567

Q

преди 10 месеца

До 733И аз съм служил през това време и ...не висчки бяха партийни .. .

566

Анонимен

преди 10 месеца

Радев трябваше да го попита откъде знае с какво оръжие разполагаме точно и откъде знаят те, че имаме ядрени реактори??!! Или всички наши досегашни правителства явно докладват в едно определено посолство абсолютно всичко. Бойко, ПП, ДБ са национални предатели, които не са работели никога за националните интереси, а за своите и американските. Срам за България са тези хора и партии. Единствено Радев е истински патриот и мисли за националните интереси

565

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера сто пъти написах по форумите Радев да не приема украинците.

564

Руzкапиичкоо

преди 10 месеца

745 Това е ПРЕДИДЕНТ ГЕРОЙ Влодимир Зеленски борещ се срещу путлерофашисткия режим окупирал страната му!

563

Анонимен

преди 10 месеца

Това беше една отвратителна збирщина на едно много неподходящо място.

562

Анонимен

преди 10 месеца

Този за Путин ли се е взел или за Байдън? Кой е той, че ще критикува който и да е било лидер/президент/политик?

561

Президента Зеленски

преди 10 месеца

Напрани на 2 стотинки агресора Крадев

560

Хмм

преди 10 месеца

До Георги,Знаеш ли защо гладуват пенсионерите.... Защото руските наместници успяха да откраднат целия сребърен фонд и всички пенсии да се бутнат в джобовете на червените индивиди, барабар с възраждане

559

Да

преди 10 месеца

Радев се опълчи на нациста Зеленски очи в очи,това не може да се види всеки ден Браво на Радев.

558

Анонимен

преди 10 месеца

До 740 За обикновенните пенсионери даваме но за комунистическите *** с над 3000 лв пенсия даваме само 10% отстъпка при покупка на парцел в Малашевци.

557

Георги

преди 10 месеца

Сичко давате за укрите а негледате пенсйонетите гладуват продажнеци американски ще доде и вашто време. Костадин Костадинов ще направи Русия да ни помага с сичко а какво ще направят кирчо и кокорчо аааа

556

След една седмица

преди 10 месеца

Прекарана в Перник украински бежанци поискаха да се върнат в военната зона в Украйна

555

Анонимен

преди 10 месеца

На връщане да мине и през Унгария! Орбан го чака:)

554

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера в парламента депутат се беше сетил за таврийските бг но за българите в България нищо не знае ами като не ходи по улицата. В страната се наблюдава опростачване на гърба на което дойде съглашателство и предателство с/о Бг.я.

553

Анонимен

преди 10 месеца

След една седмица прекарана в Перник, украинските бежанци, помолиха за хуманитарен коридор до Мариупол.

552

Зеленски

преди 10 месеца

Ще спре Путин в Украйна за това трябва да помагаме на Украйна за да не дойде ПутинХуйро в Бг не че негови хора те са тук отдавна но ше ядът дървото скоро време

551

до 720

преди 10 месеца

Служил съм в казармата от 1981 до 1983.И вярно всички офицери,старшини и сержанти бяха членове на БКП! Нямаше нито един безпартиен.Разбрах го случйно-имаше партийно събрание и бяха строили полка от едната страна на плаца,а партийното събрание беше от другата страна.Бяха ни забранили да преминаваме при тях,за да не чуем нищо!Да ни надзирава бяха оставили един старшина-школник!

550

Анонимен

преди 10 месеца

Ако не знаете, само едно дипломатическо лице имаше на срещата на Зеленски в НИМ и това беше американския посланик. Суверенитет, а?

549

Анонимен

преди 10 месеца

Добре, какви са ни измислените урки за нас комрадс, за какво ревете като ощипани госпожички за тех, смисъл има ли некакъв :))) Като толкова милеете за урките, отивайте на фронта, ако имате топки разбира се :)))

548

Ром"с

преди 10 месеца

На 17-18 юли има среща между CELAC(Южноамериканските държави...) и ЕС ,иСПАНИЯ Е ПОКАНИЛА Зеленски на срещата,но южномаериканските държави(30) казаха,че не искат да слушат този клоун и Испания да не превръща самита в цирк.