98

Анонимен

преди 11 месеца

Пиари с Кирил Петков! Давате го,щото никой не Ви го иска вече!! А бе я си....

97

Анонимен

преди 11 месеца

значи е покрил вс. доказателства и свидетели и не могат да докажат нищо. като вземат да изчезват разнихора имунитета ги е взел.

96

Анонимен

преди 11 месеца

Какво са две три години затвор за Борисов в сравнение с починалите деца след закриването на фонда за лечение на деца, в сравнение с откраднатите милиарди, в сравнение с последният дъх на Мишо бирата, ако Ваньо и Стоян Тонев. Бойко само две три години затвор, Бойко

95

Анонимен

преди 11 месеца

Сега се отказва, след като получи уверения от лицето и.ф. главен прокурор, че няма нито да се повдигнат обвинения, нито да се задържа за 72 часа. Толкова е прозрачно, че дори не е интересно. Докато им се позволява да бъдат такива, ще бъдат такива. Борисов е мутра крадец, а и защото има влязла в сила присъда за клевета, то със сила на присъдено нещо, Борисов е лъжец клеветник, доказан за такъв в съда. Само лош път от тук нататък за Тиквата, Каскета, Фуражката, Делян и Ахмед!

94

ябадабаду

преди 11 месеца

Ура

93

Анонимен

преди 11 месеца

Иван Гешев плаче: "Бойко Борисов ме свали като главен прокурор."А Народът: "А кой изпра Бойско Борисов, така че ни лук ял,ни мирисал ? Къде са откраднатите от нас милиарди ?"

92

до 106

преди 11 месеца

Мерака умира последен! А техния на "основните фигури от прехода да си платят вересиите! Борисов далеч не е единственият! Пеевски, Доган, Румен Овчаров, Христо Бисеров и мноооого други от партиите в целия спектър" е да са все на вересия. Няма спасение само от ЕГН-то!

91

Стига глупости

преди 11 месеца

Мотивите за искане на имунитета са дадени от Гешев в НС отдавна! Надали Сарафов може да промени нещо в тях! Само че, като се има предвид, че основният свидетел на Гешев е една оборотна от Дубай, която била знаела..."достатъчно", що ли не му вярвам? Да не говорим, щом стигнаха дотам, да искат ДНК проба за да търсят евентуално "мотив", можем да се сетим какви са им и останалите доказателства!

90

\\koko

преди 11 месеца

Репликата "Все пак аз съм Бойко Борисов." казва всичко. Това говори за тотално чувство за недосегаемост.

89

Анонимен

преди 11 месеца

Разбира се нали за НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ си сложи Боби Сарафов и бърза да го изпере като момина сълзичка

88

Ха

преди 11 месеца

Само говори, но сме свикнали с лъжите му и знаем , че може само да прибира колкото се може повече златни кюлчета ! Само затвор за такъв "човек" !

87

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко върви по план!Дойде удобният момент и за имунитета!След като смени Гешев, Борисов няма от кой да се страхува

86

Анонимен

преди 11 месеца

Сега Главен прокурор е неговият човек Сарафа Осемте джуджета. Затова стана толкова смел.

85

НЕ СЕ РАДВАЙТЕ !

преди 11 месеца

Този "дава" колкото и дядо поп дава! Явно НЯМА ДА ИМА нов състав на ВСС, нов Главен прокурор и промени в конституцията. Обслужваме евроатлантическите мераци на посолството/посолствата (ето и Зеленски приемаме) започваме производство на снаряди по натовски стандарти за леопардите и т.н., и дотук с промяната и промените. Нови избори и Лойко се връща на бял кон като още повече "репресиран". Ще иска и да му дадат обещетение като на репресираните от комунизма тоз Gьон_SURaт.

84

Анонимен

преди 11 месеца

Никога, ама никога нямаше да се коалират....... Ама никога... , Но щом е за зло на България се коалираха!

83

Анонимен

преди 11 месеца

Все ми се струва , че ПП обещават да го пазят и го чакат да си даде имунитета и ще го подведат . Може и да бъркам .

82

Анонимен

преди 11 месеца

Е, какво като си Бойко Борисов!!! Кой не знае Бойко Борисов, Кой не е псувал след тебе???

81

Анонимен

преди 11 месеца

Бистришкия тигър (със сърце на заек) Боко обича уговорени мачове. Ей сега съдиите и прокурорите ще си разделят кюлчетата пт нощното шкафче

80

Анонимен

преди 11 месеца

Все пак аз съм Бойко Борисов....... Да знаете заслужаваме си всичко.Не в Румъния, а в Джибути ще се живее по добре от при нас. 1 200 000 българи гласуваха за ГЕРБ и ПП-ДБ. Този народ си заслужава всичко което му се случва и всичко което ще му се случва.

79

Анонимен

преди 11 месеца

Много важно