98

Аууу ами да санкцио

преди 11 месеца

Нира Китай бе, видяхме колко ефективни са санкциите на американската империя! Тъкмо Империята ще се разпадне по бързичко и васалите в Европа ще са отново свободни :)

97

Да бе да

преди 11 месеца

То и Руската Икономика зависеше от инвестициите от Европа и САЩ, пък ето даже след като САЩ гръмнаха СП 1 и 2 нарочно! Не само че Русия оцеля икономически, но икономиката расте с 2%, а в Германия с 0% и е в рецисия и се деиндустриализира заедно с цялата Еврозона! Така че, да внимава кой от кого повече зависи : Китай от САЩ или САЩ от Китай ;))

96

Анонимен

преди 11 месеца

Китай има работлив народ и много мъдри управници. В Сащ - алчни, крадливи колонизатори, работят единствено с лъжи и насилие. Всичко това се вижда и оценява Свише. Всички вярваме в Бог, ама само когато лично пострадаме. А човечеството е едно цяло и който подклажда война накъде е все едно да реже десния си крак с лявата си ръка. Или обратното, все едно. Не му е простено това!!!А основният подстрекател е сащ - заради собствени интереси - от алчност.

95

Дежавю

преди 11 месеца

Върнах се преди 50 години! САЩ, пак загиват....

94

А ха

преди 11 месеца

Символът на Сащ - Байдън. Умрел, ама още Не знае. Съжалявам, но е така.

93

Китай беше

преди 11 месеца

Купил най голямата част от дълга на САЩ..но се осъзнаха и го продадоха..Япония го купи! Сега когато САЩ фалират, Японците ( техните слуги) ще потъват а не Китай! Китай се опитва са не притежава много активи в долари защото видяхме с руските пари какво се случи..

92

Просто Бидон

преди 11 месеца

Не може да преглътне новата реалност в света- че САЩ не е вече хегемон и държави като Китай слушат заплахите и санкциите му и после му се смеят над безсилието му и си продължават ;)

91

Анонимен

преди 11 месеца

Китай има повече от 40 000 км скоростни железопътни линии. САЩ - нито километър. САщ започнаха производството на електроавтобуси преди половин година. Китайците гонят нежеланите кораби в Южнокитайско мире с лазери....Това по повод кой с какво може да заплашва.

90

Затова Байдън

преди 11 месеца

Оттогава не може да стъпи повече в Пекин!Не е поканен и няма да бъде!

89

Колко жалък

преди 11 месеца

Е Бидон - стар, сенилен но злобен!

88

Анонимен

преди 11 месеца

От 1-ви август в отговор на американски и последвали ги японски и нидерландски санкции, Литай спира износа на два метала, ключово важни за производството на чипове. В света добив и обработка до вид, удобен за ползване, на редки метали, има в малко страни, Китай е от най-големите производители. За единият е май даже монополист. Американците нямат даже всички вещества, нужни за снаряди, внасят от Русия и Китай,

87

До 85

преди 11 месеца

ИМАШ ЛИ СИ ИДЕЯ ДОРИ, ЧЕ В САЩ КРАВИТЕ СЕ ХРАНЯТ С ДОБАВКИ, КОИТО СА ЗАБРАНЕНИ В ЕВРОПА??? ОТ МЛЯКОТО, СИРЕНЕТО, КАШКАВАЛА, ТЕЗИ ХОРМОНИ ОТИВАТ В ХОРАТА!!! ЗАТОВА И ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО В САЩ ИМ Е ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ. ИМА И ОЩЕ....И ОЩЕ...

86

Всеки път Бай Дрън

преди 11 месеца

Като издрънка някоя глупост и после трябва Блинкън или неговия екип да се извиняват, че той е сенилен и не го е мислел наистина ;)

85

А лелее

преди 11 месеца

Той затова първо Блинкън ходи, после Йелън да се молят ;))

84

Гай Баньо

преди 11 месеца

Интересно, а що Бай Дрън не го каже това лично на Си? Щото Си не го пуска да припари дажо в приемната!

83

Анонимен

преди 11 месеца

на кой му пука за предупрежденията на този сенилен памперс?

82

Анонимен

преди 11 месеца

Американската икономическа експанзия е и Експанзия в Културата , Историята и Начинът на мислене дори!!! ТАКА СТАВА ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ЦЕЛИ НАРОДИ И НАЦИИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. ФАКТ.

81

Бай Чеп

преди 11 месеца

"Помолен да коментира, какъв е бил отговорът на Си, Байдън посочи: Той слушаше и не спореше.. ". По нашия край казват: "Като си пееш Пенке ле, кой ли те слуша".

80

До питам се

преди 11 месеца

А ти, какви храни произвеждаш?

79

Ха ха ха

преди 11 месеца

Джанет Йелън ОТИДЕ НА КРАКА В КИТАЙ. ЯСНО Е КОЙ ТРЯБВА ДА ВНИМАВА. АКО МОЖЕ, ДЕ.