138

Darko

преди 10 месеца

Истината за пилона е, че са източени държавни пари от България. Една от фирмите е БДЖ, Караколев богатее за сметка на данъкоплатците. Този същият герой е председател на овцевъдите и козевъдите в България, тоест ако си животновъд трябва да му плащаш на него. Та и с пилона е станало така, 5 лева за него, 5 лева за пилона. А това че рушат природата е по-лошото, от това, че се точат държавни фирми. Пишман патриоти на маса сър! Хахахаха

137

Анонимен

преди 10 месеца

България е дреБна държава, българският народ е дреБен.

136

ПАТРЕОТ

преди 10 месеца

ТАТУИРАЛ СЪМ СИ ЗНАМЕТО НА МОЯ СИ ПИЛОН!

135

Анонимен

преди 10 месеца

Утaйки.

134

История даге

преди 10 месеца

За 2 години всички проекти спрени , но да им турим един пилон да се радват и заря ще има ,а гайдарите 300 да са като спартанците дето са спрели арийците от Персия -днешен Иран даге....

133

Дедо ви

преди 10 месеца

Това с пилоните и огромните знамена, първи го започнаха турците и то срещу гръцките острови. Гърците не останаха назад и започнаха да поставят и те високи пилони с огромни знамена в отговор на провокациите. Добре де, а ние кого провокираме и ако го правим, защо? Дали цялото мероприятие не беше някои "наши" хора да се пооблажат, а го обвиха в "патрЕотично" мероприятие...

132

Сава Томов

преди 10 месеца

Каква национална гордост. Цялата ни страна е в руини. Нямаме пътища, индустрия, развитие. То хора няма, стопихме се с 3 милиона, по-малко от 6 сме. Смех и цирк!

131

Идея

преди 10 месеца

Национална гордост не се показва с пилони и байраци, татуировки и надписи по автомобилите. Ако все пак някой реши да опита да го показва - нека пробва да изчисти пред входа, детската площадка зад блока или просто да не изхвърля *** си след ремонта в храстите край пътя накрая на града, а да си плати и да го направи на определените за целта места...

130

Анонимен

преди 10 месеца

Тъжен ден за националните предатели- *** от либералната общност.

129

Анонимен

преди 10 месеца

Псевдопатриотизъм.

128

Анонимен

преди 10 месеца

а от същото място фигуранта заяви : Украйна води тази война но Европа плаща . този човек до кога ше е неадекватен ?

127

Метъл фест

преди 10 месеца

Веднага!

126

карачанаков

преди 10 месеца

Радев: Крайно е време е да започнем да мислим обективно и трезво за войната в Украйна И кога стана война ве ,нали беше конфликт !!!!!!

125

Аграр

преди 10 месеца

От както се вдигна знамето всички проблеми на България изчезнаха. Приключи демографската криза няма вече болни деца които се молят за пари за да се лекуват. Икономиката потръгна с високи темпове а заплатите на хората станаха като в Европа. Такава простотия с тоя кол но всяко чудо за три дни. Ти се нагуши хубаво с пари от народа и друго не мисли.

124

Гегата

преди 10 месеца

Тоя що си снима под носа ?

123

Анонимен

преди 10 месеца

Тия същите 'патреоти' унищожиха най-стария и уникален български събор в Гела. Става въпрос за вековното ако не хилядолетно надсвирване с гайди. Обаче бг патреота идва с татусите и джиповете, изкарва колоните и пвц-тата и почва гордо да дъни мазна чалга нарочно да заглуши тия гадни гайди. Криворазбран патриотизъм, жалки сте всъшност и не го осъзнавате.

122

Анонимен

преди 10 месеца

Събитие за бачкери бедняци без 2 стотинки акъл в празните глави и без 2лв. в джоба. иначе огромни патриоти- веят флага, ама на икономиката не носят нищо.

121

ОВЦА

преди 10 месеца

А АЗ КЪДЕ ЩЕ ПАСА?

120

Груйо Михалов

преди 10 месеца

Зарята и пиротехниката край борова гора в тая суша ми дойдоха в повече.

119

?

преди 10 месеца

Какво да очакваме от един чорап, който е роден и живял на село? Ами селски изпълнения! Колко трябва да си сбъркан в главата за да поддържаш някой си да разрови поляната, да набие цимент и желязо.. за да задоволи егото си? Ами вижте снимките от "събитието": мъже с диагоналки, жени с китайски клинове, деца с евтинджоски анцузи. Татковците баиват кебапчета и "жулят" евтина бира, майките гледат злобно съседите, децата "муат" соеви кюфтета! Мила родна картинка! СМЕ Ш НИ ЦИ!