74

И засвистяха

преди 11 месеца

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

73

Из Надежда

преди 11 месеца

Отварям джама да проветря, ама вместо чист въздух лъхна миризма на ако. Путин може би се е скрил нейде из блока.

72

Анонимен

преди 11 месеца

В Русия се очакват много големи зулуми. Всички частни армии ще тръгнат към властта и копейките(у нас) ще се чудят накъде.

71

Анонимен

преди 11 месеца

Армията на Русия е в казармите а Укропите са направо размазани. Натовската армия беше разпиляна с наемници и частна армия а прехваленото Натовско оръжие се оказа пълен .оклук. Нашите Евроатлантически хомосексуалисти нещо по ниски от тревата. Днес отново унищожена Натовска техника и отново много жертви от Укропите. А на Белгород музикантите с Ахмат де събират за съвместно турне този път дестинацията ще бъде Харков.

70

Анонимен

преди 11 месеца

До 123 - Не е завист явно ти си завистлив/а), горчивина е, че не се обръща внимание на българите, коти в по-голямата си част са го закъсали. Болести, наводнения, невъзможност да се вържат двата края. Пао морето не виждаш хора от селищата с разрушени и наводнени домове, нали? Каква завист те мори?

69

До 69

преди 11 месеца

И рептилите пищят! Рептилски писъци се чуват навсякъде на Запад! От Берлин до Ню Йорк! Пищят като обезумели!

68

Я па я..!

преди 11 месеца

Предлагам този път да помогнем на Русия.Имат нужда братушките.Военната операция се закучи и изход не се вижда. И Пригожин ги разклати яко.

67

Georgos Parapanos

преди 11 месеца

ЕЕ, братя вуггари --- вие сте Баровции !! Бедна Гърция/ХЕЛЛАС , още никакви пари не е дала на Укро-Евреите...а вие втори че и трети транш харизате--- 1 миллиард левас. САМО ТАКА !!..НОНСТОППП .

66

Анонимен

преди 11 месеца

Националното предателство продължава...правителство на предатели и подлеци.ГЕРБ,ДБ,ПП американски патерици

65

Нацистки писък

преди 11 месеца

Нацистки писък разцепи тъмнината на нощта. Последен писък, а после тишина. Като съчки в огъня те изгоряха, при кумира си Бандера отлетяха.

64

Всички мълчаха

преди 11 месеца

Путин им каза, че ако продължават. Ще ядат Атома. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!

63

Анонимен

преди 11 месеца

Киро кара сърф,Тодор смята проценти от новата помощ за бандерите,а селяндОрите,които гласуваха за тях изхвърлят мръсни води от аводнените си спалните. Разберете,ние сме едни пионки,които ще бъдат жертвани за ,,демокрацията"! И нищо не може да ни помогне освен повторение на историята.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане трябва да се обяви извън закона !!!

61

Анонимен

преди 11 месеца

Оха, как ще се лапат комисиони! Изнасяме скрап на двойни цени на ново! Хахах. Укритата реват, като гледат какво им пращаме.

60

do 28

преди 11 месеца

До Таня : Танче, заблудено дете, превзехте ли Масква?

59

123

преди 11 месеца

До Анонимен 53 "Украинците на Слънчака с чисто нови коли а българина масово кара таралясници и носи дрехи втора употреба" .. . . . ... . От тоя коментар става ясно какви са причините някой хора да са против помощта за Украйна -ЗАВИСТ. Не е " ние сме за мир" не е "ние сме неутрални" А е просто завист.

58

Болярин

преди 11 месеца

Браво за смелостта. Напред към победата. И за нас ще има много като победим и отидем да им вземем благата

57

ПроСоТо

преди 11 месеца

знаете ли,изглежда въпреки вътрешното ми съпротивление, ще трябва да установя с прискърбие,че сме ..много "ОТСТРЕЛЯН" народ,МОЛЯ ЗА ПРОШКА !!!!.....Но вижте:-Имаме толкова ВЪТРЕШНИ,НАШИ проблеми,но вместо да ги решаваме,нашите СЛУГИ се фокусират върху "пакетите за окраина" !!!???...А ние си траем,се едно товане ни засяга...Нема майтап,ЩО ЗА СЪЩЕСТВА СМЕ ?!

56

Джагаров

преди 11 месеца

"Търговци на тютюн и кръв човешкапродаваха на дребно твойта пръст".....И преди , и сега е пълно с политици търгаши. Анатема!

55

Някой

преди 11 месеца

На територията която сме и в създадените ситуации и предстоящи една, две, три години най-добре е да не се праща точно такава помощ.Всяка друга да.Положението нито от едната ни страна е розово, нито от другата, нито проблема с безбройни орди поканени от Меркел на която един не и каза, че като им подадеш пръст ти изяждат ръката нищо, че ги и храниш. Затова най-добрият вариант на България е свой собствени запаси и да не разчита на абсолютно никой за нищо. Косово не е сърцето, а ние. Няма ни инфаркт