 9 месеца

Имиграцията, феминизмът и ЛГБТ правата ще спасят България!!!

103

такаа.

преди 9 месеца

До Част от трудовия ми:Да вземем професор Балкански от Франция.Няма да филосовствам а семо ще Ви питам:защо той е свитовноизвестен учен,признат и много богат,а Вие с вашия БАН,трудове,дисертации и незнам какво сте бедни като църковни мишки?Защо?

102

Анонимен

преди 9 месеца

Добре, ще дам пример с бивша моя колежка. Работим в печатница, тя не може да си зареди машините сама, не владее довършителните дейности след печат, постоянно има нужда някой да й помага с предпечатната подговотка на файловете. По какъв извратен критерий двамата трябва да взимаме еднакви заплати на една и съща длъжност?

101

Анонимен

преди 9 месеца

Много ясно,виждсли ли сте някъде жена да работи повечемот мъж. Изобретиха им измислени професии, само и само да не си седят вкъщи и да гледат деца.