77

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 1 година

Докато ПП и ДБ се обграждат само с хора от жълтите павета или както казва Б.Бонев:"София 1000" нищо няма да постигнат.В България има много млади умни,знаещи,способни хора,но те не се търсят.Виждаме,че изкараните от Лена харвардски курсове не и помагат-тя не говори като юрист,а като човек,който трябва нещо да каже.С нея ПП си вкараха автогол.Тя не оправда доверието на избирателите,които са гласували за нея.Каква е ползата от работата и никой не знае.

76

Анонимен

преди 1 година

Парепутката изпусна ходът с кобилата на шахматната дъска и са тьотка Шраусендерсон че я клюца нежно по женски според морала на Дъгата

75

Изнервен

преди 1 година

Ами тогава яж му главата, а ГЕРБ ще си гласуват в парламента както и с когото си искат.

74

Анонимен

преди 1 година

А вие не може на всяко едно управленско място да насявате своя личинка.

73

Анонимен

преди 1 година

Костадин като ви каза какъв цирк ще е това правителство го оплюхте.

72

Анонимен

преди 1 година

Изпреварихте Боко и Шиши по наглост.

71

Анонимен

преди 1 година

Боко ще ашладиса парапета на Лена.

70

ОСТАВКА

преди 1 година

Никой в България освен учасниците в София прайда и депутатите на гей дружинкара от ППДБ-ЛГБТИ не искат и не подкрепят смешното правителство на молеца Дянков-Сорос.

69

Вуйчо Тихомир

преди 1 година

Аз съм сигурен, че ако Лена даде на Буци да я опъне поне веднъж, ГЕРБ ще даде на ПП/ДБ поне 1-2 регулатора. В краен случай и Асен Василев става, той Бойко вече е на години и не подбира толкова. Няма да е зле ленчето да отиде с Асен поне веднъж до зайчарника в Банкя, току виж коалицията заработила доста по-гладко. Тъкмо Бойко няма да е притеснен, че ще купува къща в Барселона за още някой с дете, тъй като Киро вече е посял там така или иначе.

68

анонимен

преди 1 година

В качеството си на каква се навира навсякъде тази дама? Да не би да е нещо като сив кардинал в ПП. Това нейното "на всяка манджа мерудия" започва да става много дразнещо, при условие че е никаква нито в правителството, нито в парламента.

67

ПъПърясница и Сатана

преди 1 година

До Ха ха, От Буци Бусевич Буцафсон как да е.Но Барцелонската Дотъричка да се неокаже че Баце дал милион,а ХосеМарияМучачос Ернанедс делКурандомио е дал на моделката Ембрион.А? и в заключения Косатката да е забременяла от нечий среден пръст ровил да си земе пръстена та в суматохата и охкането се получило дехемероидално аналозачистване и детриперна истисквачка на белото течение с оня космат шомпол за прочистване на тоалетнитеканали.А дали е бил косъм по косъм умит. Приказка за ПъПърясница и Сатана

66

Ха ха

преди 1 година

Как беше чегьртаме никога с гербПеевски долу мутри вьн

65

Анонимен

преди 1 година

Тея са мега нагли мошеници, задминаха и корнелия даже!

64

Веско

преди 1 година

Много яка мацка,ще я схрускам!

63

Анонимен

преди 1 година

Злият демон Лена Бориславова не трябва да се размножава, този субект от лъжебългарите от ПП е срам за родината!

62

Баце голям

преди 1 година

Ще уважавам вечно баце ако направи сечено на кирчо и оноди ленка - преди да им бие шута на местните избори

61

ЧСИ 828

преди 1 година

Махай се!

60

ПИТАНЕ

преди 1 година

Защо тази жена продължава да се занимава с парламентарни въпроси при условие,че напусна НС,за да се занимава с местните избори?До този момент не сме видели нещо полезно да е свършила.Излъга избирателите като се кандидатира за парламентарните избори.От изказванията и работата и до този момент не личи да е добре подготвен юрист,за да помага на ПП.Май ще се окажат верни слуховете,че е човек на Бобоковите-видни приятели на Радев и Борисов.Всеки слух в последствие се оказва истина.

59

Анонимен

преди 1 година

Винету:''Конска опашка имаш ли ми доверие?Усещаш ли ми пръстчето отзад?А я виж къде са ми ръцете!''С 200!

58

Анонимен

преди 1 година

Ко?Не!Куга?