69

анонимен

преди 11 месеца

руснаците стават като металопреработващо предприятие - каквото желязо пристигне там правят го на скрап! русия има толкова суровини, ама запада като им го бута безплатно, няма да го откажат, я!

68

Анонимен

преди 11 месеца

Видяхте ли какво стана със "свръх модерната" американска и натовска техника? Тотално изтребление. На 100 кв. м. 1 леопард, 3 бтр брадли и 1 трал машина. Супер модерната натовка техника е направена на пух и прах от рсзо, което е произведено през 60 те години и гаубици от 50 те години на миналия век. От тука можем да заключим, че Русия е поне 60 години напред във военно отношение в сравнение с пропадналия запад. Нали нямаха акъл, много пиеха и ядяха само картофи?

67

Анонимен

преди 11 месеца

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени.

66

Анонимен

преди 11 месеца

В Телеграм има канал наречен "Уничтоженная техника". Админите качват само клипове с унищожена украинска техника без да се повтарят клиповете. Не съм го отварял от 2 седмици защото ми писна да гледам как гърмят танкове, камиони и бронирани машини, и и вече имам събрани 992 непрегледани публикации. И това е след като контранастъплението се поуспокои малко. Сами можете да сметнете колко техника е загубила Украйна за предходния месец протекъл в атака на руската отбрана.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Нещо аз ли съм зле с математиката или сметките са 103 танка които по последни данни имаха украинците плюс 471 танка е по-малко от 3417 минус 2082. Да кажем, че цифрите са верни. Тогава украинците имат 574 танка, руснаците имат 1335 танка, или на всеки един украински по 2.33 руски. Сега аз понеже не съм нито на Украинска нито на Руска страна да попитам къде е промяната в баланса? Още да попитам дали е за радост, че света става все по-еднополюсен. Ако Русия загуби тогава САЩ става хегемон.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

63

Анонимен

преди 11 месеца

Междувременно в американската (шистова) щета: ''Най-малко 45% от чешмяната вода в САЩ е замърсена с "неразградими химикали" (бел:канцерогенни причиняващи рак), според ново проучване на US Geological Survey; Кирил Петков е договорил газ с Шеврон В замяна е обещал на петролния гигант да започне да дупчи в България

62

Анонимен

преди 11 месеца

В армията на кравария 33% от служещите не минали теста за наркотици. 15% от тях сa transgenders. Страхотни ценности и голяма военна сила. А по данни на CBS news 31% от младежите в щатите са transgenders. Сами си правете изводите с какви извращенци сме в съюз.

61

Хелоу

преди 11 месеца

Русия вече бълва по 1000-2000 танка минимум на година. Повече от всички западни страни взети заедно.

60

Христо

преди 11 месеца

Да сте живи и здрави ,скоро не бях се смял така.Не че нещо ама...има мнооого източници на информация а тая статия е за *хумор ,сатира и забава*

59

бай Иван партизан

преди 11 месеца

Тъпчо нормалните хора Петък вечер излизат някъде да се позабавляват,а вие руските шпионки спите тук под новините.

58

Анонимен

преди 11 месеца

как върви контраофанзивата?

57

Слава е вестникар

преди 11 месеца

Промяна в баланса на тежките оръжия на фронта, танковете на Украйна колкото на Русия pyските танкове имат бр вериги, дуло, зелено боядисани и ползващи грес, машинно масло, снаряди и вода за пиене на екипажите освен това могат да карат напред, назад и да завиват единично на двете предо-задни посоки.

56

тъпчо

преди 11 месеца

Хммм, прави впечатление че през деня под такива статии има ли коментар в полза на Русия и рязко преобладават минусите като следват няколко контра отговоряаВ по-късните статии като тази яко подкрепа за руснаците в коментарите! На другите им е свършило работното време?

55

Анонимен

преди 11 месеца

От времето на соца знаем. СССР е военен гигант и икономическо джудже. Крепежи се на природните ресурси . Не на произведени продукти. За ГФР точно обратното финансов и икономически великан със свръх продукция . В много браншове на световно ниво. И военно джудже без армия

54

Анонимен

преди 11 месеца

Уж Русия водела пълномащабна война в Украйна, а споменават само за техниката, която е на територията на Украйна, т.е. в подтекст, като правят анализите и оценката си, признават, че това е СВО с ограничен контингент и техника, но в пропаганден стил говорят за великата помощ на "цививизованият" запад и "мироопазващата" НАТО, против "агресора" Русия.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Много е интересно как все Ръша загубила цялата си техника, пък загубите на Украйна били минимални, и пак Зеленски нон-стоп риве как му трябвали още оръжия. Да се неначудиш къде отидоха оръжия за 300 милярда долара само от Щатите.

52

Хаха

преди 11 месеца

Бой по празните руски кратуни!

51

Анонимен

преди 11 месеца

До49. Звучи като чушкопек.

50

анонимен келеш 2

преди 11 месеца

Тя Русия, че ще даде много жертви е ясно, но, като свърши войната накава държава , като Украйна няма да има, поне не и в досегашните и граници, убеден съм..