70

Анонимен

преди 9 месеца

Оставете това, а ни кажете как е силиконът на момата? Да не е пострадал при рязането? Вълнуваме се!

69

До интимна връзка

преди 9 месеца

И на мен ми стана интересно, как дефакто ще се определи някой в интимна връзка ли е или не е? Колко пъти на седмица са интимни, на месец или на година? Колко често правят секс? Ако мъжа или жената имат семейство, но имат друга интимна връзка? Въпроси, въпроси а закона не дава отговор.....

68

до Лори

преди 9 месеца

Казваш, като нямал "5 лв в джоба", ти ще му изневеряваш с някой, дето има, пък твоят после ако възрази, значи е комплексар и насилник. Ето затова сега е моментът да легализират и проституцията, всичко ще си дойде по местата и няма да има неразбрали и излъгани вече.

67

Лори

преди 9 месеца

Моето момче, аз съм ПР към голяма софийска фирма. Доходите ми са 7 до 10 000лв. За по-малко от 5 хил работят само мързеливците и необразованите, които в края на деня ще посегнат на жена, защото нищо не са пистигнали в живота си.

66

Интимна връзка

преди 9 месеца

Как се доказва интимна връзка, ако не живее с мъжа? Със снимки ли, с видео ли? Как?Без д аима в закона формулировка на интимна връзка, ще остане поредния закон без възможност за реално приложение! Свидетели на интимната им връзка?

65

Костантинова

преди 9 месеца

Патица без познания по право! Ами ако една девойка реши да подаде сигнал за побой от лице с което има интимна връзка, но нито живее с него, нито го познава? Какво ще се случи? Колко случаи им ана изнудване от "девойки" които преспиват доброволно, а после вадят медициснко за извършен полов акт, след което обвиняват момчето или мъжа в изнасилване....

64

Анонимен

преди 9 месеца

Корупцията и корумпираните вече не са тема на ментърджиите. А това е проблемът, в основата на насилието. Няма нужда от специални закони, написани на коляно! Няма справедливи закони, няма равенство пред закона, няма морални личности, които да прилагат справедливо законите. Загрижили се за жените, извеждат ги от дома им, "закрилят" ги, а са безсилни срещу насилниците... Фалшива държава!

63

жорето

преди 9 месеца

Ами да, съучастници сте

62

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 58 И колко има? 2 центъра в София с капацитет 18 човека общо. И могат да останат максимум 6 месеца.

61

Лори

преди 9 месеца

Време е за ИК!!! Щом комплексарите няма как иначе да бъдат спрени. Защо ние да сне виновни, че *** няма 5лв в джоба си и заради това си го излива на беззащитните??? Аз човек с хубави доходи от над 6хил лв не съм чула да посяга. Вместо това ходят с половинките си на почивки, вечери, ресторанти и театър, нямат време за диващини. Щом не разбират от добра дума - затвор!!! Това охранителчв защо не отиде в някоя боксова зала да реже някого там!???

60

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 55, как разбра, че е кuрвa? Знаеш ли, че на 18 вече не е малолетна? Сам дискредитираш долните си писания! Днес.бг защо толерирате подобни нискоразредни?

59

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 54, защото е наркопласьор. Или поне такива бяха първоначалните данни. За такива подкрепа няма :)

58

Анонимен

преди 9 месеца

До една жена, има. Потърсете в интернет преди да пишете.

57

Хмммм

преди 9 месеца

Не съм съучастничка в подобни престъпления! Когато видя нередност реагирам. Точка! Стига с вменяването на вина на всички заради аутсаидери. Да, 80% са неставащи, но отказвам да нося отговорност за тяхната липса на интелект. За да има общество трябва да има образование и здравеопазване. На тази територия няма нито едното, нито другото. Преди да оправите и двете не търсете общество!

56

една жена

преди 9 месеца

Проблемът с домашното насилие има икономическо решение. Жените, които търпят такова насилие, няма къде да отидат да живеят и няма как да си плащат за охрана. Ако имаше повече защитени жилища - центрове, където жените да могат да се настанят с децата си и да бъдат в безопасност, случаите драстично ще намалеят. Насилникът вижда, че жертвата е безпомощна и не получава закрила и това го активизира.

55

Анонимен

преди 9 месеца

а защита на старците няма ли да искаме? Едни конкретни, самотни старци, които страдат от насилието на един конкретен защитен етнос по селата. За тях няма ли да протестирате, или само за една малолетна к-ва дето е имала разправия със сводника си?

54

Анонимен

преди 9 месеца

А по-рано четем новина за убит мъж. Но няма ни подкрепа, ни протести за него. Защото не служи на каузата за Истанбулската конвенция.

53

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 29 : Май ядосах някоя върла феминистка :) Така, значи скъпа, като нямаш аргументи минаваш на обиди? Ей за това служи шамара!

52

Анонимен

преди 9 месеца

незабавно приемане на истанбулска конвенция и премахване на расистски анти-турския празник 3ти март :)))))

51

Анонимен

преди 9 месеца

Незабавно ратифициране на Истанбулската конвенция от България! Видя се че няма оправия с домашното насилие в България!