207

България над всичко!

преди 10 месеца

На мен ми се струва,че скоро време ще падне една ядрена бомба която никой не е чувал за нея в Киев и една в центъра на Европа ,и Европа ще стане безлюдна ,това го е казала Ванга.Ааа отворените НАТО и САЩ ще клепат, клепат и ще си замълчат,за тях ще е добре Европа да е няма!

206

нднс

преди 10 месеца

в главата на наркоманчето се пържи миш маш

205

Анонимен

преди 10 месеца

Сещам се как могат да си решат проблема ... правили са го много пъти ... Муахахахахах

204

Анонимен

преди 10 месеца

Горките русофили, колко руски песни са изпели в школе, още им кънтят главиците! Затуй са на този хал и акъл! Я дайте ...Мааагуучая...

203

х

преди 10 месеца

"В основата на всичко, което се случва в Украйна, се води тайна война с тайни правила", казва висш служител на разузнаването от администрацията на Байдън, който също говори с Newsweek. Служителят, който участва пряко в планирането на украинската политика, поиска анонимност, за да обсъжда строго поверителни въпроси....... Такааа, ето, в прав текст си признават, че Украйна е на ръчно командване от Вашингтон. така че това, че не знаели са само глупости, за да може после да не носят отговорност

202

Верно ли

преди 10 месеца

Комисията на Лоурър в Парламента Гласуваха за Реакторите на Белене да се Дадат на Украйна?!

201

Анонимен

преди 10 месеца

До Кравар Евроатлантик Защо да е проблем на рашките, че ЦРУ не знае какво му е в главата на наркоманчето ? :)))

200

Анонимен

преди 10 месеца

Тука докат са разправяме, поне още 20 ватмана дадаа фира!

199

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Това звучи като проблем на роснаците, те да си му мислят.

198

Анонимен

преди 10 месеца

ЦРУ по принцип не може да проникне в бившия Източен блок, освен ако немат вътрешен човек там да им снася :))) Не гледайте въздухарските холивудски продукции, как разбираш ли черен отива в Москва и остава незабелязан...има си специфика, която янките не могат да е пресъздадът :)))

197

Анонимен

преди 10 месеца

Да си купуват и те от белия прах за очистване на духа и ще разберат по възможност какво се случва в главата на Зеленски. Ако не помогне може да се добави и частична лоботомия, което е опасно поради нереверсивност, но може да помогне!

196

Психиатър

преди 10 месеца

Наркотиците променят биохимичния баланс в мозъка на Зеленски. Метаболизма на хормони като серотонин и допамин е нарушен, те се натрупват в големи количества които води до еуфория и мания! Когато рязко спаднат ( като не е взел дозата) това се изразява в депресия, безсъние, липса на апетит..

195

Анонимен

преди 10 месеца

Накрая ще развържат ръцете на руснаците за ядрен удар и всичко за Украйна ще приключи само за миг. Лошото е, че както абсолютно винаги ще страда Европа и европейският гражданин. Хората които дърпат конците на зеления са отвъд океана, те отново ще са незасегнати и в ролята на лихвари, които ще дават кредити за възстановяването на глупавата Европа. Сто години сценария е един и същ. Европейските лидери потънали в корупция работят срещу народите си.

194

Анонимен

преди 10 месеца

Господин Зеленски си знае работата. Той вари жебата бавно да си мисли че и е гот!

193

Анонимен

преди 10 месеца

Катастрофа: Ка-52 "Алигатор" и "Ланцет-3" ефективно демилитаризират бендеро-нацистите.

192

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 201 Три пъти го арестуват наш Брендо и три пъти го освобождават без никаква причина, сигурно наш'те немат и досие за него, голема риба е :)))

191

ЦРУ

преди 10 месеца

Нямат медицинска квалификация да кажат! Да попитат акушерката ФР Лай ен! Тя е учила медицина в първи курс!

190

Само психиатър

преди 10 месеца

Знае какво се случва в главата на един наркоман!!

189

Анонимен

преди 10 месеца

Е хайде сега да питат Брендо какво може да става в главата на наркоман.

188

Европеец

преди 10 месеца

До 188. Хе-хе-хе, ти пък кой си какъв си ве, оххлюв невзрачен? Май си изпълнен с болшевишки комплекси, че нещата в Украйна не се развиват според кремълския сценарий и от това ви излизат червени циреи навсякъде по тялото и най-вече в кратуните.