108

Бугарете

преди 11 месеца

Обявате датата на падането на Бг под Османско робство за национален празник... Най-ще ви подхожда... И нема се карате повече... Туркия е в НАТО и вие сте там... И ставате световно известни.... И датата нема да е неудобна за Паси Бей, Боко Бей, Лорен Бей...

107

Анонимен

преди 11 месеца

На 16 септември 1946 г. България е провъзгласена за Република. Това трябва да е националния ни празник - 16 септември, щом не искат 3 март, който се чества от преди над 130 години

106

Анонимен

преди 11 месеца

Хе хе!Славуца има АйКю числото ПИ .Човекът е ***. И хал-хабер си няма представа от история,като ли от политика и идеология.Написали му нищо сценаристчетата и той се подписва.

105

12345

преди 11 месеца

След Москвич и Беларус, сега вече и Слави харесваме! Боже боже, до къде се докарахме! Самият факт, че е стар ерген е достатъчен, да ви покаже че този човек живота си не може да си подреди, камо ли вашият! Мислете малко с тези глави!

104

Анономен

преди 11 месеца

Имало е Османско робство - сега има руско робство. Що трябва да сменяме едно робство с друго? Някой да има тук, който да мисли за българските интереси? Случайно??? Истината е, че и руснаците, и европейците ни саботират открай време! *** и те се опитват, ама напоследък не им се получава. Не служете на чужди интереси. България трябва да е над всичко - не Русия, не ЕС и не Турция. Аман от продажници!

103

В случая е прав

преди 11 месеца

Колкото и да не го харесвам! А най добре е този мазен юдей да отиде в Батак! Защото там може да те ступат и за по-малко! Като да кажеш че е имало не османско робство, а само присъствие! Измисли го Веселин Методиев! Да не дразним съседите! Само се чудя как още не са казали, че Левски е бил един скитник,, а Ботев въоръжен и опасен разбойник! Как може след 34 години още да се чудим кой е нац ни празник! Ами върнете и трикольора със сърп и чук! Какви са тези лъвове!

102

Анонимен

преди 11 месеца

На чалгаря не му се плаща да управлява, а да сее раздори. Човека си изпълнява инструкциите. Морал никакъв. Такива като него и собствените си родители ще продадат за една копейка. Нямам нищо против руснаците - на тяхно място и аз щях да направя същото, но фактите са, че никой не ни е освободил - просто от една власт и влияние сме преминали към друго. Ние все още сме под руско политическо и икономическо робство. Добре за руснаците - зле за нас. Въпрос на гледна точка. Фактите не лъжат.

101

До 115

преди 11 месеца

Ама след 44а, стана 9ти септември! Факт!!! А 3ти беше само дата, на която даже се работеше! Защото как така: руската армия е била царска, а червената армия е била Съветска! 3ти март се Освобождава България, но тя става Княжество! И може Митрофанова да говори че те, Русия ни е освободила, ама на тази Русия Ленин и компания й видяха сметката, като избиха императорското семейство! Така че не датата е проблемна! Проблемът е в главите на тези плазмодии безгръбначни от ПП ***!

100

Анономен

преди 11 месеца

Българинът има право да се изкаже относно националния празник, единствено ако познава историята си. Чалгаря, дето вие ромски маанета да се скрие в мутренските дупки, откъдето е изпълзял.

99

Абе

преди 11 месеца

Плюете слави обяснявате колко е такъв и онакъв ама срещу ДПС НИЩО НЕ СМЕЕТЕ ПЛАТЕНИ ДЬОНМЕТА ТАКИВА. Точно ДПС ще ми определя националния празник.Тия дето веднага се навеждат на Дпс и останалите *** ще им кажа едно турско пожелание, а те да си го преведат ай сик, тир

98

Анонимен

преди 11 месеца

Основната цел на националния празник 3 март е да дойде националния празник 9 септември. Това е замисъла от 1990 година на по голямата част от тогавашното Народно събрание които си бяха членове на Българската Комунистическа Партия.

97

Анонимен

преди 11 месеца

дон Чалгаре опростачи голяма част от нацията, сега само референдуми са му в главата. При интелегентна нация може да има референдуми по всеки въпрос. При референдум ще определят и 01.04 за национален празник

96

Плевен

преди 11 месеца

То в Плевен само комунисти.....кво да кажат за 3 март...

95

Анонимен

преди 11 месеца

Преди 1944 година , националния празник е бил 24 май.Факт.

94

Анонимен

преди 11 месеца

Освен ако не е пуснато за отвличане на вниманието.

93

Анонимен

преди 11 месеца

Реално погледнато трети Март не ни е освободил от нищо, все още сме в робство най вече от вътре отколкото отвънка!

92

анонимен

преди 11 месеца

Такъв като тебе , дето пее ,, ръгай чушки в боба" , няма право на мнение !!

91

българин

преди 11 месеца

А , 24май , проблемна дата ли е ? Слафчо , още ли си жив , бре - жив е той , жив е - там на дивана.... !

90

Анонимен

преди 11 месеца

До пффф Я млък бе соросе! Слави може да е всякакъв и това няма значение. Важното е, че гейй дружинка измамници, танцуват като им дърпат конците от ПОСОЛСТВОТО и така програмират живота на децата и на внуците ни не както ние искаме, а както иска ПОСОЛСТВОТО. Престани да обясняваш какъв бил Слави, а се заеми да осмислиш какво те чека теб, децата ти и внуцетие ти, ако гей држинката прислужници на Козяк, достатъчно дълго ни управлява.

89

Анонимен

преди 11 месеца

Поредният ребрандинг на комунистите. На тях им дай да преименуват и да пребоядисват - от червено на синьо... Не е пържола, ами рибай стек - съвсем друго нещо.