14

Анонимен

преди 9 месеца

Има тристаен апартамент в предградията на Рим и няма хладилник... На 71-а години и няма хладилник? Но има тристаен апартамент?!? Не хладилник й трябва на тая, а психиатър.

13

Локдаун експерт

преди 9 месеца

Утре се очаква слънцето да изгрее в 05:52 ч., поради което се налага дейлайт-локдаун - няма да излизате от вас между 05:00 и 22:00 ч. След което почва нощният локдаун от 22:00 до 05:00 на следващия ден, поради очакваното пълнолуние.

12

Анонимен

преди 9 месеца

До ACDC точно така е. Наистина не ни е горещо. Нощем в София е 20 градуса. Направо е прохладно. В момента на сянка навън е приятно хладно. Към обяд ще почне да се затопля, но до края на деня все ще е просто топло на сянка. Не "адска жега". Буквално ни лъжат и манипулират. А овчемислещите вярват пак. Те повярваха че има страховита, смъртоносна болест, от която може да си "безсимптомно болен", и "ваксини" които не предотвратяват разболяване и разпространяване. Овчевислещите са лесни за манипулира

11

ACDC

преди 9 месеца

Не позволявайте да ви манипулират. Лъжат ви, че е горещо. Тези високи температури са измислени от Бил Гейтс с целта да ви чипира чрез климатиците. Очаквайте изявление на Мангъров, който вече е разкрил цялата конспирация.

10

Антон

преди 9 месеца

Според статията Тя няма нито климатик, нито вентилатор, нито дори работещ хладилник в тристайния си апартамент в голям жилищен комплекс в периферията на града.Това ли е качествения живот към който ни бутат от ес. И ако се присмивате на руснаците, какво да кажем по този въпрос от цитиранито изречение. Защо държавата не им купува климатици, а има пари за укрите. Хак да ви е!

9

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 9 месеца

"НОВИЯ КОВИД" скоро ще си покаже "ваксините" - така наречените "въглеродни кредити" - които планират да припишат на всеки продукт и активност, и да ни дадат месечен лимит! Яйца? по 20 въглеродни кредита бройката! Пътуване? 5 кредита на километър! Нови обувки? 200 кредита! Искаш половин кило месо? АМА ТИ СВЪРШИХА МЕСЕЧНИТЕ ВЪГЛЕРОДНИ КРЕДИТИ! Ей това е огромната, античовешка, безумна измама, която искат да пробудат И ПРОПАГАНДАТА Е НА ПЪЛНА МОЩНОСТ В МОМЕНТА! Да наплашат народа, преди да атакуват

8

Анонимен

преди 9 месеца

Време е за нови тоталитарни мерки и антиклиматична ваксина с бустер.

7

ПФФФФ АЙДЕ ПАК

преди 9 месеца

Айде почна се. Ограничения за хората? Сертификат "Пазител на климата"? Други унижения? Кога?

6

Бай Чеп

преди 9 месеца

Кога ще започнат ваксинациите срещу "новия" корона вирус?

5

Анонимен

преди 9 месеца

После ще има данък за студа, за валежите, за вятъра, за безветрието... накрая данък за въздуха, който издишваме. Съдържа въглероден двуокис.

4

Dabe

преди 9 месеца

Нищо ново няма ,даже има и документални филми от 30г как в Европа всяко лято умират от 30-80 0000души от горещината . Колкото корона вирусите причини за настинка от векове са нови толкова и циклите на слънцето от млрд. год. са нови.Пропаганда за необразовани .

3

Анонимен

преди 9 месеца

"Франция, която до голяма степен беше пощадена от горещите вълни това лято, залага на данък, свързан с горещините" Това какво е и как работи?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Че за 20 години са остарели ората бе

1

Анонимен

преди 9 месеца

НЕ БЕ, то си е новия ковид! Всеки ден, сутрин, обед, вечер - ПРОПАГАНДА! Колко е страшно, опасно, къде било много зле, пък къде било още по-зле. Само като се огледаш - не виждаш нищо да се случва. Спираш ТЕЛЕВИЗОРА - нищо няма, нормално, обичайно, типично, познато. Пускаш ТЕЛЕВИЗОРА - сутрин, обед, вечер АПОКАЛИПЦИС