97

Анонимен

преди 10 месеца

БРИКС, фабрика на Ковачки ли е?

96

стига бе

преди 10 месеца

Тия са по-зле и от комунистите. Ония с коминтерна щяха да продават България, но тия юрождендъри я продадоха. За тях няма нищо свято, родно, българско

95

КОСТЯ КОПЕЙКИН....

преди 10 месеца

Няма сметки в РУБЛИ и левове----А САМО В ЕВРО И ДОЛАРИ!!!!

94

Националист

преди 10 месеца

Много интересно изказване,но ако еврото беше толкова добро,защо Чехия,Полша и Унгария отказват да го приемат като платежно средство и все още използват своите национални валути крона,злота и форинти.Те по-малко ли са европейци,че не използват еврото или има нещо друго,което не знаем?! И Чехия,и Полша и Унгария са в ЕС и Шенген,но националните икономики са им добре и нямат проблеми че не са в еврозоната.

93

професоре

преди 10 месеца

Лева не е ли фиксиран към еврото?

92

С ЛЕВА ВИ ОГРАБВАТ..

преди 10 месеца

....ЗАЩОТО БАРОВЦИТЕ С ЕВРОТО И ДОЛАРА --- ТРЯБВА ДА ВИ ПЛАЩАТ ПО СВЕТОВНИТЕ СТАДАРТИ ЗА "ТРУД И РАБОТНА ЗАПЛАТА"!!!!!!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Да си скъса дипломата,по икономика,с това твърдение,стокообмена все още се изчислява в долари,а еврото се обезцени за първи път в историята под 1долар,а имаше време след кризата от 2008 година се обменяше за над 1.61 долара,спада на еврото спрямо долара е 50%,дали е твърда валута която не се обезценява,ми не,но ако сметнем и обезценката на долара спрямо стоките,то тогава еврото е много много зле,за съжаление и нашият лев се обезценява заради котвата,наречена евро за която е вързан!!!

90

Кириакос Мицоракис

преди 10 месеца

Скъпи ни българи, приемайте еврото по-бързо, защото иначе, кой ще ни плаща всичките дългове към Германия и Франция?

89

Анонимен

преди 10 месеца

То хич няма инфлация в държавите, които ползуват еврото. Още един върло умен икономист.

88

Затова Блек Рок

преди 10 месеца

3 -тата по големина в света, по активи, купува ресурси, и ще възстановява Украйна, чакалът се облизва и изкупува активи земя и ресурси. Купувайте земя, и злато, извън трезори, че там всичко се знае. Готвят тоталното нулиране. А нашите продажници, сори не смеят да си поискат златото. Хората почнаха да се усещат 4 щата в САЩ, отказаха CBDC. Готвят Цифрово евро и цифров концлагер, в България само Клисаров и Сарийски коментират. С еврото се извършва финансов Преврат в България.

87

Анонимен

преди 10 месеца

Дърт *** и пенция и заплата влачи :)))

86

Анонимен

преди 10 месеца

"Той напомни и за кризата през 1996 -1997 г., когато в страната е имало хиперинфлация" Тия ся изнудват ли ни?? Щото кризата '97 беше защото Жан Виденов отказа на Сорос. Та сега кво ни казват, че ако им откажем може пак да ни спретнат хиперинфлация ли?!?

85

Франция

преди 10 месеца

Друг път. Преди седмица протести за излизане от ЕС, немците още плачат за марката. Нашите купуват фабрика на 9 септември. Защото ЕЦБ са го закъсали за длато и активи. Гърците като искаха отказ от евро и излизане от ЕС, им спряхя еврото към бансите от ЕЦБ, купуваха левове. Пред заплахата от глад, се предадоха 2012. България 70 милиарда и активи, плюс 48 тона злато, 2/3 в Банка Англия.

84

Анонимен

преди 10 месеца

Изчислих, че реално една рубла е 3 лева, а един лев-3 евра!

83

Анонимен

преди 10 месеца

За неграмотните бедни, няма значение паричната единица!

82

БАЧКАМ.....

преди 10 месеца

....САМО ЗА ДОЛАРИ И ЕВРО! ..ЗА ЛЕВОВЕ И РУБЛИ ДА РАБОТЯТ КОМУНИСТИТЕ И РУСОФИЛИТЕ!

81

Анонимен

преди 10 месеца

Първо намерете грамотен икономист за да ви изчисли реалния курс лев-евро . Може да се окаже , че едно евро не е 1.95583 , а например 1.65 лв , тоест лева да е с по голяма тежест .Чак след това можем да говорим за приемането

80

Анонимен

преди 10 месеца

На крадците им било смешно, ние ще се смеем последни, тогава май те ще плачат.

79

Някаква шега ли е

преди 10 месеца

Питайте германците, как еврото не се обезценявало, като дадат за една съборетина в провинцията 600 евро, само наем, плачат по медиите, че ги е срам да отидат на опашката за помощи. Еврото и долара след кризата 2008 са най-обезценените валути, печатаха като луди пари, безумни инфлация и безработица в САЩ спиралата по-късно стигна до ЕЦБ, печатаха. Като няма инфлация, що храни поскъпнаха с до 60%, а услуги в България до 30%.Тиквата ни вкара в ERMII левът има златно покритие, 48 тона злато

78

Анонимен

преди 10 месеца

Дядото е по-зле и от Байдън. Дядо, не ти се отдава да лъжеш. Такъв е животът, старост-нерадост. Аз вече изкуфявам, хем съм доста по-млад.