Зачестиха изпратените сигнали в платформата на Helpbook.info за морските неволи, с които се сблъскват плажуващите по морето, както и местни.

Ето какво е оплакването на наш потребител с молба за реакция към отговорните органи: „Искам да подам сигнал във връзка с незаконно забраняване на достъпа до плаж и изграждане на незаконни съоръжения на плажа! Покрай брега между кв.Сарафово и къмпинг Европа, който е неохраняема зона, има образувани плажни зони! Точно до носа, където се намира бункера има доста широка плажна зона, която аз и моето семейство посещамахме често. Но при последното ни посещение бяхме помолени да напуснем, тъй като това било частна собственост. Изградени са заведение с навес, тераса, монтирана е екотоалетна, паркинг, стълбища и стоянки за джетове и канута. Моля сигналът ми да бъде взет под внимание и достъпът до плажа да бъде възстановен за всички желаещи. Прилагам снимки на изградените съоръжения!“ (Вижте целия сигнал тук)

Друг наш потребител ни сигнализира, че преди няколко дни са се появили платени чадъри в зоната между плаж Перла и бар Интрига с искане да се провери до колко е законно това. (Вижте целия сигнал тук)

Оплакаха ни се и от обслужването и храната в заведение в Поморие. След направена поръчка било сервирано прокиснало пиле и стара увяхнала салата. При разговор с управителя, същият твърдял, че всичко е наред и нито им заменил храната, нито предложил да отмени плащането. В резултат на това клиентите му получили сериозно хранително разстройство и кошмарно пътуване. „Моля да назначите проверка на посоченият обект, защото не желаем други семейства, особено такива като нас- с малки деца да страдат по такъв начин!“, завършва той. (Вижте целия сигнал тук)

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase