248

lewskar

преди 10 месеца

Целият туризъм в България е на принципа " с пик__ боя" от визията до обслужването криви и мързеливи както работещите в бранша така и работодателите им. Смях в залата е целият бранш включително и заведенията и ресторантите , мръсотия , скъпотия и притоплени полуфабрикати , вмирасани риби от времето на Ной . Плажове мръсни и пълни " г_з връз глава" , но пък с " евтини " шезлонги . Вечни ремонти по магистралите.Сега и пияните английски тинейджъри 4то поколение на безработни ги няма страх ги е..

247

Анонимен

преди 10 месеца

Чудя се колко тона бомби и тиня се изсипаха в вляха от Украйна в Черно море, а то как е чисто като сълза?!?

246

всеки

преди 10 месеца

Всеки е в правото си да избере къде да харчи парите си. Мисля, че навсякъде вкл. и у нас е горе-долу еднакво в цените. Липсва ни традицията установена от гърце и турци, но и това ще стане. Категорично смятам, че ходенето в Гърция на море е мода и нищо друго. Все по-друго е да разберат във входа и в блока, че си бил в Гърция. Нищо, че багажникът е пълен с буркани...

245

Анонимен

преди 10 месеца

За туризъм се мисли още в края на август за следващия сезон, какво да се подобри, какво да се ремонтира, да се отвори, да се затвори, да се построи, цени на пакети, работа с чуждестранни туроператори, работа с БГ институции, зелени училища за ученици, кампове за спортисти, помощи, определяне на такси, реклама, привличане, маркетинг и т.н. и т.н. Не може цяла година нищо да не правят и като дойде юли - нямаме почиващи, слаб сезон, почват да се вайкат защо, как и кога...

244

Анонимен

преди 10 месеца

Вместо да нареждат на Кулата и останалите ГКП-та умишлено да бавят туристите по границите и съсипват почивката им, нека се замислят какво им разваля почивката в БГ и поработят над това. Поредната девойка послушница в министерството няма да оправи ситуацията. Не са нужни думи, а дела.

243

Иван

преди 10 месеца

Като всичко в нашата Родина на такъв хал, какво очаквате от сезона? Лошо обслужване, ниско качество, опасни храни, високи цени. Който има кола и възможност - ходи в Гърция.За Турция няма да коментирам, там са с традиции и знаят как да привличат клиенти.При нас всичко се прави на парче, без стратегия. Дори едно леко повишаване на хигиената ще се отрази много благоприятно, но на никой не му се занимава. Ако заради лоша храна не мога да си изляза от стаята/апартамента, за какво ми е изобщо да ходя?

242

Анонимен

преди 10 месеца

до 261 , Мога да ти напиша точните цени в Гърция и ще видиш , че е по евтино .Може и да ти се струва , че в България е евтино , но като те ужулят за паркинг , за чадър , за шезлонг , за лимон към рибата и ред други глупости , накрая виждаш колко е тотала !

241

Анонимен

преди 10 месеца

На нашето море просто се самозабравиха и като цени на нощувки и като цени на храна , сянка , паркинг . Студио с 2 спални и малка кухня на 100 метра от плажа беше 40 евро в Гърция , за какво изобщо да мисля за България

240

Пян_Гъ

преди 10 месеца

Добре де, като е пълно с народ, било "гъчканак" и "тарапана", като няма много хора и е спокойно, "нямало джан-джун". УТОЧНЕТЕ СЕ КАКВО ИСКАТЕ! И не сравнявайте с Гърция - там е друг о. Ако хората не носят буркани, ИНТЕРЕСЪТ МОМЕНТАЛНО ЩЕ СТИХНЕ. Няма как при по-висок стандарт почивката там да излезе по-евтино. Който го твърди, да вземе НОБЕЛ ЗА ИКОНОМИКА! Многознайковци колкото щеш, но никой още не е взел Нобеловата награда, щото разчитат на Консервпром и вадят факти от общия контекст!

239

Анонимен

преди 10 месеца

В Балчик ми взеха 6 лева за сладолед . същия сладолед в Гърция е 3,50 лева .Няма да споменавам цените на цаца, сафрид и други неща , мен и семейството да не ме чакат .

238

Хахаха

преди 10 месеца

Аве тук само гладни и безработни шушуминги драскат. Дето морето са го виждали само по телевизора ...Морето си е супер ама матриала кофти матриала в бегето...

237

Смешна работа

преди 10 месеца

Има разни "специалисти" които дрънкат че трябвало да променим стратегията за туризма и да привличаме по богати туристи. Горките "експерти" още не знаят че сега богатите туристи ходят на море през зимата и на ски през лятото. България е последна дупка на кавала както се казва.

236

Анонимен

преди 10 месеца

Дори да искам да отида на нашето море , това е невъзможно . Навсякъде е заградено с бариери , платени паркинги на час и всевъзможни ограничения . В Гърция спирам колата точно до вилата в която летуваме и не мисля за паркинги , такси и други рекети .

235

Анонимен

преди 10 месеца

Какво да е отношението Като работниците са повечето гастарбайтери без език?? Индийци турци украинци руснаци и какви ли не още.

234

Това е логично

преди 10 месеца

Българския туристически бранш прави заявки за качествена услуга, която никога няма да реализират, защото такава ни е националната култура - тарикатлък, измама, илюзия, прецакване, надцакване. Почиващите искат почивка, не борба с простотията и безхаберието.

233

Анонимен

преди 10 месеца

Няма как да има туристи. Англичаните вече не са в ЕС. И нашето море вече стана скъпо за бедняците които идваха досега. Руснаците и тях ги няма заради санкциите. Българите и Румънците пък ходят в Гърция и Турция.

232

Общ работник

преди 10 месеца

Тази сутрин колега завърнал се от Китен сподели, че категорично това е последното му ходене на черно море! Няколко години подред ходил на едно и също място. Последно, миналата година за обяд е давал по около 150 лв, а тази година под 250 не е падал. И не, не е проблема нито плажа, нито водата. Проблема е в ОТНОШЕНИЕТО!!

231

Анонимен

преди 10 месеца

Румънците ни подминават като малка гара. Гледам в петък всички румънски коли заминават към Гърция.

230

Не на мърлящината

преди 10 месеца

Там, където е хубаво си имат клиенти. Проблемът е, че са малко такива места по нашето Черноморие. Калпав продукт, нулева хигиена и туристите логично хукнаха към Гърция и Турция. Ако РЗИ вземе да си свърши работата и запечатат всички по морето, които с мърлящината си застрашават здравето на туристите и ще се пооправят нещата. Няма как в цял Созопол само в два ресторанта да спазват елементарна хигиена. И те са винаги пълни. На другите места са опасни мърлячи и от тъпотия не го разбират

229

.

преди 10 месеца

По морето е празно, наистина. Бях във варна , сега съм в Царево, прилича на септември месец все едно че е .