55

Анонимен

преди 1 година

Жалка Европа, една Украйна не може да снабди с оръжие пък Путин щели да побеждават. Срамота.

54

Анонимен

преди 1 година

То това е едно още от много време и сега ко ша правим?

53

Анонимен

преди 1 година

34 години сриват България, сега опряха да просят снаряди от нас за зелената пионка?!

52

Анонимен 11

преди 1 година

Нали Европа е за мир,против войната,не разбраха ли,че докато снабдяват,с оръжие, Путин,няма да прекрати,военните действия,срещу Украйна.

51

Мда

преди 1 година

Демократите на европа ни забраниха достъпа до руски телевизии как да ги гледамеКакто едно време ни забраняваха западна телевизия сещаш се

50

Анонимен

преди 1 година

АнормалНия нещо си в грешка .Не знам коя цена гледаш,ама като минеш на някоя метан станция(ако знаеш какво е това) полезни цената и после пак си пускай опорките.

49

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че запада иска да докопа ресурсите на Русия и да пороби руското население, което да използва като работна сила. Нас така ни поробиха и вхеха ресурсите ни. Работната сила избяга на запад, че и тука останалата маса бачка за западняците. Нашите и европейските управници и медии са изцяло под контрола на америка и западните богати корпорации.

48

Анонимен

преди 1 година

Защо тогава украйна иска техника, като побеждава? Защо има западни наемници и всякакви разбойници (вкл. натовски рейнджъри) да помагат? Защо украйна не спря да убива мирни жители на Донбас от 2014 г.? Или по западно нареждане?Защо не спази Минските съглашения? Защо запада и нацягите узлъгаха, защо я подготвяха за война? Меркел, Порошенко и други го казаха. Казаха, че до преди войната са похарчили 7 млрд за майдан и техника. Сега бoй по кратуните и тва е, няма с тях да се занимават.

47

Аинщайн

преди 1 година

Боят продължава с пръчки и камъни.

46

Анонимен

преди 1 година

Вече втора година половин свят се бие срещу Русия, а Русия даже е взела инициативата и мачка нацягите и западните наемници. Превзема нови и нови територии. Каквато и техника да пратят в покрайна няма да помогне. Всичко ще стане на пепел. И така ще бъде, защото руснаците се бият Za Родината и Za Правдата. Силата е V правдата, а V правдата е и пOбедата. Vрагът ще бъде раZбит, пОбедата ще бъде Zа Русия!!!

45

АнонимеН

преди 1 година

ЦЕНАТА НА ПРИРОДНАТА ГАЗ ОТНОВО ЗАПОЧНА ДА ПОТЪВА И СКОРО ЩЕ Е ПО-ЕВТИНО ОТКОЛКОТО БЕШЕ ПРЕДИ ПАНДЕМИЯТА. ЩОТО ПРЕДИ ВОЙНАТА Е БИЛА НА ДВОЙНА ЦЕНА СПРЯМО СЕГА. ВОЙНАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ НА ЕС А ПУТИНУСРЪН ПОТЪВА! СКОРО ПРИРОДНАТА ГАЗ ЩЕ НИ МОЛЯТ ДА Я КУПУВАМЕ НА 5 ЕВРО , СЕГА Е НА 26 ЕВРО. ПУТИНИСРЪН ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО УНИЩОЖЕН ФИНАНСОВО! ЩОМ ПУТЪНУ ПРОДАВА НА ТЕЗИ ЗЕНИ ПРИ ЯКО НАМАЛЕНИТЕ КОЛИЧЕСТВА ЗНАЧИ, ЧЕ ПУТИСРЪН Е В СЪСТОЯНИЕ НА ФАЛИТ!

44

Анонимен

преди 1 година

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени.

43

Анонимен

преди 1 година

И за ко са им бомби на Украйна? Нали Русия свърши още преди година ракетите. Да ви екскрементирам у гърлата натовски. Русия пребива Украйна и ние излизаме от НАТО.

42

Анонимен

преди 1 година

В освободените от укронацисткия режим области и републики кипи бурно строителство. Строят се жилища, пътища, водопроводи и всякаква инфраструктура. Жизненият стандарт на населението се е повишил 5 пъти в сравние с живота им в покрайна.Тези хора там са изключително щастливи и доволни. Там няма екотерористи и зелени НПО, които да блокират строителните и индустриалните дейности. Развиват се хората и не деградират като нас тук.Тук като видите градските разбити панелки все едно сте в Бахмут.

41

Анонимен

преди 1 година

Европа не е в състояние да опази собствените си градове от бунтовете на "новите граждани" вие за война ми говорите

40

Анонимен

преди 1 година

стига с тези глупости русия не иска да унищожи укаинския народ русия иска да смени режима неонацистки в киев ако русия беше им обявил воина от украина би останала едни руини и пепел

39

Анонимен

преди 1 година

По улиците на щатите улиците живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

38

Демократ

преди 1 година

Абе що не снабдиха ирак който сьщо бе нападнат нали са за мира

37

Анонимен

преди 1 година

Морето изхвърли мокри кърпички във Варна. Над 90 хил Укронацистки от района на водохранилището Нова каховка са си бърсали мирижливите пичоци и са хвърляли където завърнат. Мундарки вонючие блia!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Над 1 трл долара е военния бюджет на щатите и европа взети заедно. Русия в същото време има бюджет под 100млрд... на първите им свършиха боеприпасите, а на вторите им свършиха преди година.... хахахахаха