92

Месо на штурм

преди 10 месеца

Колко паднаха цените на укровдовиците или се раздават само за храна и подслон? Жълто - сини парцали трябват ли им още да си заравят карантиите на съпрузите?

91

Анонимен

преди 10 месеца

Тотален терор над русофилите!!! Физически и психически!!!

90

Анонимен

преди 10 месеца

До 124:Ами сигурно като свършат украинците,а и 30% от техниката на поляците беше дадена на Украйна и даде фира.Така както е тръгнало ще се получи две в едно.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Много евроатлантическо гюбре брат! Да не би да е плод на 33 годишна краварска пропаганда по нашите земи?

88

На Бай Дрън сино

преди 10 месеца

Белия дом е бел оти намериха бело там!!! Дай ми да помпам носо!

87

Мунчо

преди 10 месеца

На Запорожкия фронт са започнали да гърмят касетъчни бомби, ама не знам кой ги хвърля. А бе знам, ама няма да го напиша, защото знаеш ли..........

86

Център нападател

преди 10 месеца

Така. Става ясно, че сме се окопали и се браним, а кога ще напредваме към Варшава, само Господ знае. Руснаците станаха за кашмер пред целия свят. Так держать, тавагишчи!

85

Анонимен

преди 10 месеца

Русия ми спря украинските и БГ каналите. Какво ще правя сега?

84

Анонимен

преди 10 месеца

"През изминалата седмица настъпателни действия са били предприети от украинските въоръжени сили в районите на Мелитопол и Бердянск". --- Това изречение е предназначено за хора, които са скарани с географията.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Само днес киевския режим изстреля арт снаряди за над 20 млн евро, използва ПВО ракети за над 300 млн евро, загуби танкове и други броне машини на стойност 100 млн евро, напредна с 0 метра и загуби 2000 укронациста на стойност 0 евро.

82

Анонимен

преди 10 месеца

За 2 месеца контранастъпление укрофашагите са "взели" 3 села в долини без стратегическо значение, същите са ничии и са в сивата зона. 40 хил фашаги са при бандера, еще толкова ранени - извън чата, над 700 танка на скраб, много от тях натовски. Като свършат укрофашагите ще ходят нашите русофоби, нали така бе мирижляци?

81

АЗОВ

преди 10 месеца

До 90 В БГто е пълно с комунистическа и z мет

80

Анонимен

преди 10 месеца

Като слушам руски език все едно слушам български, всичко се разбира. Когато слушам английски, френски и немски, ама нищо не разбирам. Русия са наши кръвни братя, ние сме една кръв, една вера и имаме един език - славянския, на които славяните се разбираме. Ако не обичаш Русия значи не обичаш БГ - напусни БГ моментално, цръвул!

79

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя сайт е бъкан с гнусни доларджии, на които им се плаща директно от американското посолство. Самият гнусен пропагандаторски сайт е доларджийски!

78

Анонимен

преди 10 месеца

Как имат толкова много снаряди, че да стрелят? Казахте, че имат само лопати. Освен това, нямаха армия. Армията им била от жени, нали така? Като обърнат тази 'офанзива' в контра-атака и превземат нещо голямо, как ще ни баламосвате тогава?

77

Анонимен

преди 10 месеца

Пак ли около тоя Бахмут бе,там си счупиха всички зъби зомбитата.Няма ли един свестен военнен да им каже на тия,че там където са ги наритали наскоро да не се връщат щото резултата ,ще е същия.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Частни американски фирми купуват руски нефт и газ и после го продават на геiропа с надценка. Някой знае ли къде са американските залежи на нефт, освен нищожни залежи в Тексас. Всичко се купува от Близкия изток и Русия (като трябва да отчетем, че арабелите намалиха добивите си). Кравария създаде санкции за да точи пари от геiропата. Ти русофобе караш чупения си катраник с Руско гориво хахаха!!!

75

Анонимен

преди 10 месеца

Забелязахте ли промяната? След двата грандиозни провала - на въоръжения метеж срещу Путин и на укропския контранаступ - колективният запад започна да се преобува и почна да пропуска повече правдива информация.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

73

Анонимен

преди 10 месеца

Te загубиха половината войска, още не са стигнали до Артьомовск... смятай. Значи нямат шанс да превземат и един квартал, а навсякъде се кефеха как щели да стигнат до Крим. Боже, боже, прибирай си укропитеците и да не ги виждаме повече...