131

ЧЕРВЕНА СГАН

преди 9 месеца

До Анонимен 3 март е руски национален празник. Нормално е руските партии Разграждане и БСП да са против...

130

Анонимен

преди 9 месеца

Партиите да се разделят на български и османски. Българските ще празнуват на 3 март, а османските партии ще страдат от 3 март за загубата и поробването си.

129

Анонимен

преди 9 месеца

Нашите историчари и политичари надминаха македонските. Машала, евала, османци. Политичарска извратения и историчарска извратения ще слушаме от нашите политичари и историчари десни и бесни османци Пинокио, Карабас-Барабас, Кирчо Киртака.

128

Анонимен

преди 9 месеца

Може, може! Колко Българи знаят, че Австрия поне 10 години след 1945 е била управлявана от окупационните представители на 4 държави (САЩ, СССР, Великобритания, Франция)? Колко души знаят, че де юре Германия и Япония и сега НЕ са суверенни държави? ...

127

Анонимен

преди 9 месеца

Може, може. И то - най-близката история, за която има още живи свидетели. Ето например 99, 99% от българите на знаят,че "Източна Германия" за немците са били земите на изток от Ниса и Елба, които Сталин, след капитулацията на Хитлер ги дава на Полша. А това, което нариачат "източна" , е средна(Mittel). Не знаят също, че въпреки картата, са били де юре ЕДНА държава и на Олимпийските игри 25 години са били длъжни да са ЕДИН отбор (без да се позволява какъвто и да е контакт между двата лагера)...

126

Анонимен

преди 9 месеца

Ние сме освободени на 3 март, а кога ще бъдат освободени десните бесни османци Пинокио, Просто Киро и Колебливия Боко, още не знаем. Те очакват бъдещото си освобождение от НАТО. Османците от османските партии твърдят, че не са освободени все още.

125

Анонимен

преди 9 месеца

Всички десни бесни да заминават или в Северна Македония, или в Турция. Фалшивите им истории и извратените им лъжи ще бъдат одобрени в Северна Македония и Турция. В Турция могат да очакват Освобождението от НАТО от Турция.

124

Анонимен

преди 9 месеца

За бягащите от "комунистическата пропаганда":В Турция в Истанбул на площад Тексим има паметник на основателя на модерната турска държава.Паметникът е по проект на италианец и е издигнат преди 100 г.В основата му има фигури в цял ръст,сред които тези на Ворошилов и на Фрунзе -видни партийбни и държавни функционери ор сталинско време. Причината е, че точно СССР, въпреки че са били в голяма разруха и в гражданска война, активно са подпомагали Ататюрк военно, после са изградили индустрията на Турция

123

Анонимен

преди 9 месеца

Имаме решение на проблема на макетата от София. 3 март е национален празник на България, 24 март е празник на макетата от София. Само макетата от София искат да сменят националния празник на народа. София не е България. София да има отделен празник.

122

Анонимен

преди 9 месеца

Но може да избягаш от географията си!

121

Анонимен

преди 9 месеца

Голяма част от десните са станали български макета. Това е опасно за държавата и народа. Десните български макета са същите като оттатък макетата. Макетата Просто Киро, Пинокио надминаха по историческа извратеност партиите на Северна Македония.

120

Анонимен

преди 9 месеца

Може, може. КОлко българи знаят, че на картата на Европа, преди татарското начестие е имало две Българии?Едната -по горното течение на река Волга?Между другото, в немски учебници пише, че най-дълхата река в Европа е Рейн. Волга въобюе я игнорират.А в друг- че страната с най-голяма плищ в света е Канада. Нека българските власти се снабдят с украински учебници, да видят там какво пише. Оня ден в"Туризъм"по БНТ2 за крепостта червен казаха,че името можело да идва ор Червоная Русь в Галиция (Украйна_

119

Анонимен

преди 9 месеца

Шепа лумппени евролеви градски софийски десни, освободени беснни шопи от Европа, не желаят да са освободени. Отказват да бъдат освободени. Да им дадем турските паспорти на тях и да ги изпратим в Турция. В Турция да чакат НАТО да ги освободи от Турция.

118

Абе кой бяга бе

преди 9 месеца

Никой не бяга само нема нужда го празнуваме стига с тая комунистическа пропаганда на един фалшив празник. Трети март е тъжен факт от българската история, не повод за празник. 24 май е празникът който е напълно български и няма общо с имперските амбиции на който и да е

117

Анонимен

преди 9 месеца

В България така и не се състоя демократичен преход, състоя се преходът по схемата на БКП и ДС.Резултатът е налице.БКП-Български народ 20:0......

116

Не си наясно

преди 9 месеца

До da /173/ Повечето седесари бяха патриоти. Имам предвид масите, спонтанно нахлули в СДС без да се интересуваха кой е замислил коалицията и как се е опитал да я структурира чрез предварително подбрани подставени лица. Основната маса седесари влязоха там като демократи-некомунисти и на много места в низовите организации и отчасти във върхушката подставените креатури просто бяха изритани. През 1998 г. подставено лице торпилира СДС, а чрез изборите през 2001 г. дясното бе подменено чрез НДСВ.

115

Ангелина

преди 9 месеца

От "историята" не само няма как да се "избяга" , но тя трябва да се помни и взимат поуки от нея.Тогава ,когато поуките не са направени и уроците не са научени - "историята" се повтаря.Добре е ,че в онзи "исторически момент" е имало "жертвоготовни люде" ,за които чест и достойнство ,не са били само високопарни красиви слова .В днешният "исторически момент има предимно неблагодарни хора ,без принципни позиции за националните интереси на държавата.Не всичко ,което е от " запад" е "светло".

114

още нещо

преди 9 месеца

да знаете.................тука на Балканите България няма приятели.................има само явни врагове и потенциални врагове.............всяка от Балканските държави е готова да забие нож в гърба на България и да откъсне българска територия.....................това също е доказано в историята, но ако трябва да степенуваме враговете на България, най-опасни са Турция и Гърция!!!

113

до 176 и 175

преди 9 месеца

Може да давате 1000 минуса,но не може да промените историята.............това, че най-големите врагове на България са Турция, Гърция, Великобритания и Франция!!!

112

???

преди 9 месеца

Знаете ли, че през 1919 г. е имало план да бъде план на Гърция да бъде унищожена България, този план е бил подкрепян от Румъния, Сърбия, Великобритания и Англия.............но на този план се е противопоставил един голям американски президент Удроу Уилсън..............още едно доказателство, че най-големите врагове на България от Великите сили са Великобритания и Франция!!Ролята на Русия в БГ-история е по-скоро положителна(с малки изключения)!!!