463

Анонимен

преди 10 месеца

Повечето хора, които се смеят по-надолу дали си смятат в магазина колко им е продукта, като пак е на 100 грама. Или накрая на касата и те викат - олеле, почти нищо не купих...

462

Анонимен

преди 10 месеца

До 470 Да точно това е проблема. И не в това заведение - а изобщо и в хранителните ни вериги. Колко месеца ни обясняваха, че килограм сирене е 12 лева, кашкавала 16-18 лева. И хората вярват на телевизора... Но ги накараха да напишат цена на килограм по витрините, а не на 100 грама, и се оказа че почти няма такива цени в който и да е хранителен магазин. А ако има - са за некачествени продукти, а не истински.

461

Британски учЕн

преди 10 месеца

Аз си пазя два касови бона да показвам на невярващите у к004ината - единия е 4 членно семейство вечеря в средно голям пъб от известна верига - Beefeaters - ядене и пиене на корем за 65 паунда (130 лева), другият бон е от ресторант Хепи във Варна - уж евтин на народни цени - таратанци - същото семейство вечеря - 225лв. Като си ходя на почивка във Варна на ресторант вече не ходя, но си намирам къде да ям евтино и на страхотно качество.

460

Човек трябва да си

преди 10 месеца

прави сметката за всичко.Не можеш да караш с над 200,въпреки че колата ти може. Не може да пиеш и се друсаш,а после да караш,въпреки че това е любимо на психо хлапетата.Не може да отидеш в 5 звезден хотел и да искаш цени за къмпинг.Не може да искаш Бентли,ама на цени за малолитражка.Който блее,а апетитът му е по-голям от портфейла,ще почива по-малко време.Умните хора преди да поръчват и консумират,се интересуват по джоба ли им е.Другите са господари за един ден.

459

Itso

преди 10 месеца

Хахахах, е, научиха си урока, много солен им излезе тоя урок ама така е, някои хора се учат от опит, други от четене на дребния шрифт - английска поговорка.

458

свинско с зеле

преди 10 месеца

За Коледа миналата година за тези пари си купих цело прасе на село.

457

Конникът без глава

преди 10 месеца

Месото е от тексаска ***-нерез.Ваксинирана с ваксина Спутник 5 против свинска чума.Пак евтино са минали.

456

Кьорав карти неиграе

преди 10 месеца

В Google Maps това заведение го има. Има снимка на менюто. Там си пише цената 35 лв. за 100 грама. Да са чели. Едно обаче е сигурно - това "шведско" семейство за нула време стана доста популярно :D Ама да са живи и здрави, пари се изкарват и се харчат.

455

До НОМА

преди 10 месеца

Да сравняваш ресторант с три звезди мишелин, с кръчма във Варна????? В момента резервация в Нома е 500Eur, тези са платили 350Eur в долнопробната кръчма на плажа.

454

Анонимен

преди 10 месеца

Кило и половина месо, на едно ядене, мъж и жена. Няма как да е било толкова. Плюс че е имало и други неща.

453

Анонимен

преди 10 месеца

"Отделно въпросните клиенти са леко чернички и с не особено голяма култура и възпитание, да не говорим за умствени възможности." - ХАХХАХА! Братле - сещащ ли се, че на запад от Полша, никой не те смята за "бял"?

452

Анонимен

преди 10 месеца

"блак ангус не е пържола а телешки стек" - Не е пържола, но се пържи на тиган в малко олио и се добавя много масло ...

451

Анонимен

преди 10 месеца

"Какво го жалите този индивид??? Имал 650лв за обяд, а вие го съжалявате ?!" - Емпатията на булгаристанчака е над морското равнище ...

450

Анонимен

преди 10 месеца

Къчмата на плажа, на 35-40 градусои жеги, продава телешка рибица .... Ох леле майкоуууу ...

449

Анонимен

преди 10 месеца

До В друг сайт прочетох - Викаме му капанче. Каот им видиш промоцията - това може да самоо ресторант, койот ог въртят 20 годишни (възможно е в чужбина в бЪглария, избива на ... втория вариант) или вариант две - Мутрагенчета и депутатчета. Все негодни.

448

Анонимен

преди 10 месеца

До а - Рибица се пише, бе хамериканецоу.

447

Пепе

преди 10 месеца

Докато има хора, които смятат, че това е нормално и по 1000лв могат да станат пражолите, ПЪРВЕНЮЩИНА се казва това. Да, знаем какво е kobe wagyu и качествен рибай. Мога да се обзаложа, че предложеното е ниско качествен евтин залежал стек. Не всеки човек е длъжен да знае правилата и тези "бизнесмени" се възползват от това и точно в това се корени проблема. В нормалния свят ВИНАГИ ти обявяват цена и теглят пред теб по-скъпите продукти.

446

Лойко

преди 10 месеца

Цената на Кобе биф в Япония е 110-120 долара за 100 грама. Един стек е около 150-200 грама и цената става 200 долара за стек. Ако е цяло семейство умножете по 4. Говорим за телешко което в България не сме го и помирисвали.В супермаркета цената е 350-400 долара за килограм телешко Кобе.Кобе е град до Осака на около 35-40 км.Българина е крайно време да се научи да чете меню,така е срибите по света,цена за 1кг. в менюто.

445

Анонимен

преди 10 месеца

Е как дърто бизонско се превърна в рибай Ангус... Меджик,меджик.Колата 0,330 сигурно е по 15 лева Драньеееее...

444

Ти да видиш!

преди 10 месеца

Дотук 69 коментара са заличени. Какви ли "благословии" по адрес на това заведение са съдържали?