165

Анонимен

преди 11 месеца

Вовачка, всичко е ясно на всички. То е като в България - родината, видите ли, била под властта на американците. Обаче, кой знае защо, Росенец, Камчия, Лукойл и пр не са американски, а руски. ))))))))) Та същото е и с твоите вечни глупости - Полша щяла глътне Украйна, но кой знае защо, не Полша нападна Украйна, а Русия. ))))))

164

Angelos Pappas

преди 11 месеца

ПУТИН Е ВЕЛИК, ГЪРЦИЯ Е С РОССИЯ....РУСИЯ СЪЗДАДЕ В ТЕЗИ ГРАНИЦИ УКРАЙНА..А УКРАЙНЦИТЕ СИ ПОМИСЛИХА ЧЕ ЩЕ МИНАТ ПРЕЗ ГЛАВАТА НА РУСИЯ...АКО УКРАЙНА НЕ Е МИРНО И БЛАГОДАРНО ДО РУСИЯ.....УКРАЙНА НЯМА ДА Я ИМА И ДА Я БЪДЕ....ПРОСТО И ЯСНО .!

163

До 166

преди 11 месеца

САЩ от години са вече в Бъргария!Правителството ни в момента е назначено от Посолството на САЩ

162

Не е ли ясно?

преди 11 месеца

До Анонимен 162: Сега въпросът е кога САЩ ще излязат от България. Нашите продажници им дадоха бази - за пръв път чужди бази на наша територия. А САЩ отникъде не са си тръгвали доброволно.

161

Слава на Русия

преди 11 месеца

Времето работи за Русия. От САЩ признават, че не могат да осигурят боеприпаси за Украйна - складовете им се изпразват а частните фирми не искат да инвестират в нови мощности без гаранция за дългосрочни поръчки. А в Русия просто са отворили консервираните от времето на Студената война заводи за боеприпаси и те работят на пълна мощност. На САЩ и сателитите им само приказките им са големи - това е истината.

160

До 107

преди 11 месеца

Монетата в Украйна не е гривня..гривня е като лев, стотинките тоест монетата се напича копейка!! Ти си образовай малко!!

159

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо ново под слънцето. Пътят на Русия към Цариград значи за нас политическа смърт, ако русите влязат още веднъж в България, под един или друг предлог, то те вече не ще излязат. Ние трябва да разберем, че опасността за нас иде от Русия и към нея трябва да водим една отбранителна политика, като се опираме на всички враждебни ней елементи. В разбирането на тази политика е спасението на България и рано или късно тази политика ще бъде политиката на голямото мнозинство на българския! Кръстъо.Раковски

158

Анонимен

преди 11 месеца

Путинясалия се радва в Кремълския Дворец, позлатен с откраднатото Българско Злато! През 1962г. 22т. злато отиват на съхранение в Русия и там остава и до днес. Къде е братството и приятелството? С какво сме заслужили това отношение на Русия?... нападали ли сме ги? земя ли сме им взели или пък нещо друго???? Кажете форумци, Къде видяхте нещо добро от Руската Нагайка?

157

istmat

преди 11 месеца

Пу-Цин много рзасъждава, ама другаря Си утре може да реши ,че Сибир и източната част на Русия му се полагат. И наистина ще си ги вземе за три дни. И това е кошмар не само за Русия,ами най-вече за Америка. Руснаците като са толкова зачукани ще си го преглънат

156

Жиката

преди 11 месеца

Русофобите да се опомнят ,че скоро пак ще има турско управление.

155

Анонимен

преди 11 месеца

През 2008, когато Русия нахлу в Грузия, цялото ПВО беше мъртво, защо ли? Защото руснаците имаха кодове и приземиха всичко предварително. Сега нова руско-турска дружба, ако едните или другите решат да си присъединят парче от България не се учудвайте защо поддържаната авиация няма да мръдне. Честито на българските предатели в перла мента и президентствот.

154

Жиката

преди 11 месеца

На запад от Познан са немски територии.Дори поляците си го признават ,но не официално.Повечето немски инвестиции в Полша са там.

153

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам какъв подарък е направил Сталин на Полша, но знам че в гората Катинка, Сталин изби 20к поляци, елита на Полша, най образованите. Полша добре помни това.

152

За младите

преди 11 месеца

Не забравяйте !!! Някой спомня ли си, че между 1952 и 1962 година, град Варна бе прекръстен на град Сталин, връх Мусала бе прекръстен на връх Сталин, язовир Искър на язовир Сталин, ул. Мария Луиза на бул. Сталин, град Добрич на град Толбухин и още много и много градове, села и улици...Руските поодлоги у нас и досега съжаляват за онова време... Ще им позволим ли отново да надигнат глава?

151

Анонимен

преди 11 месеца

Ботев пише във вестник "Дума" през 1871г. : "Няма славянинъ юженъ или западент, няма свестен човекъ, който би можалъ да съществува на такава абстрактна идея, каквато е тази на русите, съ осъществяването на която се поглъщат цели народности, отделени една от друга съ история, литература, нрави, обичаи. Съ химическото сливане на подобни народности става композицията на робството, на яда, който приема почти цяло столетие болната Полша."

150

Анонимен

преди 11 месеца

Ботев: Россия: тая мнима защитница на славянството, тя употребява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. в-к "Знаме" бр.13 апр. 1875 г.

149

Путин лъже

преди 11 месеца

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

148

Анонимен

преди 11 месеца

крадеца Путин вика държте крадеца. Цинизъм на н-та степен

147

Itso

преди 11 месеца

Хахахаха, аз като разправях че всички там, руснаци, украинци, поляци и прибалтийски меле3и за една и съща раса от 6yклъци, която се самоизяжда и която трябва да бъде заличена от лицето на Земята ми плякахте минуси. Не само касетъчни бомби но също химически, бактериални и атомни оръжия трабва да се изпратят на Украйна за да се приключи по бързо с тая пасмина населяваща Източна Европа.

146

До Анонимен 22

преди 11 месеца

Много грешиш..............Русия не е Либия или Ирак................Русия е най-голямата ядрена сила на света и не може да бъде победена.