102

Анонимен

преди 10 месеца

Този мръсен нег.. обама 2 мандата президент как може да се изказва и да обижда древните укри?

101

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Първа е "литнала" в космоса,но не би могла да произвежда балистични ракети без западни елементи от електронната индустрия на Запада.Ами вярвайте си,няма да ми повлияе на ракията и шопската салата кой в какво вярва,но Русия си има собствени военни заводи,които могат да увеличат производството колкото си искат,тъй като и ресурсите са си тяхни,че и времето работи за тях.От три века могат да воюват с целия свят - началота на 19 век с французите,шведите и турците.Това е военизирана държава.

100

ГАДОРЯН

преди 10 месеца

Тия се изживяват като центъра на Вселената. Само че при рашките номера не минава. С ракети инсталират минни полета. После викат руснаците били зле. Зле ли? Няма армия ковто да ги бие. НАТО не е армия, той е съюз. Няма държава която да му се опре. Но аз говоря за държава. Само Китай и Индия и то защото са по милиард и половина.

99

Анонимен

преди 10 месеца

До. колегата Ревюто което виждаш е бандеровския поздрав което много хора не знаят че е забранен. Че го използват показва едно нещо тези хора са нацисти тоест бандеровци нацисти хитлеристи. Ядосаният Зеленски го изкрещя на преводача който отговори а Зеленски каза Благодаря това е важно. Нещо им има .

98

Анонимен

преди 10 месеца

Я обявете война на САЩ, какво ги бавите?

97

Когато човек плюе

преди 10 месеца

по всичко и всички наоколо, това е явен признат на безсилие. Подоляк вече надушва края. Именно по време на президентството на Обама се разделиха с Крим. САЩ ги оставиха да вземат Крим, защото знаеха, че е ако проведат техен референдум резултата ще бъде същия. В известен смисъл, Обама знае какво говори, за разлика от Подоляк. Може да добавите подзаглавие "и на Европа налетя". Нещо им има на украинците, от мен го знаете. Както си разглеждам неща в Амазон и изведнъж виждам ревю - "Слава Украини!".

96

сусо

преди 10 месеца

Всички са ви виновни и длъжни! Айде стига вече, сядайте за преговори!

95

Рендету

преди 10 месеца

Ооо..., укр.питека се взе много насериозно..., да внимава да не вземе да му замръзнат офшорките! -))))))

94

Fp

преди 10 месеца

До СофияИмаше въоръжени "възпитани" зелени човечета по време на "референдума".Такива като теб се праите на луди, ама ти пожелавам и теб да те присъединят с такъв референдум къ м Руската ***. Ще си поживееш идеално. Ама седиш тука и говориш глупости

93

Анонимен

преди 10 месеца

Украинец стана синоним на нагъл.

92

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

Да припомня, че през 2014 г. в Крим имаше референдум! А Меркел сама си призна че еизлъгара цленасожчено за "Минските договори" !

91

Анонимен

преди 10 месеца

кой си ти бе Подоляк?

90

Анонимен

преди 10 месеца

Кои са украинците, че си позволяват да критикуват и да заповядват на всички? На нас ни се разпореждаха да им пращаме оръжие, на другите държат сметка кой какво е казал. Нашият сегашен министър пък им е бил съветник. А, бе ей, те света. Варна е пълна с руснаци с украински паспорти дето си карат почивката за наша сметка и с пари от ЕС, а наши хора се чудят как да се оправят. Я да си сядате на четирибуквието и да не ни плашите с ядрена война и какво ли още не. Не ви искаме в НАТО и ЕС.

89

Wir haben es statt

преди 10 месеца

Във Виена - столицата на Австрия са разлепени хиляди плакати с надпис Wir haben es statt ДОЙДЕ НИ ДО ГУША от помощите за Украйна, но това продажните соросски медии някак си пропускат да ни го съобщят

88

Анонимен

преди 10 месеца

Че кое не е истина от изказването на обама в крим руснаците неса само най голямата група ами са най голямата дори всички други да хо съберат на куп и то в пъти

87

Лъжете ни

преди 10 месеца

Наркоманите не могат да скачат

86

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 93...ако някой е приключил курса това си .....ти....или ще кажеш че така изведнъж се реши да се прави референдум...без външна намеса....

85

Анонимен

преди 10 месеца

До 88 Анонимен Прав Подоляк...НЕ НЕ Е ПРАВ. ПРОСТО ТВОЯТА ПАМЕТ Е КЪСА! Обама...оглупяваш...ПРИ ТЕБ ТОЗИ ПРОЦЕС Е ПРИКЛЮЧИЛ И НИЩО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ, КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ТЕКСТА ТИ! Погледни речите на Порошенко 2013/14 години и около този период, без някой да ти обяснява какво е искал да каже, защото го казва в директен текст!

84

София до 3.14

преди 10 месеца

Точно така, сърбите, македонците, гърците, румънците. Недай си боже турците да решат, че тука преди не знам си колко години е било тяхна земя. Направо, от всякъде ни дебнат да ни евнат чрез референдуми за откъсване от България и присъединяване към некоя от горе изброените ни съседки.

83

Анонимен

преди 10 месеца

До София 84,,...и кой го организира този референдум...помнещият...така изведнъж решиха в Крим да правят метеж...ти.....добре ли си...