106

Анонимен

преди 10 месеца

Щом за някои от вас няма достатъчно българки,вземете си украинки.Те са красиви,но искат внимание и комфорт.Ако щете.Но с трици маймуни не се ловят.

105

Калинка до 105

преди 10 месеца

Не съм смотан, приятелка имам. Ама чукча пак не чете, говоря за наблюдения върху обществото. Отделно, младите мъже са повече от младите жени в детеродна възраст. Повече са само жените над 55 годишна възраст. Ама кой да чете и да гледа графики на населението, чукчата ли?

104

Русенец

преди 10 месеца

107, най-накрая някой да каже истината. Пълен мъртвилник е в Русе. Нещо страшно е ако си млад мъж и търсиш жена. Ако си чичак над 50 сигурно не е проблем да си намериш някоя разведена лелка, то бездруго децата й са порастнали вече.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Търсете си булки в чужбина като няма.

102

До 105

преди 10 месеца

Еми значи си много смотан.Статистически жените са повече от мъжете.Трябва само да знаеш как да ги привлечеш.Ако не знаеш и не можеш,вгледай се в себе си,погледни се в огледалото и може би сам ще откриеш отговора.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Наистина няма жени в България. Много е зле положението. Северна България е смърт. Видин, Монтана, Плевен, Ловеч, Търново, Габрово, Русе, Свищов, Добрич.... това са мъртви градове със затихващи функции. Почти невъзможно е за млад мъж да си намери добра работа и жена. Всичко живо се спасява.

100

Abu Hureyra

преди 10 месеца

Объркахте ролите. Всичко трябва да е по-равно. Да работите по равно, да сменяте памперси по-равно. Защо тогава има мъж и жена? Мъжът е създаден по-силен, да работи и гледа семейството. Жената е по-емоционална, състрадателна, възпитава децата. Тук мъжът остава по майчинство, сменя памперси, а жена му се блъска да печели. Изведнъж тя намерила някого, той изненадан. Ами ти си слуга и детегледач, не си мъж. Промотирайте полигамията за да има повече деца. Това е било норма от хилядолетия и е доказано

99

Калинка до 102

преди 10 месеца

Аз съм мъж. Говоря за наблюдения върху обществото. Изводът е, че няма достатъчно жени. Ама то чукча писатель.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Сега двойките ще са еднополови и ще раздат изкуствен интелект . Това е евроатлантическото бъдеще . затова затвориха родилното в Ловеч щото няма нужда да се раждат българчета . И българчета не трябва да има . Всички трябва да сме евроатлантичета и да нямаме родина .

97

До 96

преди 10 месеца

Калинке,ако си умна и красива мъжете сами ще се лепят за теб.Ако си смотана и безлична/с извинение/,сама си си виновна.

96

Анонимен

преди 10 месеца

Като не искате да имате деца,след 20 години президента и премиера ще бъдат роми,а вие ще слугувате на техния етнос,защото толкова ви е бил акъла.

95

Анонимен

преди 10 месеца

В САЩ за това раждат по толкова много, защото има благоденствие и институции които се грижат за теб. На другия полюс в Индия и Африка се размножават толкова много, заради непосредствените опасности грозящи там населенията. Това е природен рефлекс, когато човек е застрашен, той се размножава инстинктивно. Всъшност, държавата с най-много неспоредствени опасности за живота е Индия.

94

Анонимен

преди 10 месеца

От толкова много хобита, развлечения и екскурзии не ни остава време и пари за деца и семейства. Животът много се промени. Едно време не са има никакъв избор освен да мухлясват в някое село или да мухлясват в панелката и да бачкат в държавен завод. Един път в година едно море на държавна почивна станция с купони и толкоз. Не е като сега. Сега младите правим големи пари и пътуваме свободно по света.

93

Калинка до 89

преди 10 месеца

Не са крайни случаи, доста са си разпространени. Този пич, Маестрото, е имал 3 жени преди тази, като и трите са му родили деца. Тоест един мъж е употребил вече 4 жени. Казвам употребил, защото аз самотна жена с дете не поглеждам за партньор, за мен такива са си направо умрели. И това не е само 1 мъж. Познавам доста примери.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Тая статистика е ужасяваща. СЛед 15-20 години ще имаме вълна от престъпност, дето ще е много по-страшан от мутренската.

91

Сър Джон

преди 10 месеца

Еврогейци меки китки. Егоисти и манекенки. Новата реалност.

90

Анонимен

преди 10 месеца

До Младеж - Такива пихтиести същества като теб, стават само за да дават акъли и да правят протести.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Инфлацията им била проблем ... Разбирам, инфлацията да е проблем на някой, дето идва от род с много пара. Ама на работника? Има 5 лева спестени, заплатт аму скача след инфлацията винаги ... Защо го плаши толкова?

88

Младеж

преди 10 месеца

Да се ожениш на днешните ценности означава да не си добре с главата. Младите не желаем да се обвързваме за месец-два, какво остава за живот. В Корея има зони, в които децата са забранени, хотели, цели курорти, в които може да ходят само възрастни. Не съдя хората. Всеки знае какво е почивка сам или в компания и с деца. Ако второто е почивка. Вече отдавна няма нужда от деца на килограм да работят в полето. И това не е лошо. На който му липсват десетки сополанковци по светофарите, ей го де станбул.

87

Анонимен

преди 10 месеца

В Ловеч затвориха родилното отделение . И къде да раждат българките ? На държавата не и пука да се раждат българчета . Цялата държва съществува да се източва народа . Вие гледахте ли къв цирк направи каскета да не изтърве облагите и хранилката ? Като искаше да го излушат в парламента не отиде в парламента а в Брюксел на конференция за борба с корупцията . А той сами искаше да го изслушат . Тоя не е дошъл да се бори с престъпността а да източва максимално държавата .