336

Анонимен

преди 10 месеца

Колко плаща Посолството да пиша глупости за Президента ни ?

335

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да приема такъв президент, който подкрепя държава, в която педофилията е държавна политика.. Първо руските окупанти изнасилваха украински деца, сега започнаха да ги крадат за сексуални поръчки на дъртите рашундери. Няма такава гнусна държава в 21 век

334

Анонимен

преди 10 месеца

Пази, Боже, сляпо да прогледа, и руски агент в НАТО да ти е президент

333

Анонимен

преди 10 месеца

Много е зле човекът. Пъчи се и имитира Путин. Даже взе да му копира мимиките, което е плашещо. Вероятно репетира пред огледалото. Още един самовлюбен паун в управлението, че другите ни бяха малко.... Политиката раваля, факт. Особено униформените. Те направо откачат, глей Пиночет и стотици като него.

332

цьфнахме

преди 10 месеца

въпросът с националният празник е решен Щом самите Кирил и Методиев го предлагат какво да му мислим.

331

Посолството

преди 10 месеца

Браво, Горане. Ще получиш грант. Ти си наше момче.

330

Анонимен

преди 10 месеца

Горан Благоев беше кандидат за президент. Народът не го избра и още му държи.

329

Киев

преди 10 месеца

Не знам какво прави но не удвоява армията нито въоръжава. Като иде в Европата или чака в бг чуждата армия не гали а мачка и смила всичко по пътя си. Поляците има опит при Виена с Турците и се подготвят. Ако чакате децки приказки на руски да Ви четат има да се надявате защото според президента и политиката спрямо държавата. Вие сами си направете изводите къде се намирате.

328

Анонимен

преди 10 месеца

Кой е тоя Горан Благоев.. По добре да си затвори плюв..как..кой е той по точно

327

Анонимен

преди 10 месеца

До Ехее Чети малко и ти. Това, че се проточиха служебни правителства, е прецедент. Това не означава, че Радев трябва да се чувства несменяем и последна инстанция. Имаше и хубави нещо, свършени от служебните, които се случиха ВЪПРЕКИ Радев. Сега е редовно правителство и той е ДЛЪЖЕН да се съобразява с него, независимо дали ни харесва или не.

326

Анонимен

преди 10 месеца

До Някога журналистите Ти от луната ли падаш? Някога журналистите пишеха, каквото им спуснат от ЦК на БКП. То бива манипулация, ама... имай малко срам поне от Бога.

325

До Ехе

преди 10 месеца

Не очаквай знание и автономно мислене от кравари! Те могат само да копират опорки :)

324

Ехее

преди 10 месеца

Колко много от коментиращите не са чели Конституцията или опитват да манипулират :D Служебното правителство има права и задължения на редовно. ПРОМЕНИТЕ, които се ПРЕДЛАГАТ още не са приети (и няма да бъдат, ако имат инстинкт за съхранение), а някои ги коментират като факт. Самоопределящи се за про-американци твърдят, че Президент управлявал само в диктаторски режими при положение, че САЩ (и далеч не само) е точно президентска република. Референдуми и разделение на властите=демокрация!

323

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 367 Ако под патриот разбираш "патриотизма" на секта Възраждане и Радев към Русия, сбъркал си патриотизмите с руски шовинизъм. Ама така, учило-недоучило.

322

Анонимен

преди 10 месеца

На калпав президент- агент-провокатор на Русия, България му пречи.

321

Анонимен

преди 10 месеца

До za Radev Като няма да обединява, защо се е кандидатирал за президент? За да властва само ли? И да защитава чужди интереси, както стана ясно?

320

Посолството

преди 10 месеца

Ааа разединението идва от нас! Плащаме 100 милиона на година за пропаганда в медиите! И още по голяма сума на Правителството ;) Всичко е синронизирано с нас!

319

za Radev

преди 10 месеца

Аз няма как да се обединя с едни крадци и мафиоти от ГЕРБ, които крадоха 12 години и сега пак са във властта , да крадат на воля пак...............сега заедно с "умните и красивите" от ПП и турската партия ДПС!!!Така, че .............100 % подкрепа за президента Радев, БСП и "Възраждане"!!!

318

Анонимен

преди 10 месеца

Ако искаше да обединява, нямаше да нассква един срещу други, да маа с юмруци и да изказва мнение против НС. НС управлява него, не обратното.

317

Пак да питам

преди 10 месеца

1. Какъв "диктатор" е Радев, като да назначи служебно правителство му е ЗАДЪЛЖЕНИЕ по Конституция, когато ПАРТИИТЕ в НС НЕ МОГАТ да излъчат правителство? 2. Как това,че една шепа хора (5-10% по ТЕХНИ думи) са на различно мнение, значи "разделение" в обществото? За национален празник, лева и т.н. над 70% са на едно мнение. 3. Наистина ли не виждате, че това за 3-ти Март е димка да не видим скандалните промени-за служебно правителство и т.н. в Конституцията? Няма кой да ви се върже, а възмездие...