24

До 23 Погледнете

преди 11 месеца

Ужас!! Има доста такива видеа. Вече не могат да скрият моралния си разпад. https://youtu.be/IyBkJES4QyU

23

В Германия е зле

преди 11 месеца

В Германия съм. Не съм се къпал от седмица. Топла вода няма. Газ няма. А и да има газ няма пари да платим. На улицата е джунгла. Краде се. Храна няма. Настана рецесия макар че не признават. Компании на по сто ходини гърмят като фойерверки по нова година. Шолц е в шок. Както и мизерниците около него. Всички знаят и кой ни гръмна тръбата но никой не смее да каже. Безгръбначни са. Алтернатива за Германия май ще вземат властта и ще настава Видьовден.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Виждам тук големи найвници ,дето си мислят че ако отидат в САЩ ще са богати .А в действителност американците живеят като нас,колко и да не могат да повярват някой хора. 70% нямат 1000$ на името си.И ако някой си мисли че в САЩ няма бюрокрация и мутри е много заблуден.Престъпността в САЩ е в пъти по голяма.Всеки ден има поне по две масови стрелби.ЛГБТ пропагандата е в колосални размери в големите градове нощно време дори вече не можеш и по улиците да се разхождаш

21

Боже помагай

преди 11 месеца

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

20

Погледнете преценете

преди 11 месеца

Погледнете държавата ФАЩ и преценете за какво става!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

19

Аз пък съм при

преди 11 месеца

братушките в далечния изток. Ето как се пътува с влак стрела в Китай, бизнес класа. https://youtu.be/FgthWgZGb-w Бизнес класата е най-луксозната в Китай! Влакове, самолети, мостове, пътища, язовири и ел. централи, 5джи, 6 джи антени, смартфони и компютри, ел. автомобили, космически изследвания и космическа станция. И какво ли още не. Това ли е заплахата за която янките се пенят? Докато МАЛОБРИТАНИЯ и ФАЩ единственото което можа да измисли е обеднен уран в Украйна! Тия са срам за човешкия род.

18

Аз казах

преди 11 месеца

Манталитет.Много българи не се чувстват комфортно в богатите цивилизовани страни.А за много повече ,беднотията е осъзнат избор за жизнена среда.Ресторант "Стара къща" в битов стил с народна музика в някое затънтено място .?!?Или лукс ресторант с класическа музика .Манталитета определя избора

17

Като цяло САЩ

преди 11 месеца

доста западнаха. В момента става за живеене само в Тръмпските щати - в Байдънските щати е ужас. Ако нямате пари за частно училище горко на децата ви !

16

Анонимен

преди 11 месеца

Ами със заплата които ще получава от вън.и събрани парички,може и да се сбирка понякога.но като свършат или я оберат 2 3 пати.ще блага с 200.

15

Или в САЩ или при

преди 11 месеца

робите на САЩ. А Роби на Козяк да искаш у нас! У нас си имаме Ицето Иванов и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват! Отникъде не са се върнали но си живеят като царе!

14

София

преди 11 месеца

Второ ,жените в България са по различни от американките .По читави са.Лос Анджелис се превърна в дупка ,огромни разходи ,градът е залят от бездомници .Отиваш в Бевърли Хилс и навсякъде виждаш спринцовки и мирише на пикня.Огромна престъпност ,градът е с ужасен трафик.България е райско място с всичките и недостатъци .Надявам се всеки да отиде в Америка да види в ква *** живеят американците.Да не говирим че 70% от американците живеят от заплата до заплата и нямат спестявания

13

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки месец в сащ влизат по 100 хил нови емигранти. Там на улиците живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия

12

Ванга и Слава казаха

преди 11 месеца

Баба Ванга е казала, че камък върхъ камък нема да остане в Париж и след това същото ще стане в цял ЕС без Бг. Затова Слава Севрюкова казва до 2026 г всички да се връщат в Бг, че после и да искат няма да могат. А конкретно във Франция няма пари, защото мигретата, които Сорос и неолибералите им набутаха не работят, но взимат огромни помощи и по 1000 Е за всяко дете, а един от протестиращите каза, че се скъсва от работа за 800 Е. А още много лежачи-мигрета се гласят да им натресат, за отглеждане.

11

До 7

преди 11 месеца

Кое й е нормалното на Франция или на Германия с тълпи *** по улиците?Един приятел се върна в България след 15 години в Лондон, щото не искаше децата му да растат в Лондон. Два пъти му откраднаха колата и два пъти ограбиха едното му дете.

10

София

преди 11 месеца

Аз завърших два университета в Лос Анджелис ,след 10 години в САЩ се прибрах в България.И това беше най доброто решение което съм правил.В САЩ само бачкане по 60 ч. на седмица получаваш 8 дена почивка в годината.Като цяло за Американците няма айляк,всички са затънали в студентски заеми,медицински разходи,борчове по коли и кредитни карти.В Бг с една малко по хубава работа,всеки уикенд си на море и планина.Хората са по земни,по достъпни.В Бг е лесно да се прави бизнес по евтино по няма конкуренци

9

Ню Йорк

преди 11 месеца

наистина стана доста противно място. Това е един от градовете "убежища" за цвтенокожата ***. Разрешиха на бездомниците и на "бежанците" да серрат и пиккаят по улицата и забраниха на полицията да им разрушава палатките и колибите от картон. Целия Манхатън смърди на пикккоч и марихуана, а в метрото се разхожда плъхове като котки големи (не преувеличавам)

8

Мухаха

преди 11 месеца

Двеста хиляди заминават ... двама се връщат .... И от тези двамата единия след няколко месеца му писва от шуробаджанащина и административна маллоумщина и на бегом се отправя отново към Терминалите на летището .

7

В.

преди 11 месеца

На 28, психиатрия на Уол Стрийт, технологичен гигант, ай ти. Не е късно да ктане поне шивачка да ушие нещо на децата си!

6

Голяма грешка

преди 11 месеца

Голяма грешка. В държава където корупцията, безнаказаността са държавен спорт , а "прекрасното" ни здравеопазване и образование е на такова ниво че да те е страх да ги ползваш. Дано да размислите. В интерес на децата е по - добре да живеят в нормална държава.

5

Десар Комунист

преди 11 месеца

Бързо ще и мине като се срещне с плявата на ДС към КГБ!