31

Наблюдател

преди 11 месеца

В момента Русия воюва с почти целия западен свят .. нз кое нарича илюзия ама е добре да се събуди този смотан оллигарх. За такива като този обикновен затвор не е достатъчен - тежка каторга трябва. Да продадеш съдбите на 40млн човека и живота на стотици хиляди на родшилд и компания не знам какво наказание трбява :X

30

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Аууу леле какво ли чудо ще е. Те янките са във войната от 2 години и не смеят да се опълчат директно че ще им избият зъбите. Всичкото американско оръжие го видяхме колко струва. Руското оръжие ги превъзхожда и технологично и по всички останали показатели.

29

Анонимен

преди 11 месеца

До долните! Шоколадите на г-н Вайцман (Потрошенко) не са негови. Малко след като приключи кариерата си на президент, Ротшилд Инвестмънт купи (взе си) мажоритарния дял от Рошен. Както се казва от където дошло, там и отишло. Старите непотребни кадри ги оставят на трохите.

28

НАТО

преди 11 месеца

Обратния си ти..29.. Русия не може една Украйна да победи--какво ти НАТО..Русия е африакнска държава с втората по сила армия в Украйна,,, хахаха

27

Анонимен

преди 11 месеца

Рашка се оака както никога до сега и само им пожелавам да не направят някаква грешчица че янките ако захванат тогава ще е чудо .

26

Анонимен

преди 11 месеца

Видя се че НАТО е един книжен плъх и няма нито физическите нито умствените възможности да се мери с Русия. То това беше ясно и преди войната ама разни измислени експерти облъчваха населението как НАТО щяло да победи. Същите тези друссани оллигофрени повтаряха и как трябвало да се ваксинираме срещу Ковид иначе няма спасение. Е оказа се че нищо от говореното не е вярно а тези говорители се разхождат по жартиери. Всичките до един са обратни и мразят православието и българщината

25

Цветна революция

преди 11 месеца

Порошенко колко спести от заплати като президент на "независима Украйна", няколко милиарда сигурно? Това не е канадска борба, където печели по-силния.

24

Анонимен

преди 11 месеца

От 2 години НАТО не може да направи нищо по въпроса. Явно Потрошенко пак е пиян и дрогиран както всички евроатлантически смешници

23

Анонимен

преди 11 месеца

Порошенко ако разхвърля шоколади над фронта, гладните руснаци ще хвърлят пушките и ще се сбият помежду си за шоколад.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Уж победа на Украйна а Зеления купува руски реактори на Белен.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Преди Крим имаше преврат и НАТО свалиха Янукович а Украйна беше разграбена. После дойде на "помощ" ЕС и стана хиперинфлация и чак тогава Путин спаси Крим щото НАТО щеше да заграби всичко и руското и татарско население.

20

Чичо Сам $$

преди 11 месеца

До 2+2=4 - мммммм.... не.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Русия е способна на безаналогови мега-глyпocти. Ако Украйна влезе в НАТО, Русия ще ги изненада и ще нападне себе си, например ще нахлуе в Сибир. Тогава американците ще се пулят и няма да знаят как да реагират.

18

Анонимен

преди 11 месеца

И украинци и руснаци и беларусци всичките са опианчени мизерници

17

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

*** бил, комедиант бил, наркоман бил... - ама разказа играта на Путин...

16

НИКАКВИ ОРЪЖИЯ

преди 11 месеца

ЗА УКРАИНСКИТЕ УБИЙЦИ

15

Анонимен

преди 11 месеца

А тоя па крадлив президент олигарх, кой го еня за тебе бе... Украйна е на тоя хал щото само я крадете като България. Не сте за жалене. Имам познати украинци и знам щолко е богата Украйна и само я разграбват олигарси като тоя. Ако имахте акъл щяхте сами да се защитавате а не да молите цял свят да ви помага. Ама не нали по- приятно е да се алкохолизирате и да крадете и да обирате народа. 70% от украинците живеят в мизерия също както българите.

14

Русия е приключена

преди 11 месеца

НАТО срещу Китай. Русия никой не я бpъсне за слива.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Много мъдър мъж!

12

Ибективно

преди 11 месеца

Няма и помен от хегемона, който СССР бе.