37

Весо

преди 10 месеца

Във Вилнюс опъват шапитото на цирк-НАТО!Колкото до нас,носим се по вятъра,водата и слугуваме на хамериканците!

36

Анонимен

преди 10 месеца

НАТО създава проблеми и после излиза и казва НИЕ ЩЕ ГО РЕШИМ, НИЕ ЩЕ ПОМОГНЕМ.... пълна шизофрения. Разбира се, че ще влезе Украйна, то това беше и целта. Но онзи Путин е много луд и ще му прелее чашата. НАТО в момента въвлича и нас в беда, и онези подм етки в парламента, дето изобщо не знаят значението на думата "добри отношения" с друга държава си правят каквото си искат от чиста некадърност и дупелиззане.

35

Вчера

преди 10 месеца

Вчера русофашагите са гръмнали в силуза един Сармат. Тестват ядрено оръжие боклИците. На терена тотален провал. Джуджефин ще изплиска лигена и ще натисне накрая червеното копче. И туту финиту, тути рагаци! Морте етернела!

34

Анонимен

преди 10 месеца

Западняците ще вкарват пари и оръжия на вятъра за измислените урки, те просто не могат да воюват...:))

33

Анонимен

преди 10 месеца

Киев не изразходва снарядите толкова бързо, колкото ги изразходват руснаците, още докато са по украинските складове.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

31

Дори Байдън

преди 10 месеца

Дори дементиралия Байдън знае какво ще стане ако Украйна влезе в НАТО. Онзи ден имаше интервю с президента Байдън по СНН и той ясно заяви, че приемането на Украйна в НАТО в момента означава да се пращат военни да воюват срещу Русия. Според него това все още е локална война и не трябва да се изпуска да стане Световна! Че тогава кой кого при това ядрено оръжие означава Край на света. И САЩ и Русия няма да ескалирав войната. То е повече от ясно. Китай също са за мир. Зеления не пее в хора!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Гледайте цирка във Вилнюс!Американците и Германците ще блокират Украйна за покана в НАТО !Така го пуснаха зеленото човече по пързалката с намазани ски,че няма спиране.Предлагам парламента,ако САЩ и Германия блокират Украйна да излязат с една деклариция в която остро да порицаят позицията на двете държави и да ги обвинят,че не подкрепят евроатлантическите ценности и са агенти на Путин.Хахахо

29

То се вижда

преди 10 месеца

Хора то се вижда и в Народното събрание, вижда се и по улиците, вижда се и тук във форума. Българите са с ЕС и НАТО. Посоката е ясна. И тя е единствено правилната. Ако се наложи ще се воюва срещу Русия. Руснакът е много слаб войник. Винаги са им помагали другите Велики сили, иначе са много слаби. Този път сме от правилната страна на Завесата. Слава богу, че е така!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна е една несъществуваваща държава. Територията й ще бъде разделена между околните страни. Успех на Русия в специалната военна операция!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Абе копейките много са се разквичаали тука, май ще ги тричам и пратя в Белене. Ще направим всичките русофилчета на сапунчета.

26

РуzкитеБгПлебеи

преди 10 месеца

Се радват на ПутинХуйло и руzките му сфине че трепят невинни хора в Украйна цивилно население.Аз ви казвам честно от сърце яко ме е срам че съм българин заради точно тази комунистическа проруzка плебейска маса!Неискам да се асоциирам с тях по никакъв начин и като сънародници дори не са ми сънародници не хора които искат анексия от Рушистите!

25

До 31 дето е до 27

преди 10 месеца

Какво си се възпалило бе, п3дал4е миличко? Айде отивай да си пиеш украинското мляко и да си гледаш ЛГБТ сериалчетата, че да не те намеря и да ти изчекна мутричката крива! Хахахах

24

Анонимен

преди 10 месеца

Голям смях майна, тия от НАТО затъват все повече и повече

23

Анонимен

преди 10 месеца

До 18, Русия и Китай yмират! Бъдещето е в НАТО и великата западна цивилизация, която е движила света векове наред

22

Анонимен

преди 10 месеца

Има снимка на държавния бюджет чл71т3:За Украйна помощ,левовата равностойност в размер на 16 645 646 евро.А за болни деца и болници няма.Това е нашата мила родина.и ми пука за Нато ,нито за Нато вица.

21

Бай Дрън

преди 10 месеца

Праз голем, главнокомандващия го няма и каквито мерки да вземат, са въздух под налягане. Събрали се банда сссор.оссoиди да си чешят мдята.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Тотален фарс. На това заприлича НАФО, след като маските най-накрая паднаха! Даже Бай Дрон, в едно от изстъпленията си каза, че боеприпасите им са приключили и затова пращат забранени касетъчни снаряди на укрите. Тотален фарс, фарс, ФАРС хахахаххахахах

19

да знаете

преди 10 месеца

НАТу е смрад.....

18

Бай Дрън

преди 10 месеца

Аз да попитам, защо главнокомандващият на армията ни не взема участие? Чий го дири там оня очилат малллоууумник Денков? Това да не е среща на Сссо.рос?