12

Сина

преди 11 месеца

Сватба между лъжци и крадци, между мафия и "антимафия" с кумуване на сащ трудно се разваля. Кефи ме обаче как Бойко наева с 300 Христо Иванов, Кирчо и кокорчи, барабар с избирателите им!!!!!

11

Българин

преди 11 месеца

Така е. Всички имат интерес, освен Българския народ. Ние интерес нямаме, но когато си под робство никой не те пита. Добре дошли в новото европейско робство, васали!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Що не искате имунитета на Борисов?

9

Анонимен

преди 11 месеца

Кои са тези всички които имат интерес знам само за едни от шайката и от шарлатаните за други не се сещам.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Американска сглобка! Трудно се чупи!

7

Анонимен

преди 11 месеца

Е то е ясно че всички имат интерес освен простия народ ,който гласува за тях....нека ви дигат тока на година по два пъти ..прости овце...*** на кой му пука... важно е да има мангизи за Орфиню и Неа путидея и Сарт...

6

Драги Сънародници

преди 11 месеца

Някой Знае ли - какво Точно Става с 50-те Лева от 2006 години - след като Банкоматите спряха да ги Приемат с някакви НеЛепи Обяснение от Банки и БНБ, сега в ХиперМаркета като се РазПлатих с такава Банкнота ми я гледаха под Лупа и На Устройства и то сумати времче - ИзВода за мене е, че най-вероятно има Супер Добър Фалшификат който Яко е в Обръщение и се Крие. Също 1 ден след като Банкоматите почнаха да Отказват 50-то Левките от 2006, също АвтоМатите за Билети в Метрото - спряха да Приемат 2 Лева!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Интерес имате Вие лапнали сте големият кокъл и ръфате като невидели сега ви се е паднало власт и само с кръв ще я пуснете!Българският народ масово не ви иска предатели и мерзавци!Оставка искаме веднага

4

Ми как

преди 11 месеца

няма да оцелеете, като се самоизбирате и самоназначавате. То не бяха "ала бала и коне", "чувалчета преди това". След 1945 г. имало ли е честни избори в България се питам? 600 000 подписа събрани за Референдуми, и те говорят, че нямало значение какво искал народа. Важно било какво искали те? До десет години още 3 милиона ще емегрират, дреме им, нали си уредиха децата и внуците в чужбина.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Без бой нема да дадат оставка :)))

2

Анонимен

преди 11 месеца

този кабинет е на погазването на морала и закона и срещу българския народ. Естествено че всичките престъпници се съюзиха!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Естествено ,много искат да крадат.