23

Кажете им истината

преди 1 година

Всички медии се контролират от МВР (ДС Полицаи)! Положението е по зле от С. Корея!

22

Теле зрител

преди 1 година

Бай Тошовото Работническо дело е като детска играчка и забавачка спрямо сегашните средства за пропаганда,агитация и дезинформация!

21

Анонимен

преди 1 година

Тук българинът показа наличие на повече опит с лъжливата пропаганда и по-малко наивност от европееца. Слава Богу не се връзва отдавна лесно на безумните явни медийни лъжи, нагледал се е на такива. А новата пропаганда е изключително дилетантска. Затова и много българи не гледат, не слушат и не четат изобщо мошенгиите по цензурираните новини. А това дразни кукловодите, които пускат медийните фишеци.

20

само да кажа

преди 1 година

и за това основна вина имат...БГ МЕДИИИТЕ РОДНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И БГ "ИНФОРМАЦИОННИТЕ"САЙТОВЕ!!!такава пошла пропаганда,цензура и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ и през комунизма не е имало!!!и както писа един коментиращ по надолу само вижте статиите и "информацията"в този сайт и ще ви се изясни картинаката...че имат и безочието да я публикуват тази статия и как неудобни коментари тук се трият а очебийно нецензурни и обиждащи писани от трХолове не ги трият...хайде трийте коментара че е неудобен хората не са оХце!!!

19

Анонимен

преди 1 година

'България се представя най-зле по индикаторите, свързани с образованието и свободата на медиите. Индикаторите за образование са свързани с умението да се вниква в смисъла на прочетеното или чутото' -- демек не се връзваме на ко ни се казва, а мислим свободно. това е много лошо...

18

Анонимен

преди 1 година

Страшен термин - медийна грамотност. Ами след като знаеш,че частните медиите изразяват политиката на чорбаджията, а "обществените"- на политика на власт- трудно да се сетиш че ти продават УТВЪРДЕНАТА ВЕРСИЯ НА ИСТИНАТА.Иначе казано - редакционната политика:-) Ако са те качили на северния полюс, каквото и да правиш- все на юг ще тръгнеш,нали?А аристотиловоте закони на логиката и Хегел учат ли се още в училище? Или повече се залага на "политики и инициативи"?

17

Анонимен

преди 1 година

Медийна грамотност е да повтаряш наизуст каквото каже Урсулата.

16

Анонимен

преди 1 година

Е, това си го знаем. Руските фабрики за дезинформация бълват лъжа след лъжа и точно затова имаме най-много антиваксъри, конспиратори, русофили и мизантропи.

15

Анонимен

преди 1 година

Но пък подкрепата ЕС да ни дава "европейска МРЗ" расте.

14

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, ти си изключение.

13

Анонимен

преди 1 година

Бих казал последни по каквато и да е грамотност.

12

Анонимен

преди 1 година

Баш на теб ли дадоха да пишеш за грамотност?

11

Анонимен

преди 1 година

Аре пак Русия ви виновна, че вие сте ***

10

:)

преди 1 година

нормално, като гледам коментиращите тук и умствения им капацитет, всичко е обяснимо :)

9

Анонимен

преди 1 година

Да, известно. НПО си прави изследване.Планирано открива проблем.Почва да ти продава решението. Парички потичат за превенция, обучение, семинари и т.н. Повярвах на всичко, дето се вика....Проста схема, но работи.

8

КАЖЕТЕ им ИСТИНАТА

преди 1 година

Всички медии са на МВР - тотален Контрол!

7

Анонимен

преди 1 година

В смисъл какъв тези страни са най-близо до Русия? Ние близо ли сме, нас ли визирате? А не бе, ние сме най-близо до САЩ и Австралия, така че съвсем не сме податливи на деформация. Можем да спим спокойно.

6

Анонимен

преди 1 година

Какво е то "медийна грамотност"? Зонбарите, които хавают безрезервно поднесеното от жълтозападните ли са щастливите обладатели на висока медийна грамотност? Може би трябва да се радваме, че по тяхната скала сме на последно място. Медиите силно се затрудняват да ни преметнат.

5

Има ли Държава

преди 1 година

Полицаи в град Бобов дол са по.олудели Екзекутират Българи за забавление!

4

Анонимен

преди 1 година

Още като прочета , че някакво общество, било то и отворено почва да ме оценява и класира спирам да вярвам.