75

В петък и събота

преди 1 година

Пригожин показа на милиони руснаци колко струва бункерния рептил... Не е имало никакви бомбардировки в Донбас през последните 8 години, нито пък нацисти... Имало е единствено престрелки между бойни групи на олигарси бандити от руски и украински произход... Хунтата в Кремъл и бункерния пcиxoпат са искали да сменят Зеленски с Медвечук и така да изолират Украйна от Запада...

74

Анонимен

преди 1 година

Много са смешни тия опорки за унижението на Путин, като това че е умрял от рак....

73

Ебахти готвача

преди 1 година

стигна до маZкве по бързо отколкото монголоидите до Киев.

72

Бонго Бонго

преди 1 година

ЕЙ РУСКИ АМАТЬОРИ, НАЛИ Е БИЛО ПЛААННН НА ПУТИН С ПРИГОЖИН, ЗАЩО ДНЕСКА СА В ПОЧИВЕН ДЕН В СЛУЧАЙ НА ОПАСНОСТ?????И КЪДЕ БЕ ТАЯ РУСКА ВЕЛИКА АРМИЯ, ЧЕ ТОЯ ГИ НАПРАВИ ЗА СМЯХ ????? КЪДЕ Е????

71

Тамън!

преди 1 година

до Кирливите ризи- руснаците вече ще им е все тая за 'милия' запад и без задръжки ще си направят това което нужно. Би трябвало СЕГА вече да сте притеснени американопапагалчета.

70

Анонимен

преди 1 година

Пирожко не му разбрах идеята. Вече е враг на властта, а се отказа от хората си. Е как смята да се опази след няколко месеца ,като му разтур армията ? Става господин никой.

69

Анонимен

преди 1 година

И тук има евроатлантици за изгнание ,кога бря

68

Георги

преди 1 година

Прогожин е обикновен бандит,лежал в затвора за взломни кражби.След като излиза,с откраднатите средства започва да се занимава с ресторантьорснво.На Путин ву харесъл един от ресторантите,където често отсядал.После орежда Прогожин да храни полицията и жандармерията,което е сериозна огромна поръчка.Следващага задача е създаване на частна армия,апять с подкрепата на *** за терористична дейност и завласявате на чужди територии!

67

Кирливите ризи

преди 1 година

на чебурашките в Кремъл бяха извадени на показ от Пригожин... Да видим сега реакцията на руснаците, дали имат смелост да свалят режима на бункерния пcиxoпат.

66

Хюсм

преди 1 година

Един ден улици и площади в Киев ще носят името на Пригожин - човекът избил десетки хиляди укронацисти ! Това геройство никога няма да бъде забравено !

65

Анонимен

преди 1 година

Защо няма изявления на Зеленото джудже? Къде се е скрило в бункера в Киев ли или е избягало в Полша.Съвсем замълча и вече не грачи с оня глас на гарга всеки ден.Доста е гадно и страхливо това джудже, много е злобно.

64

Mda

преди 1 година

От вчера всички западни и родни умнокрасиви наши анализатори и прости *** са в несвяст и сипят зле прикрита злоба и разочарование...а в събота сутрин бяха толкова еуфорични хаха !Путин без да пролее капка кръв показа нагледно кой командва парада , а ударите по Одеса и Запорожие продължава с пълна сила !УдрИ , Вова ! Нека се пръскат от ярост и безсилие !

63

Дорогие Путята,

преди 1 година

...Пригожин е там без армия и без пари! Никого няма да напада! А ако му дадат армия, най-много и там да се обърне срещу Лукашенко!

62

Ха ха!!!

преди 1 година

До 71, като Одеса е руски град? Защо е унищожен от руснаците? Като Украйна е фалшива държава и руска територия, защо руснаците я унищожиха?

61

Анонимен

преди 1 година

Дефакто разстоянието от предните руски позиции до Одеса е около 60 км.Така че не е проблем да се настъпва в тая посока.Още повече че натам наистина се насочват Вагнер.А от Одеса до Приднестровието е още толкова и съединят ли се край със достъпа на Украйна до Черно море.

60

Ок, съгласни сме! :)

преди 1 година

До Петкан - вярвай смело на Пригожин!

59

Слава Русия

преди 1 година

Зелевски трябва да бъде арестуван и изправен пред международния трибунал за военни престъпления!! Българите няма да забравят убийството на българи в град Одеса извършено от бандеровци!!

58

ХА ХА ХА!

преди 1 година

Доато запада играе покер Путин ги матира на шах!

57

В петък

преди 1 година

Пригожин категорично опроверга твърденията на Русия за големи загуби на жива сила и техника от Украйна... Дежурните лъжи на русофилите са твърде елементарни.

56

Американофилчетата,

преди 1 година

Сещате ли се че разстоянието от Беларус до Киев е 100 км? :):)