66

Кинжалите свистят

преди 11 месеца

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

65

Ще пищят

преди 11 месеца

Ще пищят Евроатлантиците! Русия и Казакстан заедно са 60% от износа на ядрено гориво. Така че Евроатлантягите ще пищят, ще плачат но ще купуват. Със сълзи на очи.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Нали беше болен от рак, сега какво му е?

63

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 58 Да и е болен от поредната нелечима болест. Нещо повече умрял е а това е двойник. Също така ракетите на руснаците свършиха миналия Март и от тогава насам замерват украинците с петслни,бойлери,кафе машини,също така и с лопати и тесли.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Западът съобщи че ще даде оръжие на Русия за да защити Русия от Русия, която сама обстрелва собствените си територии, язовири и Атомни ел. централи.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Най- големият:след като младите не искат да воюват, а старите искат, а не могат, как да воюват със затворници, които като им дадеш оръжие ще вдигнат и гражданска война.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Русия воюва сама срещу себе си! Защо ООН не осъди с нищо непровокираната агресия на Русия срещу себе си?! Трябва Запада да даде оръжие на Русия да се защити от самата себе си ;))

59

Анонимен

преди 11 месеца

По Укротелевизията преди време излезна главен лекар, който гордо съобщи че издал заповед да режат половите органи на Руските военнопленници. В последствие Путин действително потвърди че има такива случаи. Обаче за подобни коментари от държавни служители по националната телевизия нямаше разтревожени в ООН? Сега за речта на Путин се хванали

58

Анонимен

преди 11 месеца

Веднага да се наложат санкции на Русия заради това че наруши правата на Вагнер!! Как може такава безотговорност. Че даже и сама си обстрелва Кремъл. Ето, според Западните разбирачи, Русия сама си взриви моста, сама си обстрелва населението. Сама си взриви Язовира и сама си взриви тръбата в Балтийско море. Даже и Руските пленници сами се застрелват в главите и в капачките на колената. А сега и сама си прави преврати. Много интересна ситуация се получава.

57

ген ГАДОРЯН

преди 11 месеца

Тая война мили дечица няма полезен ход. В смисъл че ако почне да бие Русия, влиза НАТО, а ако почне да побеждава, Украйна , Беларус, и като нищо и Китай. Просто казано ТСВ е неизбежна. Така че тренирайте стрелба, бягане и тн. Ще ви потрябват неминуемо.

56

Анонимен

преди 11 месеца

До 55 Само да ти кажа руска шляяхо, че даже твоите деца покаят и плюят на русия. А ти живееш в някакъв твой си свят.

55

Анонимен

преди 11 месеца

След речта на Путин снощи, сички си го преместиха у другия крачол

54

Анонимен

преди 11 месеца

Джуджето е във финалната си агония

53

Анонимен

преди 11 месеца

В Буча когато влязоха украинските жандармеристи нямаше трупове. След 2 дни са влезли хората на Порошенко. Тогава се появиха. Поне да им бпха махнали белите ленти от ръкавите. Според мен"Героите на Окрайна"са разстрелвали де що видят човек с бяла лента по улиците. Самите цивилни в града явно не са разбрали, че руснаците са се изтеглили, не са си махнали белите ленти и са станали жертва на укронацитата.

52

Анонимен

преди 11 месеца

никой вече не говори за Буча. Защо ли? А е ясно и защо Укрите го бяха избрали това населено мясъо. Името му звучи като касапин на английски та е идеално за пропаганда на Запад. Лесно се запомня. И до ден днешен тук там го въртят като надрана плоча. Но Западните медии така работят.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Искам един,само един от пъшкащите тук евроатлантици да каже името на града който вермахта вчера бил превзел. Благодаря предварително.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Англосаксите отровиха земята на Украйна с уран, а от там цяла Европа, включително и ние го отнасяме. Докато елитните психопати ще хапват хлебчета със зърно, отгледано в Нова Зенландия, ние ще дъвчим радиоактивните сухари от Украйна, пийвайки втечнено сухо тежко мляко, също от Украйна.

49

Анонимен

преди 11 месеца

За нищо не става путинова русия. Само мизерия и кражби.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Вова говори, дали защото не им се получи плана за преврат и фрагментиране на Русия?

47

Анонимен

преди 11 месеца

До 48 Много поезия, много чудо. А в реалността - китайски москвич.