8

До 5

преди 11 месеца

Те тролаците само ще останат без работа а вагнеровците езеха да ги екзекутират и ония едва ли ще се оставят така лесно излъгани, предадени а почват да ги избива а те са си въоръжени престъпници

7

Ken

преди 11 месеца

Защото не ъпдейтват двойниците. Вземат някой от склада и хайде - направо пред инженерите. Отде да знае той, че е имало опит за метеж ?

6

Анонимен

преди 11 месеца

Ох руснаците как обичат страхливци като тоя велик лидер

5

Анонимен

преди 11 месеца

Типичен асран комунистически газ! Мълчи като... като каквото му е името.Тукашните путинисти трябва сериозно да помислят с какво са се захванали! Както виждат тоя не му е проблем да изклати Пирожкит, а какво остава за десетина объркани български трола? Ще ги използва и ще ги остави на вълците.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Февруари 2022 Зеленски и целия му екип остават в Киев въпреки ракетни атаки, бомбардировки и приближаването на руската армия. Юни 2023 Путин и цялото му политическо и военно командване веднага бягат от Москва уплашени от 25 хиляди от техните наемници а преди това срутват пътищата към Москва.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Просто за тия,които не знаят въпросното интервю е записано на 21 или на 23.Но е преди преврата на Пригожин.За това и няма нито дума за метежа .

2

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите се опитват да изградят опорки за Пригожин, ама не работи. Да не беше казал ИСТИНАТА, че Кремъл казва за 10 пъти по-малки загуби и за труповете в моргата в Ростов (скрити от началото на контрата), разбирам. Ама ц, никаква сделка и постановка няма тука, Путин стана за смях.

1

Опа

преди 11 месеца

Че то метеж нямаше