21

Евроатлантик

преди 10 месеца

До 22 Върнаха се от чужбина много хора които стават за нещо имат опит от Европа обаче червените бо к луци ги изолират не им позволяват бизнес да правят да няма конкуренция та монопола в бе гетото.Нещата ще се оправят когато последния комунист си отиде при Сталин!

20

д0 21

преди 10 месеца

До Човешкатапо-умните отдавна избягаха от тук защото видяха накъде отиват нещата ! това коет остана у БГ в голямата си част не става за нищо ....

19

Човешката

преди 10 месеца

Повреда в тая територия подължава. Спиране няма. Очаквайте: Частно Слънце-такса Слънце, Частен солук/въздух/-такса солук, частна Месечина-такса Луна за влюбените, ще се събира от частна фирма при сключване на граждански брак,Космос-частен и всичко частно, полагащо се на на мафията. Останалите-само да бачкат. "ДА, АМА НЕ"

18

Хубавото е

преди 10 месеца

Че Русия ще превземе мутроморието и ще изпратим всичките русо роби там заедно с някалко СС23

17

do 18

преди 10 месеца

щото са свързани с държавата ! от години е така . Маджо е човек на БСП

16

Концесиите

преди 10 месеца

На плажовете ги държат мутрагенйовците вместо да са по затворите както е в нормалните държави!Наистина ме е срам че съм българин те ми пука да тационални празници за азбуки за нещо!

15

пияница мистик

преди 10 месеца

Ами като сте гладни въшkи продължавайте да ходите на Черно море за по еФтинко и да ривети колко е зле положението :))) Узо паралиите ходят в Италия, Испания и Франция на море :)))

14

гошо

преди 10 месеца

На 200 м от морето всичко трябва да се изравни със земята и то на ръка с РК-1 от самите прекупвачи и "собственици" на кочините наречени хотели.

13

Анонимен

преди 10 месеца

До ааааа. Не правят разлика между закони и реалност. Но нали затова подскачаха по площадите всеки с надеждата той да е господар пък другите да му слугуват и сега вече се жалват като се усетиха, че за тях има място само при слугуващите.

12

До 10

преди 10 месеца

Баща ти и6a ли те тази сутрин както си е по стара ваша семейна традиция

11

Еххх

преди 10 месеца

България е частна собственост ,при воина всеки ще се спасява както може и иска .никои не може да го накара да пази имотите на мафията .Българина е роб на държавната мафия .

10

Нищо изненадващо

преди 10 месеца

За последно ходих на БГ ко чи ната преди години на Резово. Още съществуваше Силистар ,макар и доволно о с ран с джетове, чалга бар и кавото е нужно за о с и ра нето на един плаж. В квартирата в която бяхме в едната стая беше мухлясало и влажно. Питам хазяйката що така това не мисли ли да го оправя. Отговора беше - ми то на гостите не им пречи. После в разговор се разбра, че тя ходи в Гърция на море, а ко ч и ната си я държи да изкарва пари, такова им е мисленето. Затова БГ Черноморието е такова

9

ааааа

преди 10 месеца

тва с частните плажове ми е любимо у БГ ! 1во олажовете са икзлючителна държавна собственост и не могат да бъдат частни 2ро у БГ липсва тотално държавата и нейните органи която не си върши работата и позволява на всякакви индивиди д аси правят каквото поискат където пискат ! а народа без коментар ! седи и гледа сеира

8

до 8

преди 10 месеца

До Закривайтече то то години е така ! не от сега ! и нагли на всичкото отгоре . мисленето е тотално сбъркано у БГ ...ГЛЕДА да те изработи г-н българина ....

7

Закривайте

преди 10 месеца

По заведенията гледат да те оберат. Но го правят и просташки. Гърците поне ще се постараят, ще има сервиз, ще украсят малко чинията, ще ти се усмихват. Тук един намръщен гсщщник ще ти хвърли една стара, вмирисана пържола с увяхнала салата, а после ще дойде с баснословната сметка. И се чуди какво не му харесваш?! Не ставаме. Просто да освобождават Черноморието за рибари и да има само риболов там, като на турското. И без това сезона им е 2 месеца, в които се опитват да спечелят за 12.

6

BG СМЕШКИ

преди 10 месеца

това за БГ е напълно характерно !

5

Бебо

преди 10 месеца

Не ви ли писна цяло лято да плюете по българското черноморие, то не бяха касови бележки, скъпи пържоли, лошо обслужвсне, умрели крави? На фона на хилядите почиващи, представяте минимален брой оплаквания, и правите грандиозни изводи колко е зле на нашето черноморие!

4

опетков

преди 10 месеца

До Анонимен Kойто и да е купил мястото е длъжен да осигури свободен достъп до плажната ивица, която е държавна собственост и не се продава.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Добре дошли в Булг аристан, от година на година става все по зле

2

Анонимен

преди 10 месеца

Путин е виновен !