59

Анонимен

преди 11 месеца

Завзели два курника,един краварник и три ниви с кукуруз и голямо нещо направили,а пък колко украински момчета са убити това се не казва...Серена и стратезите им дееееба и те както нашите в Харвард са завършили и за хей не стават,само да лижат *** и да говорят със заучени фрази...

58

Учебник

преди 11 месеца

Има школи в които се учи с години как се прави контраофанзива, за радост или съжаление, такава няма в Украйна. Руснаците имат, Американците имат и Французите също. Останалите си мислят, че се прави с оръжие.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Офанзивата на Русия вървеше много бързо и за малко да стигне до Москва.

56

Aha

преди 11 месеца

До 230 000 руски трупаТова по Укро нюз ли го казаха?

55

По същество

преди 11 месеца

6-та седмица почна от тая "контра"офанзива. Кога няма да е рано за оценки? Украинците да не са безкрайни с безкрайни боеприпаси?

54

Закривай окрайна!

преди 11 месеца

И не убивайте повече хора!!!!!!!

53

Анонимен

преди 11 месеца

Смятам, че Одеса ще се развие като прекрасна дестинация за морски туризъм в Русия до 2026г. и българите с удоволствие ще ходим там.

52

ъцз

преди 11 месеца

каква контраофанзива... за 10 дни фронта не е мръднал... пращат хората на безумни атаки без никакво покритие от авиация и танкове... ама важното е да бобедят агресора нали така - нещтастниццци

51

Анонимен

преди 11 месеца

Цяла година наливат оръжие, пък сега се оказва че нямало достатъчно?!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Контраофанзивата е пълен провал, макар и все още неофициален. Когато времето се развали на есен-зима и офанзивата спре ще се се калкулират жертвите, унищожената техника на НАТО и почти никаквите спечелени територии (празни села и ниви не са много ценни от военна гледна точка), тогава всички ще разберат истината и нищо няма да може да се скрие. НАТО, т.е. откачените американци само още ядрени бомби не са дали в желанието си да поддържат войната още малко.

49

Демократичниценности

преди 11 месеца

Какво още би могла да направи администрацията на Байдън, за да предизвика ответни ядрени удари?Снаряди с обеднен уран или касетъчни бомби, забранени за използване в над сто държави?

48

МАЛЕЙЙЙЙЙЙ

преди 11 месеца

Руснаци да губят на фронта.....срам, другари, голем срам....

47

Анонимен

преди 11 месеца

Ние от Възраждане получавамe заплата и от Русия и от България, a виe стоите гладни.

46

230 000 руски трупа

преди 11 месеца

В Украйна.....за статистиката де.....

45

Да

преди 11 месеца

Украйнците и наемниците мрът като мухи.Защо мислите Зе обикаля да проси оръжие.

44

КЛЕЩЕЕВКА

преди 11 месеца

Ври и кипи....като казан за агресори....

43

Здравомислещ

преди 11 месеца

Кажете нещо и за Лвов! Тази сутрин е осъмнал с фойерверки Калибър - М :) . Малко са му! Този град където е била бърлогата на Бандера трябва да бъде превърнат в лунен пейзаж с термобарични тежки ракети и бомби! Руснаците трябваше да газят наред тази нацистка *** и щяха да си спестят доста проблеми! Защо не го правят, а ги галят с перце не знам,но сами са си виновни! Гази ги нищо да ме остане от тях!

42

УКРОМАНЯК

преди 11 месеца

Срамно е рашистите да се защитават, още по срамно е да губят...

41

БАВНО

преди 11 месеца

Пържат руснаците на тих огън......

40

Уроманяк

преди 11 месеца

Ние от Възраждане знаем, че Путин ще победи и ще присъедини Украйна и България към СССР, а нашия лидер ще стане постоянен и наследствен цар на България, както Путин.