17

Мисирка импосибъл

преди 10 месеца

Мисиркиге пак ви вкарват в някакъв *** шпионски филм.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин се бие на два фронта .Украйна и Москва. И на двата фронта се бие единствено и само за пари.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин е играч и ако трябва ще се комбинира и със Зеленски. Основната цел е да се премахне Джyджетo.

14

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Преди 13 (ТРИНАДЕСЕТ) години имаше една кампания на САЩ срещу Северна Корея. Като част от фейковите новини беше една детска песен наречена от *** "Пykни, проклета Америка", където лъжеха, че децата пеели за "изпепеляването на САЩ с ядрена ракета". ..... След превод от кореец, се оказа, че това си е нормална детска песен за животни в гората.... Та така и поредицата от фейкове против Русия - този сайт е избълвал най-малко 10 000 за съществуването си.

13

анонимен

преди 10 месеца

Нищо, ама абсолютно нищо, ново под слънцето. Страната на двойници, където само мързеливият явно не ги ползва. Или пък страната на стахливци?

12

Хе хе

преди 10 месеца

Само Путин използва двойници, тройници, четворници и т.н. ойници. Пригожин използва пригожници. Приличат си по бялото на окото.

11

И

преди 10 месеца

Да бе, служителите на Пентагона дават секретна информация на медии. Ха ха ха. А, ако е така, значи нивото на корупция в САЩ е в пъти над нашето. Не знам служител на ВКР или МО тук да е давал каквато и да е информация на медии. Дава министъра, ама и той се съобразява напоследък какви ги дрънка, че не е вече "анализатор" по медии и отговорността е доста по-голяма.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Ясно е че борбата на Пригожин с Шойгу е за пари. Ако беше борба за политическата власт Пригожин вече нямаше да го има. Във войната с Украйна има големи пари които хората на Путин си разпределят.

9

$

преди 10 месеца

До Копейката Tърсат го но е в Украйна.

8

Тъпи мисирки

преди 10 месеца

Това ви е запаса от бройка фейкови статии, за които ви е платено да пускате за 1 седмица. Вчера не можахте да ги пуснете защото ни занимавахте какви пpocтотии е казал Зеления наркоман в България.

7

Копейката

преди 10 месеца

голям дерт тоз пригожин! ще разберете като нападне киев! Аз ще го умилостивя в сауната ще съм му най верния теляк!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера Зеленски, днес референдума за еврото отмениха, утре сигурно Копeйката и Цомчо ще обявят през цяла България, че са двойка и русoфилите масово ще започнат да се гътат.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Оляхте се с тези двойници..то бива филмиране,пропаганда и глупости,но вашето вече е нетърпимо! Колкото повече продължавате,толкова повече ще подкрепяме и симпатизираме на Русия..с камъни искам да изгоня всички долни и нагли укри от родината ни!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Цонева пак тръгва да разлайва русофилите. Уморени са, много им се събра напоследък. Не ги търси днес.

3

Копейката

преди 10 месеца

Аз пък сядам и после мисля.

2

абе

преди 10 месеца

голям дерт тоз пригожин! ще разберете като нападне киев!

1

Цончо

преди 10 месеца

Плюя връз . .. ..патладжана му и сядам.