9

МултиКулти

преди 10 месеца

Ето ви един нагледен пример, че интеграцията не работи. Тези (френски) граждани от Тунис, Алжир и Мароко не се интересуват от западните ценности като демокрация, свобода, равнопоставеност пред закона и т.н. Те просто искат да живеят на социал, да грабят, да рушат това, което цивилизованата Европа и Франция са сътворили с много труд и в продължение на векове. Ама... Щом франсетата го позволяват какво да им съчувстваме? Какво е решението ли? Всички обратно по палмите.

8

Евроатлантик

преди 10 месеца

Няма никакъв провал!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Виновни са такива като Евгений Дайнов.Но те няма да плащат цената и пият вината с мезета.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Най- наглото е ,че са като костовистите.Не си признават вината, а искат ние да им се извиним.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не знам как всеки европеец освен политиците вижда и знае, че сегашната мигрантска политика прави обществото по лошо. Недоумявам как тези уплавляващи си затварят очите за всички признаци на катастрофата, която ни чака и продължават да тъпчат континента с сганта на 3тия свят (с извинение за термина, но е истина). Тези хора не могат да живеят по нашия начин и не им е мястото в Европа. Крайно време е да се пращат обратно от където са и да си оправят проблемите там вместо да ги носят тук!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Това не беше бунт, а симпозиум на ядрените физици и инженери от Близкия изток.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Попитали един китайски комунист - До какви последици доведе френската буржоазна революция ? А комуниста им каза - РАНО Е ДА СЕ КАЖЕ ;) Китайците накрая ще изкупят всичко а африканците и индииците ще заселят Европа .

2

Анонимен

преди 10 месеца

Предупреждавахме, че ще стане така когато Меркел и Юнкер ги канеха, и бавноразвиващите европеиди пееха мантрата за толерантност и европейски ценности.

1

Анонимен

преди 10 месеца

"Събитията във Франция са провал на интеграционната политика"..............Нима очаквахте друг резултат след като напълнихте Европа с тарамбуки?