30

селянин

преди 11 месеца

ами могат произвеждат си вие какво можете

29

Абе САЩ

преди 11 месеца

Да ни е дал лиценз за нещо и ние да произвеждаме?? От коли до оръжие до чипове? Нещо да е инвестирал барем в една фабрика в БГ?Моля дайте пример..

28

Анонимен

преди 11 месеца

И руснаците са хора като всички останали. Вярно, доста са нахални и първични, но пък има и някои свестни. Само не разбирам, защо Б Ъ Л Г А Р И се правят на по-католици от Папата да защитават някакви си руснаци повече отколкото ако става дума за собствения им народ и собствената им държава. Защо, ако това не е просто опит за подмяна на общественото мнение в България!

27

До Ххх

преди 11 месеца

Еми Запада инвестира в производството само на превратаджии и предатели с дотации и НПОта :)Не виждам един завод да е отворил в България!

26

Xxx

преди 11 месеца

За сметка на това ,след идването на демокрацията в България се произвеждат предимно мутри,далавераджии и национални предатели!

25

Ами те произвеждат

преди 11 месеца

А ние раздаваме ..реакори..оръжия..каквото ни останало от Русия ;)

24

Анонимен

преди 11 месеца

Само не разбирам, това ли е най-важната новина, че е поставена така на най-видно място? Какво от това, че ще сглобява китайски консерви? Щеше да е новина ако правят нещо свое.

23

До DDD

преди 11 месеца

Посолственият слуга нито чете, нито мисли. Той е елементарен, първосигнален, продажен за центове. Понеже нищо полезно не може да работи, пише глупости във ФБ и по други платформи срещу ниско заплащане. ... България би имала само полза, ако някой реши да произвежда тук автомобили, например. Но като колония на САЩ тук производствата се закриха, затри се образованието и здравеопазването, вкл. професионалното образование и държавата е само територия за крадене и мачкане от колонизатора.

22

Анонимен

преди 11 месеца

веднъж си купих градинска люлка - оказа се произведена в Беларус , по дупките за болтовете висяха стружки , не ми се мисли колата в какво състояние ще я произведат. Дано освен завода , китайците си докарат и работници , че иначе няма да я бъде. А за човека с лунният апарат - да си пусне клипче от НАСА , как дрон лети на Марс , после да говори за постижения . Не става вече сам всичко да правиш трябва сътрудничество , а с войни приятели не се събират .

21

Анонимен

преди 11 месеца

Какво значи "маскирани"? Що за поредна глупост се пише? От десетилетия всяка държава, произвеждаща автомобили, отдавна го прави по чужд лиценз, организира се кооперирано производство и вашите автомобили най-често не са нито немски, нито английски или френски. Де да можеше и у нас да се произвеждат автомобили, па макар и китайски... Но кой ще се занимава с бананова американска колония, която от 35 години служи само за цедене на ресурси?

20

Сандо

преди 11 месеца

виждаме кои инвестива и какво осначава съвместна работа на рабни начала. Запада арогантно обра цяла източна Европа вкл. и нас. никаки инвестиции, пазар за тяхните ***, лошо образование за да не вдигаме глава и някакви трохи за властващите да бутат каруцата на където им кажат

19

Анонимен

преди 11 месеца

България усилено е тръгнала по пътя на Беларус...васали на рассия

18

И защо са им

преди 11 месеца

Поредните таратайки дето не излизат от сервиза.

17

DDD

преди 11 месеца

А бе хора не четете ли статията?Тези китайци са собственици на Volvo,Lotus и дял от Mersedes.Първосигнално се коментира че е китайски *** без дори да сте го виждали и на картинка.Когато го видите и тествате тогава коментирайте.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Правят хората. Не като тука - та *** Рено, Ровър Маестро, големия дувар и накрая нищо не става. Евала на Лукашенко - грижи се за държавата си, както Тодор Живков се грижеше за България.

15

пожелавам

преди 11 месеца

на всички ,които са впечатлени от качеството и характеристиките на лади и москвичи и на всички руски стоки , да си ги ползват със здраве цял живот и друго да не видят!

14

блицкриг

преди 11 месеца

Китайски роби за 3 евро/час. Ако навремето не се правеха на партизани, сега щяха да правят БМВ-та за 20 евро/час.

13

Реторичен :

преди 11 месеца

А у Бг колонията собствени автомобили кога?!?!? Нещо като маскиран шевролет например...

12

Анонимен

преди 11 месеца

Добео утро, пропаганда.бг!!! Колко статиийки днес е таргета

11

Китайско качество +

преди 11 месеца

руска маркетингова стратегия...