30

Анонимен

преди 10 месеца

Наистина е опасен прецедента.. Може да няма повече богопомазани..

29

Асан

преди 10 месеца

Седнал си зад волана нашмъркан до козирката и нямало умисъл.....а какво е очаквал да се случи? Да изтанцува Лебедово езеро ли?Всеки употребил дрога и убил човек, на пътя трябва да лежи в затвора поне 20 г. Мен ако питаш леко се отърва.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Адвокатчето не е доволно от резултата!? Има решение в японската философия на честа. СЕПУКУ, сър!

27

Мао Дзъдун

преди 10 месеца

Българи продължавайте да спите , този може да не влезне изобщо в затвора а негов двойник на който ще му заплатят , в Китай публично на площада или се разстрелва и предварително си изработва с робски труд колкото ще струва цялата процедура , надник на войниците изпълнители , надник на чистачи които да почистят след него ба площада. И к след изработване , тогава пристъпваме към процедурата. Но това не е за вас вие сте срам за вашите предци , революционери и работливи хора.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Страшна снимка има този адвокат. Направо чорап да си беше сложил на главата. Тия дето носят слънчеви очила на закрито са ми най жалките индивиди

25

Додо

преди 10 месеца

Осъдиха го, защото уби известна личност. Ако беше убил някой обикновен човечец, нямаше и ден да лежи в затвора!

24

Анонимен

преди 10 месеца

А на съучастниците му,на тях какви са им присъдите? Синчето на бойковата лична лекарка -лъчко мозъчето и онази цялата с татуси,брънки и синджири, щерката на висшия икономически ченгесай. Или тях ги оправиха вече, нали са от нащи.

23

Ареее

преди 10 месеца

На адвоката пожелавам от същото

22

Анонимен

преди 10 месеца

Тези бооклук да се благодари че не живее в САЩ. Щеше да има 300г затвор. Една съвсем справедлива присъда.

21

Анонимен

преди 10 месеца

С тази присъда създава прецедент с който, всеки предизвикал катастрофа с фатален край ,може да бъде съден ,за умишлено убийство.

20

До незнаещия адвокат

преди 10 месеца

Умисъл не означава, че той управлява МПС-то с цел да убие някого. Умисъл означава, че когато е управлявал МПС със 100 км. МУ Е БИЛА ИЗВЕСТНА голямата вероятност да предизвика ПТП със жертви, и той нищо не е направил против това. Доказано се е забил в колата пред него без дори да се опита да намали скоростта.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на ВКС! Дано се затвърди тази практика. Ако си друсан и се забиеш в някой без спирачен път и с 2х допустимата скорост е съвсем разбираемо да се търси УМИСЪЛ!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Като караш из централната част на града с над 100 километра, ясно е че ако стане нещо, ще причиниш много щети и вероятно СССМЪЪЪРТТТ!! Така че щом си избрал съзнателно да го направиш, ТОВА Е С УМИСЪЛ! Решил си че си готов да причиниш щети и СССМЪЪЪРРТТ с постъпката си! И АМАН ОТ БЕЗУМНВА И БЕЗСМИСЛЕНА ЦЕНЗУРА!!!!!!!

17

Анонимен

преди 10 месеца

В Китай ако беше станало това, щеше да има екзекуция на площада по бързата процедура. Куршумче в тила - дум. И приключва процеса за секунди. Нямаше да харчат пари да го хрантути държавата и за съдебни процеси. Но там има работеща система.

16

бай Ставри

преди 10 месеца

подготвил ли се е за булка или в затвора тепърва ше свиква ?

15

Анонимен

преди 10 месеца

И адвокатът създава опасен прецедент. Дано Кристиан му сгази детето и пак да обяснява какво добро момче е

14

Анонимен

преди 10 месеца

Като караш из централната част на града с над 100 километра, ясно е че ако стане нещо, ще причиниш много щети и вероятно смърт! Така че щом си избрал съзнателно да го направиш, ТОВА Е С УМИСЪЛ! Решил си че си готов да причиниш щети и смърт с постъпката си!

13

Анонимен

преди 10 месеца

А Милен Цветков колко време няма да вижда семейството си? Нагъл си, адвокате.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Защо този адвокат говори глупости? Това смирено и коректно момче явно се превръща в точно обратното, когато се надруса. Това че някой се е натъпкал с наркотици и е убил някой когато е бил под въздействието им не го прави невминяем или по-малко виновен. Присъдата била бърза ли? От инцидента минаха 2 години. Колко трябваше да се чака още адвокате? 10? 14? Мен ако питаш процеса се влачеше повече от достатъчно и присъдата е 2пъти по-малка от колкото заслужава!

11

Анонимен

преди 10 месеца

В Китай такива *** като Кристиан ги застрелват и изобщо там хляб за адвокатите няма - има работеща система.