124

Анонимен

преди 10 месеца

Отидаха зян украйнците заради корумпираните си политика като в България. Никой няма да ги вземе в НАТО - това значи световна ядрена война. Идеята е колкото повече издържи Украйна толкова по-добре за НАТО. Ще се види Русия колко е силна и ще бъде малко или много отслабена.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Руските фашисти в Украйна ще бъдат изтребвани масово и брутално докато не се върнат обратно в пoмийната яма Русия... Това е предназначението на касетъчните ракети и бомби.

122

Хлупости

преди 10 месеца

До Духайте кавала Айде, изнеси се в Лондон, да правиш като вятъра на някой пакистански Господар!

121

Доналд Тръмп

преди 10 месеца

По нашенски просто го наричаме -прелъстен и изоставен !Тоя ще го съдят за стотиците хиляди украинци,убити в името на господарите оттатък океана

120

Анонимен

преди 10 месеца

До 142,а къде са ти ония 300 танка западни модерни.А тоя САУ турските едно,че са му ги продали другото е, че са турски Оргиналдъ иначе казано.

119

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 142 Така Е! И плаща с живота на Бащите на Бъдещото Поколение Украинци!

118

Анонимен

преди 10 месеца

До 136Е кой се интересува бе *** ей там е Русия ходи да провериш,какво ни занимаш.с простотията си и чак тръгнал да дава определения.Ако не знаеш пътя за Русия ще ти го покажем и даже с няколко щута ще те мотивираме и начална скорост ще ти дадем.Да се научиш как трябва да се държиш в чужда страна.

117

Анонимен

преди 10 месеца

Снимката е все едно зеленото гледа Радев. А Радев ако беше на 4 очи с тоя би го приспал с един ъперкът. Басииии наркомана аз майниииии нагъл....

116

Анонимен

преди 10 месеца

До 134 Не МиГ 29 ,а за тия пари можехме да имаше двойно повече СУ -35 с променлив вектор на тягата и да преминава звуковата скорост без фораж.

115

Хе хе

преди 10 месеца

Адмирации, ***. Снимката е много подходяща. Не просто за моментното състояние на Пан Зеленский, но за Перманентната Злоба на Бандеровската Отрова.А иначе, има разкошен украински сериал - Крепостная, или Love in chains. Лесна и достъпна украинска История, свързана с руските Дворяни и полските Панове!

114

Анонимен

преди 10 месеца

Клоунът си мислеше, че ще се появи с мpъсната тениска както на Евровизия и на Оскарите, ще произнесе реч и всичко ще се реши. Но се оказа че го поставиха на мястото му, западът не смее да воюва с Русия, ще доставя оръжия и пари, нека там в Украйна воюват и умират.

113

Анонимен

преди 10 месеца

Да ама не, купиха те и сега ще те продадат ... а ти заради тях продаде брата си ..

112

Анонимен

преди 10 месеца

Е да обикаляш като просяк е най-велико нещо и да те подритват от тук от там е също Велико и достойно.А той и много гледа да не се задържа в Украйна,че днес се е усмихнал,а току виж утре се е озъбил охладен.Днес му го канят ,а утре го изнасят.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Купихме 8 F-16 за по 220 милиона лева парчето дето вдига каруцата 2200 км/ч, а не купихме Миг-29 дето вдига 2500 км/ч за по 50 милиона лева. Да не казвам още колко предимства има руския изтребител пред тази американска тенекия. Честито!

110

йеййаа

преди 10 месеца

60 мин Луноходец губи 0 2

109

Анонимен

преди 10 месеца

До 126 Така е,ама зеленчука не е разбрал,че го използват.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Клоунът, днеска на 3 пъти вдигнал кръвно 200/300, едвам го спасили в реанимация за да може утре да се жалва на Байден ама ти нали обещаваше, че няма да боли

107

Анонимен

преди 10 месеца

В 21 50 нещо ярко е паднало около Видин / Румъния, много градовр в СЗ България са чули страшен взрив и ярка светлина.НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ?????

106

Анонимен

преди 10 месеца

Уркопа така и не разбра,че какво правят руснаците си е тяхна работа и да не ни занимават с украинската си простотия.Тоя си затри нацията те за Путин говорят.

105

Анонимен

преди 10 месеца

А защо Украйна трябва да влиза в НАТО. По-изгодно е Украйна да се използва срещу Русия извън НАТО. Нека си е извън НАТО, а ние ще я товарим с оръжия да се бие с Русия. И сега, и после, и ако има преговори, и след преговорите - Украйна винаги може да се използва военно срещу Русия извън НАТО. Ако остане извън НАТО Украйна може бързо да разработи ядрено оръжие в следващите години с помощта на САЩ и да удари с ядрени ракети по Русия, и това по никакъв начин не ангажира НАТО.