25

един мъж

преди 9 месеца

След като оповестиха случая започна вълна от инфо за насилия, убийства, измислих виц : яли, пили и накрая се убили....,

24

Ако нормален човек е

преди 9 месеца

баща на момиче, много ще си помисли преди да посегне на девойка. Дъщеричката на този Георги след 10-ина години ще е вече тийнейджърка и разни батки ще й точат зъби. Дали на Георги му идва наум, че и Дебора, и момичето, което е пребил миналата година имат бащи, братя, братовчеди, утре може и синове да родят и всички тези мъже ще бъдат в същия град, в който ще момува щерка му?

23

МИСЛЕЩА

преди 9 месеца

Намирисва на канал за проституция и дрога. Той е охранител в нощен клуб, където явно си подбира момичетата, а МВР и службите осигуряват закрила. Това се намеква и в думите на бившата мис Стара Загора от видеото и в Тик-Ток, след които прокуратурата уж се сезира. Жалко за хубавото момиче, но то явно не е единственото.

22

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 2 Кой ти каза, че е женен? Направил дете на някоя. Ама с нея ли живее? Припознал ли е детето или само си знае, че някоя май от него е забременяла и после родила? Сети се, че има дете и нарече майката на това дете своя жена тогава, когато скимтеше молби да го пуснат на свобода, за да ги храни.

21

хм

преди 9 месеца

Завалийката изтегли късата клечка. Сега ще му го сипят башка, ей така за да хвърлят малко прах в очите на народа, че в държавата нещо все пак се прави. Дано не е само ПР акция, а наистина се промени системата, защото вече не се трае. Дано подобна съдба сполети всички останали Георгевци, дето са прости за трима, ама с черните тениски, нашарени ръце и лош поглед, ходат да избиват комплекси.

20

Сата НАТО

преди 9 месеца

Четете! Пише. "Уведомяваме ви, че по двете дела са събрани категорични доказателства, че Г.Г. е извършител на деянията." -----///----- Това кой го пише?

19

Анонимен

преди 9 месеца

А прокурорското синче от перник си го пуснаха след 30 случая на брутално насилие

18

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 15 Доколкото разбирам от пишещ под статиите трoл, тя му била изневерила с друг. Не, че самият той не е в изневяра, но той може.

17

Do16

преди 9 месеца

Полека с впн-а само

16

Анонимен

преди 9 месеца

Дано не се приключи само с този случай,че напоследък изникват все нови и нови.Жените се страхуват да се оплачат от нападателите си,а и не вярват на институциите,че ще им помогнат.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Някъде уточнил ли е какъв е поводът, за да отправя такива заплахи? Нищо не го оправдава, но е интересно да знаем какви са ценностните ориентации на един такъв изрисуван, татуиран батка? По каква причина според него, той може да отнеме човешки живот?

14

Анонимен

преди 9 месеца

Пожелавам му да не излезе жив от затвора!

13

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 12 Четете! Пише. "Уведомяваме ви, че по двете дела са събрани категорични доказателства, че Г.Г. е извършител на деянията."

12

Анонимен

преди 9 месеца

А доказаха ли, че той е извършителят?

11

една жена

преди 9 месеца

Можело, значи.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Това Жоре май е старозагорският Семерджиев, колко ли ушеви са били на хранилка при него,щом цял месец го прикриваха,но се разсмърдя яката. В София съседа ченгесай,още не може да си намери автомивка,а преди семерджията да убие хората, есовицата за двеста бона,водеща се по документи на стринкината му буля по зълвина линия,светеше,по четири пъти в деня я плакнеше.

9

.

преди 9 месеца

Жалко е, че прокуратурата и цялата съдебна система са в дълбок сън и се събуждат само отвреме-навреме.

8

Анонимен

преди 9 месеца

До 2.Той бил женен с дете и това оправдава 400 шева по твоята логика ??Първо че не е женен ,второ като е женен и с дете предполага че той трябва да е по отговорен .Още повече че е по голям от момичето

7

При толкова шум

преди 9 месеца

Вече се съмнявам че е виновен

6

Анонимен

преди 9 месеца

Браво!Тези съдии и прокурори трябва да знаят,че трябва да си вършат работата и да си пазят репутацията иначе пак ще се вдигне шум.Има закони и нека ги спазват!А насилниците си избият от главата,че могат да се измъкнат!И един съвет...видите ли,че някой се занимава с наркотици от който и да е пол да е бягайте като дявол от тамян.Ако вие имате проблем с наркотиците се обърнете за помощ.