128

Дупеевски

преди 1 година

Радев вече не е фактор. Нещата вече се съгласуват с Посолството. Имаме най- добрата коалиция досега.

127

Анонимен

преди 1 година

Тук някой писа, че Борисов управлявал 15 години- стана ми любопитно написах правителства на БГ- там са упоменати в дни с помощта на калкулатор ги събрах и разделих на 365 получих- 9 години и 8 месеца.

126

Поли

преди 1 година

Ха,ха,ха колко е жалък тоя изпрегнал от злоба човечец.А бе ей ,магистралите не са на Борисов а на България.Махленщината с чувалите,кюлчетата Барселона гейт няма да ти избелят имиджа,ти си черната страница от най- новата история на България..На пързалката си и летиш на долу Аче изчезвай

125

......

преди 1 година

Този човек наистина ли не е прочел конституцията ? Въобще не е наясно каква му е ролята в държавата ? И какво може и какво не може да прави и говори ? Все още България е Република не е диктатура ! И не може да си прави каквото иска ! И няма право да ни лишава от собствено мнение и да дискриминира част от народа ! Това е пореден случаи на грубо потъпкване на конституцията и правата на гражданите ! Ние не сме му някакви крепостни селяни на които безнаказано да ни обижда и ругае ! Когато неговите хора с престъпни наклонности ! Наи нагло разнасяха по улиците на София ковчези и бесилки ги приве

124

Радев

преди 1 година

Радев, срам за България. Радев, позор като българин. Ресен, лъжлив и лигаво хлъзгав нарцис незаконен. Вън от България за позорния Радев.

123

12346

преди 1 година

А той най сетне да започне да се държи като президент а не като злобна, се.лска иртигантка.

122

Радев

преди 1 година

Никой никъде в света вече не го кани. Бита карта, ще седи в девета глуха, докато не му свърши мандата.

121

Евала

преди 1 година

Рублата що не обясни за ония заплати и назначения на Деса Поклонничката, още когато е служил в авиацията при управлението на лошия Борисов. Или всички са му виновни на пРезидента, а той е честна калугерка.

120

смях

преди 1 година

Само смях редизвиква вече радев. Нелеп и глуповат, зависим и отлъчен от нормалния свят. Единствено в Русия ще намери покой душата на предател.

119

Руско псе

преди 1 година

за 6 години свърши ЧУДЕСА за България. Само проблеми довлече, нищо позитивно не направи и основното му занимание е пълнене на пеликанската гуша.

118

Анонимен

преди 1 година

Виж ся Пилонче, в БГ си има работи които само българите си ги знаем, дори янките не са такива сводолюбиви като нас, понеже там имат закони които се спазват, тука е свободия и всеки си е интрепетира както си иска, разбра ли Пилонче истината :)))

117

Анонимен

преди 1 година

Отново ги разби.

116

диктатура на Радев

преди 1 година

Свърши се вече с диктатурата на Гълъб Радев! Мутрафонова не играе!

115

XAXAXAXA

преди 1 година

Ти си Руска Мутра! Ти си Руски Агент! Какво е общото между теб и България? Общото е че си предател! Излъга цял народ и застана до - а не срещу МУТРИТЕ! Застана до Путин - а не срещу Путин! Това е вече престъпление!В България обаче народа спи!Затова България Е последна и в бъдеще ще бъде последна!

114

зелен чорап

преди 1 година

На празната фуражка винаги някой друг ще е виновен.

113

Чиба, ве!!!!

преди 1 година

ЮМРУКЪТ НА ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ ДИЛЕТАНТ, ВОДЕН ЗА НОСА ОТ АГЕНТИТЕ НА ДС, ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО ПОЛИТИЧЕСКА, ИКОНОМИЧЕСКА И СОЦИАЛНА КАТАСТРОФА. МИТОМАНИТЕ И ОБСЛУЖВАЩИЯТ ПЕРСОНАЛ В ПАРТИИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА С ИМПИЙЧМЪНТ.

112

Фуражка Коремнов

преди 1 година

Двете му правителства бяха тотална грешка,върна съветизацията на държавата, подобна дейност се наказва със затвор за държавна измяна! Zеления чо рап е български президент,но на практика е руски резидент!

111

Анонимен

преди 1 година

БИЙ МУТРАТА ПО МУТРАТА

110

Анонимен

преди 1 година

Отново е абсолютно прав. Как е, евроатлантици? Превзехте ли Масква?

109

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

След като направи тутурутка на Пеевски, Бойко стана много ербап ахаха