25

Анонимен

преди 10 месеца

Фактически ясна и правна и човешка несправедливост е един изверг и садист, който е рязал момиче, а в последствие- 400 шева, физическа и психическа травма , да го пусне съд под парична гаранция.

24

Анонимен

преди 10 месеца

ПО-скоро жертвата да си наеме един касапин да го поокастри лекичко, да го подстриже модерно, да му изреже някоя по-демоде татуировка или да изгравира нова картинка с

23

Анонимен

преди 10 месеца

значи кълцача ще продължава да си живее у тях и да си ходи на работа с някави там законови ограничения,. вие нормални ли сте? Какви са тия из роди, бе? Това е нереално и това ми било правосъдие. За психичните заболявания има хапчета, лечебни заведения където да остане завинаги този. Няма да е лошо да го резнат тук там, за да усети болката. Немам думи. Не го оставяте да се измъкне, това е си е почти предумишлено убийство. Ако тази мацка се оправи дано го съсипе.

22

Какво реално стана

преди 10 месеца

До До какво реално стан ..... как аз бих реагирал си е съвсем не по темата . Аз САМО ПИТАМ за предисторията на това престъпление. Всички роднини и приятелки на жертвата твърдят че Е НЯМАЛО НИКАКВИ СКАНДАЛИ ИЛИ НАСИЛИЕ ПРЕДИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ . И в един ден ...400 шева . ЗАЩО , някой ще се запита ли ? Всяко едно престъпление си има подготовка и причина , която да подтикне насилника към действие. ЛОШО ЛИ Е ДА СЕ ПИТА ?

21

Мръсна тайна

преди 10 месеца

Звяра е знаел какво и как да го направи та да се измъкне, а тази съдийка е поредното доказателство, че не прокуратурата а съдиите са тумора в системата, те трябва да коригират останалите нейни клонове ако има грешка, а не да пазят рецивидисти и престъпници!

20

Анонимен

преди 10 месеца

До Какво реално стана. Нещо ти е увредено. Накълцаната жена не е собственост на насилника и има право да прави каквото си иска. Да третираш жените като собственост или предмети издава интелектуална и социална изостаналост, която граничи с олиг0.фрeния

19

мак

преди 10 месеца

Да наречеш такова накълцване средна, че дори и лека повреда е оли.френия. Чудя се на такива, те съвест нямат ли, видяха ли поне момичето с 400 шева?

18

Какво реално стана

преди 10 месеца

Само не се разбра ЗАЩО я е нарязал така . От ревност било, казват. Разбрахме кой е извършителя , разбрахме кои са били съдиите , скоро ще разберем и кое е момичето А дали някога ще разберем с колко приятели и колеги на насилника се е мандърдисала тази така жестоко нарязана жертва за да предизвика толкова жесток отговор .... Разбирайте ме както искате . Това борче ако от мене зависи ще изгние в панделата . Само се опитвам да разбера КАКВО ДЕЙСТВИЕ НА ЖЕРТВАТА Е ПРЕДИЗВИКАЛО ТАЗИ АГРЕСИЯ.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя садист не трябва да е на свобода. Увреден е в главата за да направи такова жестоко зверство.

16

123

преди 10 месеца

До 15 Въобще не става дума за корупция. Насилника е охранител в нощен клуб, а не някой богат синковец. Става въпрос за ценности. По въпроса за снимките - просто съм изложил фактите. Освен това никога не съм виждал профил във фейса със снимки на Байдън. Виж профили на "патриоти" със снимки на Путин и руско знаме с лопата да ги ринеш.

15

До 15

преди 10 месеца

Руснаците правят същото в Украйна бе, тъъъпак! Това е манталитет!!! Корупция има навсякъде, проблемът е в болшевишкия начин на мислене!!!

14

До 15

преди 10 месеца

Ако, ако... Няма ако! За пореден път в основата стои путинофил!!!

13

Анонимен

преди 10 месеца

Откъде разполагате с тази информация?

12

123

преди 10 месеца

В една друга медия има снимка на въпросния насилник. Типичния псевдо патриот и "пазител на християнските ценности" с татуировки "Свобода или смърт". Съдийката освободила насилника с профил във фейсбук пълен с руски знамена и снимки на Путин. Изводите си ги правете.

11

Тодор Колев

преди 10 месеца

Кухият Човек

10

Анонимен

преди 10 месеца

Що бе? Човекът се е вдъхновил от руската армия. Те така правеха в Буча и Ирпен. :)))

9

Анонимен

преди 10 месеца

"Сложно" е, щото е активист на "братушките". Който го осъди, ще му лепнат етикет "русофоб". :)))

8

Анонимен

преди 10 месеца

Българското правосъдие зачеп за зеле не става. Само ни харчат парите. Тоя къде уби Милен Цветков, ще лежи най-много 6 години, а тоя го пускат, като преди това е бил на пробация за побои. Ако стане нещо такова недай си боже на дъщеря ми, направо го гръмвам и ще разчитам българския съд да е така справедлив към мен, като към посочените от мен случай.

7

до 2

преди 10 месеца

Ами сложно е, ако съдиста е отроче на наш човек е сложно как да извъртят нещата .

6

Анонимен

преди 10 месеца

Като данъкоплатец отказвам от моите данъци да се плащат заплатите на съдия Колева и прокурор Атанасов. Настоявам веднага да бъдат уволнени. Очевидно е, че не вършат работата, за която им се плаща.