53

Анонимен

преди 10 месеца

Консретно британцете да не реагират!

52

До 60

преди 10 месеца

Така е. Ще се появят и канибали. Хората щяха да се избият за една тоалетна хартия по време на пандемията, а смятай при ядрена война как ще е.

51

SS

преди 10 месеца

Ще ви кажа нещо което няма да научите НИКЪДЕ ! И НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ГО КАЖЕ ОФИЦИАЛНО ! Когато се появят първите ядрени гъби на хоризонта ВЕЧЕ НИЩО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ! КАКЪВ СТЕ БИЛИ,ИМОТНО СЪСТОЯНИЕ , ОБРАЗОВАНИЕ .......? Обществото се е сринало за секунди ! Постарайте се да си намерите оръжие което ще ви помогне да оцелеете и вие и семейството ви !За целта ограбете или теглете ножа на първия военен пенсионер,или скапано ченге ! Няма кой да ви съди или търси отговорност! Мислете за себе си !

50

Анонимен

преди 10 месеца

Много ще загинат, отцелелите ще искат да не бяха отцелявали. Горе-долу така ще изглежда.

49

Таня

преди 10 месеца

Очевидно Путин няма да спечели конвенционална война. Да стовари ядрен удар на границата си и то на територията, която уж иска да "освобождава" е по-лошо и от загуба. Може да се прицели в някой малък, който не може да отвърне и е далеч. Някоя африканска държавичка вероятно.

48

SS

преди 10 месеца

Хубава тема ! Как да ни научат да оцелеем при ядрена война като и самото правителство (ва) НЕ ЗНАЯТ ? И на истина не знаят ! Ядрена война не е ставала за да бъде натрупан някакъв опит ! И Бай ви SS знае до толкова колкото са го обучавали !

47

Анонимен

преди 10 месеца

Оцелелите, завиждат на умрелите,...това е(((

46

Такова обучение

преди 10 месеца

е като това на Настрадин ходжа,който тъкмо научил магарето си да яде камъни,а то се споминало от глад,или като да се научиш да дишаш под водата.Няколко мегатонни заряда върху острова са мечта на руските военни още от Хрушчово време,а сега британците натискат с действията си те да я осъществят.Ще се учат да ядат пият и дишат радиация в ядрената зима.И цялото човечество,и ние с тях,но те ще загубят уредения си живот,а ние нелепицата,в която живеем.За запада ядрената война е блъф,за РФ-не.

45

Някой

преди 10 месеца

И да прекръстим песента камъните падат на Атомите падат.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Ядреният взрив идва неочаквано. В радиус до 3км.от мястото на взрива хората ще загубят съзнание от ударната вълна.Ако се свестните, значи сте на повече от 2,5 км.от мястото на взрива. Ще видите около себе си разрушените сгради.В първите 10 до 15 Мин трябва да се скриете в подземно убежище,гараж или помещение без прозорци.Тези първи минути са много важни,тъй като радиационните частици още не са паднали на земята.Трябва да измиете косата си и да изхвърляте дрехите далеч.След 2ч.радиац.спада.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Капитализма в лицето на империалистите от запад може да роди само глад, mizeria и смърт. Много велики хора са го описали последните 200 години. Единствения фишек срещу истината, който пускат до ден днешен, е че комунистите са виновни. Най-лошото е обаче, че младите хора, лишени от качествено образование и мизерстващи без работа повтарят като папагали този абсурд. Така ще си им мине жалкия животец, ограбени от западните корпорации и плюещи по някакви имагинерни комунисти.

42

До 47

преди 10 месеца

А Байдън, Клинтън, Обама тогава според теб на бесилото ли трябва да се провесят?

41

Старо време

преди 10 месеца

Путин требва да лежи до живот за престъпленията си към собствения си народ и към други народи.

40

4INGIZ

преди 10 месеца

Нещата са повече от сериозни...ужасни са.Убеден съм че със сриването на фашисткия хегемон ..УСА..ще повлече в пропаста и света особенно тея ое ЕС

39

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 40.. Кво се плашиш ? Нали Путин е на сигурно място.

38

Анонимен

преди 10 месеца

СЪС СТАРТА НА НОВАТА ОБЩА ВАЛУТА НА БРИКС С КОЯТО ВАЛУТА ЩЕ СЕ ТЪРГУВА ПЕТРОЛА НА СВЕТОВНИТЕ БОРСИ ИДВА КРАЯ НА САЩ.ЗАТОВА ОТ КАШЕРНИЯ КРАВАРНИК МОЖЕ ДА ТРЪГНАТ ВА БАНК И ДА ЗАПАЛЯТ И ЯДРЕНА ВОЙНА.СЕГА КИЕВСКИЯ НАЦИСТКИ РЕЖИМ И ЗАПАДА РАБОТЯТ ПО ПРОВОКАЦИЯТА ДА ВЗРИВЯТ ЗАПОРОЖКАТА АЕЦ И ЗА ТОВА ДА ОБВИНЯТ РУСИЯ И ТОВА ДА ДАДЕ ПОВОД ЗА ТЕРМОЯДРЕНА ВОЙНА.

37

Дядката

преди 10 месеца

Каква върховна глупост! Да очакваш ядрена война ,вместо да се бориш да не се допусне е върховна тъпотия! Нищо не струва колкото човешките животи ,които ще отнеме такава война!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Някой знае ли с пуснати външни щори сигурно ли е?

35

Анонимен

преди 10 месеца

Горките англичани!

34

Анонимен

преди 10 месеца

Само един тестов взрив на някой полигон в Сибир е досатъчен да предизвика паника в пъти по-голяма от тая при ковида - опразване на магазини, спиране на полети (в очакване на прелитане на ракети), пропадане на акциите, протести, и тогава елитите около Сорос ще се принудят да преговарят. Но явно хората около Путин са спокойни в победата си с конвенционални средства и имат интерес войната да се проточва