96

Анонимен

преди 10 месеца

Утре и в селската кръчма кебапчето може да е рибай кой го знае

95

Анонимен

преди 10 месеца

До Дума срещу дума 84 След като клиентите са изненадани от цената значи не са знаели колко ще излезе една пържола. В менюто трябва да се обявява крайната цена на порцията, това с грамажа е подвеждане за да изглежда по-ниска цена и се надяват някой да не разбере че една пържола е повече от 100 гр.

94

Много и

преди 10 месеца

Много пъти съм казвал - от нашите търговци по-алчни НЯМА !

93

Анонимен

преди 10 месеца

Въпросът не е само в грамажа, а и във вида на пържолите. Случката - на 08.04. тази година по повод семейно тържество бяхме гости на хотел. В ресторанта, на тържеството, на свободна консумация, гост си поръча бонфиле от менюто. Когато го донесоха, се оказа, че е контрафиле, а не бонфиле (на масата имаше три човека с 31-32 г. стаж в месодобивната и месопреработвателната промишленост). Шеф готвача обаче заяви, когато се оплакахме, че нищо не разбираме от месо! Та - каква проверка тук трябваше?

92

ШЕФ МИХАЛИС ЗАМБИДИС

преди 10 месеца

ОТ ИСПАНИЯ 1 КИЛОГРАММОС ''РЕБАЙ СТЕК'' СУРОВО ЕДНОПЛЪТНО Е ::: 25,12 ЕВРО !!....ИМА ИЗДЕЛИЯ ОТ 1КГ И 2.5 КИЛОГРАМОС РАЗФАСОВКА !!..В ГЪРЦИЯ СИ ПОРЪЧВАМЕ ОТ ИСПАНИЯ И ИДВАТ С КОРАБ ЗА 5 ДЕНА !..................ЕТО ИЗВОДА И ПОУКАТА----В РОМСКА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ --- ЩЕ БЪДЕШ ЗВЕРСКИ ПРЕКАРАНН и НАЕ..АН !

91

До До 93

преди 10 месеца

Нормално един стек е 150-200 гр. ! А тия щом го продават на грамаж, трябва да питат клиентите колко грама искат ! Толкоз !

90

Анонимен

преди 10 месеца

Бяха огромни пържоли и преди да се приготвят са били двойно повече месото, половината е вода. Да са си носели електронна везна и да са чели. Ти от къде предварително да знаеш какво би било по възможностите. За много неща Човек трябва първо да се опари за да разбере. И като разбере ще види че целият свят не му е по възможностите. Месомелачката е за всички нас и сме в нея и се въртим към дъното всеки по свой начин. И никой не го консумира, природата прави пържоли от хората и ги хвърля на гробището

89

До 93

преди 10 месеца

Толкова е. 3-те стека са били 1.4 килограма. Нормално един стек е 300-500 грама

88

Анонимен

преди 10 месеца

200 лв за килограм, 350 с надценката, а тея са платили 500лв. значи по груба сметка са изплюскали кило и половина месо. Ибаа... някой лъже тука, а друг маже

87

Анонимен

преди 10 месеца

Поръчвайте по 50 грама рибай, за да ги ядосвате.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Това е месо без евросубсидии и без американски субсидии. Толкова струва месото в Европа и САЩ, ако няма субсидии за евробедняците да не умират от глад.

85

Всъщност...

преди 10 месеца

Плащал съм и по-големи сметки от тази... обаче в ресторанта където я платих се ходеше само след направена резервация, имаше дрес код, на входа те посрещат и те водят до масата ти, стерилна чистота навсякъде, скъпи прибори, приятна обстановка а сервитьорите с униформи и абсолютни професионалисти... ТОВА определя високата цена и с удоволствие плащаш, защото виждаш че хората са се постарали да ти е удобно и приятно.... това тук не е ресторант а някакъв селски хоремаг с неоправдано високи цени.

84

Анонимен

преди 10 месеца

Леле колко бесна_гнус е на клипа тая шантава мръвка. Това, в такъв вид даже и на кучето не давам.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Като цената е за 100гр, защо не са им донесли 100гр? Или защо не са ги питали колко грама искат?

82

Чобан Шабан

преди 10 месеца

Бай *** едва ли прави разлика от телешки стек и свинска пържола обаче се реди на масата и даже не чете докрай менюто а смело поръчва. Болярска скара, родопска скара, тракийска шопска македонска все едни и същи меса ама имена и чудо.

81

Грък

преди 10 месеца

Абе собственика то тоя ресторант къпал ли се е с дрехите в морето? Може заради това цената да е такавА? А ние простите гърци вадим октопода от морето инфо готвим, останалите дето не се продават ги замразяваме и ги пращаме за България. Да не се окаже същото и с месото?

80

Дума срещу дума

преди 10 месеца

Сервитьорката твърди, че им е обяснила, че цената е за 100 гр месо. Те пък казват, че не са разбрали това. Значи нейната дума срещу тяхната. Сервитьорката е една, а те са повече. На кого да се вярва?

79

Кръчмар тарикатлък

преди 10 месеца

НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЦЕНАТА И ДАЛИ ТОЯ МОЖЕ ДА Я ПЛАТИ. КАКТО СЕ ВИЖДА ПЛАТИЛ СИ Е СМЕТКАТА . ОПЛАКВАНЕТО Е ЧЕ В МЕНЮТО НЕ Е НАПИСАНА ЦЕНАТА НА ПОРЦИЯТА А ЗА САМО 100 ГРАМА ... ТОВА е кръчмарски тарикатлък , който трябва да се премахне . Така лъжат клиентите . В хлебарницата не ви казват цената за 100 грама хляб А НА ЦЕЛИЯ ХЛЯБ ... Като си купувате ракия не ви казват цената за 100 г а НА ЦЯЛАТА БУТИЛКА а на тоя ШЕФ на долнопробен ресторант като цена в менюто - САМО НА 100 ГРАМА РИБАЙ ... ЗАЩО ?

78

Мен

преди 10 месеца

Я отворените готвачи да ми кажат в колко препоръчани от Мишлен ресторанти обявяват цени на грамаж, а не на цяло ястие и къде не е ясно колко ще платиш преди да поръчаш Причината за недоволството е не цената а начина по който те мамят.

77

Анонимен

преди 10 месеца

В менюто след цената е изписана една диагонална черта, а след чертата е написана цифрата 100, но до това 100 не е написана думата "грама", нито съкращението "гр". Откъде човек да бъде сигурен, че става въпрос за грамаж? Но в сметката е отбелязано, че са консумирали 14 ПОРЦИИ. Пише ли в менюто, че има порция по 100 гр? Не пише! Е?