22

Анонимен

преди 9 месеца

Въвеждането на наркотиците нато ЧАСТ от ГОТИНИЯ западняшки живот беше наред с порнографията и филмите с непрекъснато насилие, първото, което дойде с избукването на демокрацията ПЪРВИТЕ неща.Чрез наркозависимост Великобритания се е опитвала да овладее Китай. Има две Опиумни войни. Затова на паметник в центъра на Пекин за независимостта на Китай има изобразено сцени именно с борбата с наркотиците.

21

Сандо

преди 9 месеца

нетипично за наркобизнеса е да си убиваш клиентите

20

Анонимен

преди 9 месеца

Предлагам на всички зависими да изгледат предаванията за опиоидната епидемия в САЩ преди да си бият следващата тоза, дават ги по Nat Geo. Съмнявам се обаче такива хора да имат каквато и да било мисловна дейност и това да им повлияе.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Като не става въпрос за вашите деца,се изказвате катоДeБили,че са младите хора на България ,не ви пука.

18

Дарвин

преди 9 месеца

Най накрая една положителна новина. Хаерлия да е! Тази седмица 10, другата нека да е 100.

17

Брадвата

преди 9 месеца

Не сте наясно каква загуба на човешки живот и потенциал е това?! Държавата прави ли нещо? 10 предполагаемо млади хора за загинали само за седмица! Че това са грубо средно 350-400 на година само във Варна и само от дрога. Умират българи бе! И то млади

16

Дедо

преди 9 месеца

Аз за това си жуля само биричка!

15

Филип

преди 9 месеца

Уж предопредили, а самите те го пускат на пазара. По големи *** от европейците няма. Лицемери, лицемери до крайно ниво. Сатанисти. Животни в човешки кожи.

14

Анонимен

преди 9 месеца

И сега какво...да се притесяваме ли... мен защо не може някой да ме накара на употребя дрога...

13

Анонимен

преди 9 месеца

А кой го внася,за един прЕател питам ?

12

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Няма кой да те...пази,ако сам не се пазиш. Всеки млад човек,сега е изложен на риск,поради липса на всякаква...обществена защита. Липсва...превенция в училищата,няма задължителна казарма,няма работнически колективи с...контрол от страна на бригадир и на добра трудова практика. Слободията...разлага младите и те като кораб без...платна се люшкат в морето на живота и търсят еуфория,често в лапите на дрогата. Воля и ясна...житейска цел,ще ги...изведе от този порочен кръг.

11

Анонимен

преди 9 месеца

да пукат и наркоманите и дилърите им,ще се почисти света.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Трябваше да стигнем рашистите. Там е абсурдно да видиш упоен или пиян човек. Даже външни тоалетни си нямат.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Как ще ги стигнем американците?Ами стигнахме ги,като видиш какво е по техните улици от фентанил,скоро и тук.

8

...

преди 9 месеца

ми нормално! това е основния път на наркомана! Но той не е единствен!

7

До 2

преди 9 месеца

Фентанилът е доста по- силен и от Опиума. Синтетично създаден ДЕПРЕСАНТ. От същата група като опиума. Синтетичен опиоид е. Не трябва да се смесва със Стимуланти! Това е смъртоносно!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Важното е,че някой печели от това,какво им пука ,харчат си парите за тяхните деца,да им поддържат висок снобски стандарт.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Фентанила е опасна работа. Гъзззрожденците на Копейката като не могат да боравят с опиати да не пипат. Едно кристалче колкото зърно от сол е достатъчно да те упои сериозно...

4

Обективно

преди 9 месеца

Фентанилът е ДЕПРЕСАНТИ. Никога не бива да се смесва със Стимуланти като кокаин и амфетамини. Такава смес води до сигурна смърт, защото силно потиска центъра на дишането. Така почина внукът на Робърт де Ниро на 19 години. Бил е финансово осигурен. Защо е вземал?????

3

Избирател пп

преди 9 месеца

Това нещо като пиците с кристали ли е или по различно