53

ВЪН Джендъри

преди 9 месеца

НЕ ИСКАМ *** ЦЕННОСТИ И ТАКИВА КАТО ГАБРИЕЛ И ДЕНКОВ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА. КОЙ Е МЪЖА, КОЙ Е ЖЕНАТА ОТ ТЯХ? ОБЪРКВАМ СЕ КАТО ГИ ГЛЕДАМ."ЗА" ЕС, "ЗА" НАТО, НО ПРОТИВ ЕВРОТО.

52

Няма ли ЕДИН

преди 9 месеца

Български политик и партия, които да не са купени от Посолството?!

51

тия

преди 9 месеца

ПП-ДБ предадоха и продадоха електората си, както бяха направили и ИТН. За тях гласуваха хора, които бяха за реална промяна, а тя изключва ГЕРБ и ДПС от управлението. На техният електорат им писна от ГЕРБ-ДПС да ги закопават и държат на дъното 12г и за това ги избраха. Но сега се чувстват излъгани.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата е абдикирала от задълженията си, занимават се само с Украйна вместу да се съсредоточат върху проблемите в страната. Инфлацията, заплатите, помощите Ел. Правителството - раздутата администрация, ниската грамотност на населението

49

Можеха да напишат

преди 9 месеца

И че 78% не подкрепят! Ам а изобщо не е манипулативно заглавиета ;)

48

Това Правителство

преди 9 месеца

С тази Коалиция прецака 50% от гласувалите! 25% ги прецака Герб като се коялира, другите 25% ги прецака ПП като се коалира! При нови избори прецаканите за кой ли ще гласуват??!

47

Хахаха,

преди 9 месеца

Агенция ЕЖК с нова стъкмистика :) Попитахме спонтанно 1001 напълно случайни човека :) :) :) :) :) :)Пропагандата къса ризи и кърти мивки! Гьобелс зеленее от завист!

46

След

преди 9 месеца

Коалицияна на Герб и ПП аз вече само Възраждане ще гласувам! Няма да съм единствен !

45

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 62 След този запис забрави да са същите резултати.

44

До 62

преди 9 месеца

За да побъркаме Посолството!! И на него му струват подкупите при всеки нови избори доста долари ;)

43

Анонимен

преди 9 месеца

Възраждане 23% на другите избори.

42

Лъжат Ви

преди 9 месеца

както Ви Лъжеха, че Хора Умират от КОВИД - Хора Умираха, но не от КОВИД, а от Хаповете като Ремдесивир, които Мафията в Бяло даваше на Ба Лъ Ците да Гъълтаат! плюс разбира се "ваксината", която още убива и ще продължи за 10тилетия да си върши работата...

41

Анонимен

преди 9 месеца

минута 1 022%по скоро само 7%!!Но какво очаква Посолството? Нали то го избра тоя кабинет, а не бъргарите?!

40

Който може да смята

преди 9 месеца

78% са ПРОТИВ правителството!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Тия проучвания са гола вода. Това правителство е с доверие между 3-10% в най-добрия като броим и ГЕРБ. Задкулисната коалиционна сглобка тип спойка е безумие.

38

за ГЕРБ знаем

преди 9 месеца

За ГЕРБ е ясно - техният електорат е от ония от махалите, на които им купуват гласовете. От раздутата и безполезна администрация, която я е страх да не секне рахата. От "нашите" фирми, които задължават и заплашват работниците си за кой да гласуват. Тук там се намира и някои друг късопаметен завалия а и такива не много интелигентни. И като включим и подправените бюлетини, протоколи, мъртви души и разни други доказани фалшификации и ето ти техните постоянни проценти. Те печелят от ниска активност

37

Анонимен

преди 9 месеца

22%по скоро само 7%!!Но какво очаква Посолството? Нали то го избра тоя кабинет, а не бъргарите?!

36

абсурди

преди 9 месеца

1. Над 2 милиона българи са в Запдна Европа, живеят там, работят, получават соц. помощи. т.е. всеки трети българин разчита на Запада. ----и 15% да гласуват за копейкин който тръби ,че трябва да напуснем ЕС?!2. На последните избори, тези 2 милиона българи не гласуват, гласуват само мотивираните държавни служители, руски агенти по посолства и консулства.

35

Тези ППДБ

преди 9 месеца

Управляват с 63 депутата само! Малцинство са! Не представляват народа и волята му! А волята на Посолството!!

34

Ауу

преди 9 месеца

78% НЕ подкрепят правителството!!