17

Анонимен

преди 10 месеца

. . . обществена и икономическа тежест за дружествата и гражданите на двете държави; че всички граждани на България и Румъния са дискриминирани, тъй като се сблъскат със забавяния, прекомерна бюрократична тежест и допълнителни разходи, когато пътуват или извършват стопанска дейност в чужбина, в сравнение с гражданите на държавите от Шенген. . . Няма такова нещо! От средата на 90-те г. имам истински фирми за бизнес в Германия и Чехия! За далавераджиите може би има проблеми! Шенген е безмислен!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Вече 12 години призиви и залъгалки за аборигените в България.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Бруталното лицемерие на дивите краварски колонии

14

Анонимен

преди 10 месеца

Визитата на Зеленски разбуди хората, такова лазене по земята не съм виждал от нашите политичари :))) Стана много напрегнато и тез бързат да ни вкарат в Шенген, иначе досега въобще не ни отразяваха :))) Добре, рашките ги нападнаха първи, съчувстваме им, но защо аджеба требва ние да сме на преден план в конфликта, некаква военна сила ли сме :)))

13

Хмм

преди 10 месеца

Тия пак ги е страх да не им вземем работните места, същото като с Англия. Ама ние вече го бяхме направили.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Какво слагате минусчета бе краварчета? Факт не е задължиелно да се съобразяват с това ршени, ако бяха вече трябваше да сме в Шенен, ама не сме.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Вижте кой ни спира! Една наркодържава с най- голямото в ЕС пристанище и доказани канали за дрога и убийства всеки ден на наркобанди и другата държава- най- голямата перачница на пари от олигарси и бивши комунисти! И двете тия държави са фенове на Путин по свой си дискретен начин! В Австрия министърка танцува валс с Путин, а Холандия с поведението си показва същия расизъм към нас, като путиновия към украинците! Гръбнак нямаме ние- това ни е проблема!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Да чакаш с часове по границите на празен ход заради холандските наркомани, колко екологично.

9

Darko

преди 10 месеца

Супер, свърши се с чакането на измислени ГКПП-та с Румъния и Гърция. Браво! Сега ще си минаваме свободно без да има бариери.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Радев на срещата със Зеленски игра ролята на говорител на руското посолство, а тук някакви дискусии за приемане на България в Шенген....

7

Анонимен

преди 10 месеца

Тия защо въобще гласуван нещо, което не е задължително и никой не е длъжен да се съобразява с гласуванията им?

6

Анонимен

преди 10 месеца

Стана малко жешко в БГ и тез веднага призовават да ни приемат в Шенген, иначе преди не искаха да ни приемат с Румъния, гледаха ни с презрение :))

5

Анонимен

преди 10 месеца

Да приемеш сега България в Шенген е лицемерие. Това е равносилно да си на състезание по спортно бягане, и на българина да му източиш кръвта (младите), да няма пари да си купи Адидас или Пума които са удобни а да бяга с *** отдолу със слама, да му дадеш тениска с номер като на другите, но да го оставиш жаден и гладен -без пари. Да му сложиш за треньор чистачка. И тогава да го приемеш ....да се състезава с теб...това е реалността в момента.

4

Прие призива...

преди 10 месеца

а кака ще отговори на призива е отделен въпрос :D

3

Христо Христов

преди 10 месеца

Е и?

2

Анонимен

преди 10 месеца

ЕП прие призив. НС прие декларация. ООН осъди действията на някой. Какви са тези буквално безполезни прояви на които на никой не ми дреме? Действия трябват, а не призиви!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Я стига с това промиване на мозъци. От сега е ясно, че Холандия е против. Просто не искат да се отклоняват корабите от техните пристанища. Ще кажат пак нещо за законноста. Все едно в Холандия е много законно. Амстердам е такава клоака.