619

Анонимен

преди 1 година

Отворено общество съкращава контингента си с четиридесет процента браво.

618

Анонимен

преди 1 година

До 659.Така ли бе просяк,А ние го правим,за да ви покажем,че сте долни същества дето нямат две гънки на мозъка.Толкова сте необразовани,че и на вързано куче хляб не можете да дадете.Ама пропускате нещо много важно,че сте в чужда страна и ние може и не само да пишем ,за да ви покажем кой,какъв е .Успех с писането..

617

Анонимен

преди 1 година

Когато забележа грубо фалшифициране на лайковете и дислайковете и нарочното им манипулиране по десет и повече наведнъж напускам форума на позорните лъжи и и синуации ще си получите заслуженото по божия воля ...

616

Анонимен

преди 1 година

Към кого са адресирани безсмислените ви коментари русофили? Ха-ха-ха! Никой освен нас, евроатлантиците не ви обръща внимание.... А ние пък го правим единствено за да ви се подиграваме на абсурдите и лъжите които съчинявате... Ха-ха-ха!

615

Анонимен

преди 1 година

Фашистите сте вие и ще носите отговорност за делата си сорроси. Слагай минуси. Това може да помогне на шляхтичите по курортите и навсякъде.

614

Анонимен

преди 1 година

До 645 И кой пък ти каза,че трябва да идваш тук,че не е ясно Кажи бе уркопитек нещастен.Кой е длъжен да се занимава с теб.Ти нещо си си въобразил ,ще твоите проблеми са проблеми на целия свят.Айде в Украйна и си го решавай с руснаците, ***.

613

Анонимен

преди 1 година

Освен че пристигат на ята сорросоидите използват и VPN фалшификация.

612

Анонимен

преди 1 година

Плюсовете и минусите са фалшифицирани и манипулирани в полза на сорросоидите които веднага пристигат на ята , не търпят истината да им се казва. Дежурни са по минуси на истината. Но тя ще победи въпреки това. Обречени сте сорросоидите. Някои ги гледам по телевизията на човек не приюичат защото това са грешни пари които заработвати. Обречени сти. !!!

611

Анонимен

преди 1 година

Злобата е вредна за здравето русофили *** иТъпи ... Украинците не са в България без основателна причина... Отлично знаете какво става в Украйна. Сърдете се на вашите фашисти от Русия...

610

Анонимен

преди 1 година

Абе гонене на всички нагли украинци бе.Помискиха ,че са центъра на света и тук им е Украйната им.

609

Анонимен

преди 1 година

До 648 Ами като българофили .ще те изритаме към Украйна,за да разбереш къде се намираш.Това ще е май-полезното .Е така да видиш къде се намираш

608

Някой

преди 1 година

Абсолютни глупости и измишльотини. Нещо бъркате Русия с Украйна, където не стигат войници! Ама нали е важно да промивате мозъците на заблудените наивници!

607

Анонимен

преди 1 година

Единия минус се позна и цъфна.

606

Анонимен

преди 1 година

Първо които не сме съгласни с политиката спрямо украинците която е напълно неправилна и е за сметка на нашия народ това не значи че сме русофили още по малко пък путинофили. От къде накъде неграмотен сорросоид безработен без осигуровки дори ще ни праща на фронта , да заминават сорросоидите айси.

605

Анонимен

преди 1 година

До 640 И ти как го разбра ли това,че не харесваме да ни занимават с украинската простотия.Трябва ли България да се намесва в чужди конфликти.Ами не трябва ли украинците да си стоят в станата и да си я защитават.ДА.А като бе ме искат защо на нас трябва да ни пука,какво се случва в Украйна,а? Та чак ми тръгнали да ми казват,че сме били длъжни да ги търпим.Аре у лево.

604

Към 640

преди 1 година

И с евроатлантици е пълно. Айде мешките на рамо и марш на украйнината си да *** за краварския кеф

603

Анонимен

преди 1 година

Минус и за "Западняк" и на него минуса не му се хваща не знам защо и до утре да кликам все тая. Някой като е заключен и край.

602

Фитьо

преди 1 година

Заглавието е нечия мечта.В статията е написано,че се търсят доброволци и няма основание да отказват на жени,за да не се ползват новобранци.В Пентагона са наясно,че мобилизационния план е за39 милиона.При това оръжията за тях са на склад.Да си смятат колко такива операции може да водят.Да,за Украйна е пълномащабна война.

601

Анонимен

преди 1 година

Украинците били в България и в Европа ,заради руснаците,...шебеци по-голямата част от собствената им страна е свободна,защо не са там и с кръв и пот да допринасят за независимостта и целостта си!!!??? Само да припомня ,че над 2 000 000 украинци все още работят в Русия!!!Иначе много обичат родината и властта си -10 000 000 по Европа + 2 000 000 в Русия 12 000 000,повече от една трета са подвили опашки патриотете...!!!

600

Анонимен

преди 1 година

Минус за 640 "В България е пълно.....Пълно е с бежанци роми и мигранти ... Пълно е и с отпадъци кофите преливат по градове и паланки само ядове.