131

Анонимен

преди 11 месеца

Браво, от втория път, русофил препикaн! Ползвал си латинско "а". Вервай ми, не си открил Хамерика!

130

от 147

преди 11 месеца

до 140 Кравар, още ли не си разбрал как се избягва автоматичната цензура в този сайт? А? Муахахахахахххххахахахахахахахахааа....

129

Анонимен

преди 11 месеца

Ние българите искаме да живееме богато в клуба на богатите като западняци, а не да водим жалък живот на комyнета и копейкаджии, да караме мерцедес и биемдаблю а не москвич или лада.

128

Анонимен

преди 11 месеца

В крайна сметка активностите на Фюрера беше насочена срещу славяните. Ако беше победил, щеше да има Европа, обединена в Третия райх. Без господството на еврейския капитал, без диктата на САЩ, без мигрантите. Изобилие и благоденствие в резултат на свръх разивта икономика с ресурстите и енергиите от Русия. И не само за Германия, а за цяла цивилизована Европа.

127

Анонимен

преди 11 месеца

Браавос, написа го!!!

126

Анонимен

преди 11 месеца

до 143 гaщи ..Мухахахахахаахахахааа.... разбрах колко си успял да разбереш как се избягва цензурата в този сайт, кравар мaлoумeн! Мухахахахахаххаха...

125

Анонимен

преди 11 месеца

Всички руснаци които живеят на запад трябва да бъдат изолирани в обзървейшън центрове. Прецедентът на Чехия Петър Павел: "Смятам, че както в случая с редица световни конфликти в миналото, по време на продължаващата война мерките за сигурност за руските граждани трябва да бъдат по-строги, отколкото в нормално време. Така че всички руски граждани, живеещи в западни страни, трябва да бъдат наблюдавани много по-внимателно от преди. Защото са граждани на нация, която води настъпателна война".

124

трябва време

преди 11 месеца

Подкрепата за Украйна трябва да продължи на всяка цена, каквото и да струва на ЕС през идващата зима. Сега вече идва есен с дъждовен сезон, но напролет почвата ще изсъхне, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и агресора Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага. Помощите за Украйна в никакъв случай не трябва да спират, ние европейците сме готови на всякакви лишения в името на победата над Русия. Само трябва да дойде пролетта и почвата да изсъхне и Русия ще бъде победена.

123

Анонимен

преди 11 месеца

До 142 Ами ето бе ***

122

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна вече не е нужна

121

Анонимен

преди 11 месеца

Добре че този път сме на правилната страна, на страната на победителите. Украйна държи инициативата, контранастъплението освобождава територии, победата над Русия е сигурна, в това никой вече не се съмнява. Единственото което е необходимо е подкрепата за Украйна да продължи още по-интензивно до пъланта победа на Украйна над Русия.

120

Анонимен

преди 11 месеца

Ариел муи мaкята!

119

Анонимен

преди 11 месеца

Законът за коренните народи е приет в Украйна на 1 юли 2021 г.Това е закон, който дава различни права на украинците според етническия им произход. В историята германците направиха същото нещо през 1935 г. с т. нар. Нюрнбергски закони, които даваха различни права на германските граждани и на гражданите евреи. Отсега нататък руснаците няма да имат същите права като другите украински граждани, те няма да се ползват със същите човешки и конституционни права като другите украински граждани.

118

Анонимен

преди 11 месеца

до 141 Каква цензура си избегнал бе, мaлoумeн кравар, като думата "гащите" не е цензурирана автоматично в този сайт??? Муахахахахаха....Муаххахахахахаха.....

117

Анонимен

преди 11 месеца

Гаштите или гaщитe, важното е, че и аз избегнах цeнзypaтa, русофил пpeпикан, но ти не разбра ситуацията!

116

Анонимен

преди 11 месеца

до 135 Кравар мaлoумeн неграмотен, "гащите" в този сайт не е цензурирана дума. Муахахахахаа.....

115

Анонимен

преди 11 месеца

До 144:Абе не могат да пишат бе,айде в бързината като пишеш от телефон се правят грешки,ама да пишеш Ш и Т нещо не става и от телефона не мога да го напиша щото редактора го коригира веднага и не дава.

114

Анонимен

преди 11 месеца

До 140.Тая твоята кирлива Украйна да не би да е някаква западна държава бе,,я се огледай никой никъде не те иска.Помислил си уркопитека ,че е нещо та тръгнал да дава мнения.

113

Анонимен

преди 11 месеца

до 135 Кравар мaлoумeн, "гaщитe"! Що не ме цензурираха за тази дума бе, кравар? МУахахаххахахаа.....аре сети се сега как избегнах автоматичната цензура...Муаххахаахахаа....

112

Генерал Укропитек

преди 11 месеца

... Няма бързи резултати.... но, ТРЯБВА да има БЪРЗИ И НЕСПИРАЩИ доставки на оръжие... боеприпаси... безплатно обучение за укритата пушечно месо... неспиращи потоци от разузнавателни данни на американци и англичани... интернет достъп... поддръжката на цяла Европа... МИЛИАРДИ ФИНАНСОВА ПОМОЩ ... още санкции за Русия... медиийна изолация на факти от руски източници.Накратко : Така сме го забатачили , че имаме нуждата на ресурсите и финансиите на половината най-развити страни в света срещу Блатная.